Есен тука щом почука, СЕПТЕМВРИЙЧЕ ще ни гука!

• 14 617
  • 313
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте мамита,  Hug

Аз докато се усетя и вие ще я приключите таз тема, ма и много сте изписали, едвам смогвам да ви изчета  Simple Smile

Най-напред честито и всичко най-хубаво на всички, които са имали повод за празнуване тези дни  bouquet
Поздравления на мамите узнали пола на бебоците си  bouquet

А на кокошчица желая много семейно щастие и много послушен мъж Wink

Тиарче, аз докато се включа в новата тема и гледам, че ти вече си се сдобила с кошара, честито.
Сигурно си попитала за цветове, не като нас дето грабнахме един кашон и давай Laughing Тя кошарата ни се оказа розова рейнбоу, ама мъжа ми не пропусна да ме избъзика: "Бе те докторите казват, че ще е мома, ама ако накрая излезе момченце какво ще я правим таз розова кошара? newsm78 "  Та сега чакам на 28.05. да мина на ФМ при Марков, и дано да излезе пак мома  Praynig
Качила съм снимки на кошарата, извинявайте, ама чак сега успях.
Не бях особено в кондиция тез дни, щото в събота на един завой в студ.град ни забърса един ТИР #Crazy   #Cussing out  #Crazy
Отивахме на боулинг с едни приятели и отзад се возехме аз, една приятелка ( от майските мами, с термин 25.05.) и дъщеричката и. И тъкмо сме в завоя и изведнъж се появи тоя тиквеник с ТИР-а да ни изпреварва Shocked Добре че бяхме в завой и не караше силно, та само огъна ламарините, но ние двете бяхме направо  #Shocked. Разминахме се само с уплах, ама и това не е малко. А мойта приятелка роди на 20 вечерта - здраво момченце, и двамата са добре. И вчера ходихме да полеем  Drunk новия член на семейството.
Та такива ми ти работи покрай мен тези дни.
Аз ще пътувам до Велинград при мама  newsm68  тези почивни дни, така че ще се включа вероятно като се приберем. Само дано да е хубаво времето Praynig , че да походим из гората - много ги обичам тез разходки Simple Smile

Чао засега и целувки.

# 151
Здравейте  и от мен  нищо ново  покрай  мен.Чета  ви  редовно на  всички  лек  ден.

# 152
  • морето и сините вълни :)
оххх и от мен нищо ново мацки

просто влизам да кажа здрасти на всички

Толкоз да ме мързи та едвам гледам-та нищо не виждам Crazy CrazyМного ми се спи и ми е чоглаво едно такова.То сигурно от времето ще да е  Joy Joy

Приятни почивки на всички .....

# 153
абе мацки , да ви питам аз вас влиаят ли болничните на майчинството, и има ли период от болнични който да не влияе примерно месец  newsm78 знам,че пиша някви глупости ама се някои може да ме разбере кво точно искам да питам  Thinking

# 154
мирта  newsm78
Аз не можах нещо да ти разбера въпроса  Embarassed

# 155
  • Бургас
Привет пак от мен,
тук в Бургас като е пекнало едно слънце, една жега е, отидох да входирам едни документи и като ми стана едно тежко от жегата. Връщам се в офиса и на климатик със едно сладоледче се разхладих, че то не се диша бе. Днес нямаме дъжд, ама довечера заради баловете сигурно ще има.
И на мен днес ми е едно заспало, трето кафе пия, ама явно бебо изморен, щото едвам гледам. Влязох да Ви прочета, та дано взема да се разсъня. Нищо интересно няма и при мен. Така че това е засега.
Лек ден

# 156
Мирта, по принцип болничните влияят, ако влизат в 6 месечния период /обезщетението за раждане се плаща въз основа на осигурителния доход на предшестващите
6 м., които си работила; т.е. 6-те месеца преди 45-те дена/. В тази област специалист е Snejana_G.

# 157
  • Sofia
Коко (шчице) честито и от мен!  bouquet
Любов, разбирателство, уважение и доверие ви желая!  Hug
Нас 15 години ей тия 4 неща ни държат заедно! Grinning

Весич ние до вчера се давихме ooooh! и пак предстои де Twisted Evil, ама  днес нещо се чалнало това време и още не заваляло, да не повярваш  Shocked....

...Тя кошарата ни... розова рейнбоу, ама мъжа ми не пропусна да ме избъзика: "Бе те докторите казват, че ще е мома, ама ако накрая излезе момченце какво ще я правим таз розова кошара? newsm78 "  Та сега чакам на 28.05. да мина на ФМ при Марков, и дано да излезе пак мома  Praynig.....
  Тюххх doh...аз пък съм забравила да спомена, че и ние се обзаведохме с метровска кошара ама си я избрахме розова ... иначе такива мисли и нас ни вълнуват Ади  Crazy
забравих да я снимам като беше сглобена ама твоите снимки  са достатъчни.... сЯ отивам да зяпам.

