Пазарът на недвижими имоти в БЪЛГАРИЯ, какво се случва реално-тема 99

• 7 369
  • 139
  •   4
Отговори
# 135
  • София
Само да съм чул, че имотите и инвестиционните възможности нямат връзка

Имоти, кредити, застраховки, инвестиционни и пенсионни фондове - всичко е един... мармалад...

# 136
Явно в Лондон няма инфлация щом цените падат. И забележете най- голям спад има при лукс имотите в центалните части (тезата пак издиша). И не е само Лондон, а в доста държави падат цените като САЩ и Канада например.

# 137
Здравейте, някой знае ли какво е положението с топлата връзка към метростанция на Capitol Residence? Гледам по обявите масово рекламират, че са с директна връзка към метрото, на пешеходно разстояние от централна гара, но в google maps ми дава, че се заобикаля(30 минути пеша до метрото). Направили ли са вече топла връзка или има някакъв друг пряк път, който води до метростанцията?

# 138
Здравейте, някой знае ли какво е положението с топлата връзка към метростанция на Capitol Residence? Гледам по обявите масово рекламират, че са с директна връзка към метрото, на пешеходно разстояние от централна гара, но в google maps ми дава, че се заобикаля(30 минути пеша до метрото). Направили ли са вече топла връзка или има някакъв друг пряк път, който води до метростанцията?
Имам бивша колежка, която купи там. Последно сподели, че въпросната топла връзка скоро няма да се случи. Уж щели да я направят, когато приключат със строителството на комплекса.

Също беше казала, че има придвидено място за хипермаркет в квартала, но сега вече нямало да бъде хипермаркет, а шоурум за автомобили.

# 139
Студено, Седларов , Студено !

Извинете , не се сдържах …:)

Общи условия

Активация на акаунт