Относно снимките, както на кореми така и въобще сме мноооооого слаба ракия Tired  ... я вижте по другите теми к'во става.
Аз тия дни ще си изплющя шкембака на  показ. Crossing Arms Laughing

И мен тия дни не ми се пише ooooh!

# 158
Ей, ама много хубава срещичка сте си направили... Simple Smile И сте едни засмяни, все така да сте, варненки   bouquet Wink
Аз малко късно се включвам, но по-добре, отколкото пак да пропусна цяла тема Mr. Green
Много усмивки Grinning и дано да вали по-мъничко, че да може да се разхождаме... Тук ще се удавим скоро, ако продължава така #Crazy

# 159
Веси ок. разбрах, ако нещо друго се сетя знам към кого да се обръщам  Hug
Феми , Весето ме е разбрала.  Hug

# 160
привет и от мен  Wink днес нали не валя много (не беше някой порой поне) и аз цял ден по улиците из центъра като невидяла  Mr. Green чак преди малко се прибрах и си напазарувах и плодчета малко и съм супер доволна  Crazy
да ви се похваля - намерих си нормален бански, в който успях да се напъхам  Mr. Green , че моят вече отдавна не ми става - в смисъл според мен ми стои ужасно и си остана новичък, но ще си го пазя за по-добри времена  Wink
да ви благодаря на всичките за пожеланията вчера и днес, много сте мили  Hug
adi_san, нашата кошарка е същата  Party , само че е синя - аз такава исках, да може да мине в наследство след това  Wink (ако оцелее толкова дълго де  Mr. Green ). Надявам се, че лесно се сглобява, че аз нашата още не съм я пробвала ... нали сега сме в ремонт и нямам къде да я разпъна, а и да не я изцапам сега. А и как благородно ти завиждам за Велинград  Party , много обичам да ходя там. Дано ти е хубаво временцето за почивните дни   Nature Sunny
какво друго щях да казвааам ... ми забравих, ако се сетя пак ще се включа  Crazy
морена, с тия твоите сладкиши ... хммм ... накрая ще трябва да ме вземеш на обучение при теб да изкарам един бърз курс да видя кое как се прави  Mr. Green
кали, стискам палци за операцията, всичко да мине бързо и безпроблемно  Hug
хайде лека вечер от мен и дано не ни удави пак  help , че ще ръждясаме вече  Joy

# 161
Ади, много ви е хубава кошарката  Peace
Аз го изплющях моя тумбак, хайде слагайте снимки на коремите, де.
Ето и още малко снимки от мен, за който обича мотори и рокери  Mr. Green

# 162
Здаравейте и от мен Simple Smile

Кокошчица-пожелавам ти щастлив семеен живот!

Femenine,заговори за упражнения ThinkingАз нямам нерви сега да правя,залагам на бързото ходене,поне час-два на ден.Иначе парвия месец,когато не знаех че съм бременна ходех на тае-бо и като се сетя само как съм се друсала с бебо.....добре че не ми е станало нещо.А сега едва катеря стълбите...а ти степер Whistling

Мен вчера и днес са ми кофти дни и никой не ми влиза в "бременното"полочение и скоро ще го отнесе някой #Cussing out

Айде лека вечер на всички Simple Smile

# 163
Здравейте Тумбаланки  Grinning
thumbelina, adi_san благодаря  Hug adi, нашата кошарка е синьо-зелена - като снимката в каталога дето Моренка го беше качила. В тази разцветка много ме кефи, а и ще ми тича на обстановката в спалнята. Пък и елиминирахме проблема да го мислим да не се пръкне мъж пък да е с розова кошарка   Crazy Стискам ти палци, както и на Морена да ви потвърдят девойките на следващата консултация. Mr. Green Абе, mаcko_macko да ти кажа, нас сглобяването и разглобяването малко ни озориха, дано вие да сте по - Ентелегентни и да се справите по-бързо. Ако не свиркайте- ще дадем ноу-хау  Mr. Green
adi - това с камиона много кофти, добре че е бил малкия дявол и всички сте добре. Макар че с детенце и две бременелки в колата този шофьор хич не го оправдавам, дори само дето ви е изкарал акъла  #2gunfire
kali ще стискаме палци на сладурчето всичко да мине гладко!  Praynig И ти не се притеснявай, да не се чуди бебчето какво става  Hug

# 164
Здравейте момичета Hug
В Копривщица изкарахме невероятно и като слушам какви дъждове са били в София направо се радвам ,че поехме риска да тръгнем.Е,леко пръскаше и там,но грееше и слънце.Завиждам искренно на всички на които им предстои пътуване.Много обичам и с радост бих си спретнала багажа,но гледам да се пазя и,че с тези малките ......
Бенич,Adi_san,весело изкарване и ви чакаме да разказвете Hug

Честито на всички празнували тези дни!Бъдете живи и здрави!
Моренка,записвам се и аз за готварския курс Laughing

Кошарките са ви страхотни,да са ви честити и със здраве да ги ползвате.Ние за сега няма да купуваме нищо,но се заглеждам тук-там.
Кали,всичко ще е наред,стискам палци  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт