💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 123 💙

• 2 159
  • 82
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Башак ❤️

Още снимки 😍

Айре, много, много ти благодаря за труда 😘😘😘

Обаче направи ви ли ви впечатление, че Бирсен никаква я няма 🤔 Някой й е дал червен картон, така усешам нещата.

Лека 🤗 🤗 🤗

# 77
и Башак се отчете Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/DeP37CqDa_f/?img_index=10

за двамата

Пепи, отдавна ми прави впечатление!!

лека!

# 78
Добро утро Благодаря за споделеното Айре благодаря за видеото

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/?hl=en

# 79
Привет, момичета 🤗🤗 🤗

Напълни ми душата Къванч ❤️

Направих без да искам тази асоциация 🤩

Толкова щастлив, толкова усмихнат, толкова доволен скоро не съм го виждала. Не знам какъв ще бъде успеха на сериала, честно, не очаквам чудеса, но само това, което видях от онази вечер до днес ми е достатъчно.

Искам само да цитирам два от моментите, които ми направиха голямо впечатление от интервюто.
"Той споделя, че дори да подозира, че даден проект може да не се радва на същата обич както предишните му творби, е готов да се впусне в начинание, което иска да опита."
"Тук говоря за телевизионните сериали, киното разглеждам отделно. В киното съзнателно се стремя да опитвам различни неща. "
Има моите адмирации за тези избори, които прави. В края на краищата артиста играе за публиката, но според мен е по - важно вътрешното удовлетворение и вдъхновение.

Малък откъс от това, което ще видим.😂

Последна редакция: пт, 09 окт 2026, 13:13 от pe04

# 80
  • AMS
Привет, дружки!!!
Благодаря за всичко споделено!!!
Малко се оплетох, та реших да си си го изясня.
Надявам се, че няма да ми се разсърдите, че ще си позволя
малко да оформя репортажа интервю,
публикувано в  Numéro Istanbul Digital  от 06.10.2026.

Автор -  Kumru Yaren Cengiz
Фотограф -  Charlie Gray
Мода  -  Ceylan Atınç

КЪВАНЧ ТАТЛЪТУГ: ЧОВЕКЪТ, КОЙТО ПРОМЕНЯ ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА

Обаянието на човек до голяма степен се определя от детайлите, на които той обръща внимание. За Къванч Татлътуг – който отново вдъхва живот на образа на „Саръ Сарухан“ в продукцията *Organize İşler: Karun Hazinesi* – това внимание към детайла обхваща всичко: от специфичните парфюми, които избира за даден персонаж, до живота, който е изградил със съпругата и сина си.

LOEWE / BEYMEN,  MAVİ

„В момента съм актьор, но един ден може да вляза и в ролята на продуцент, режисьор или сценарист. Всички тези аспекти са живи в мен още сега. И аз самият съм любопитен каква продуктивност ще донесат идните години.“

Впечатляващото в кариерата на Къванч Татлътуг е начинът, по който той разкрива напълно различна страна на таланта си с всеки нов образ. Отново и отново той доказва по нов начин какъв изключителен актьор е. Точно когато си мислим, че знаем какво да очакваме от него, следващата му роля ни изпълва с изумление и възхищение. Описвайки опита си, натрупан през повече от две десетилетия, той използва думата „обучение“. Зад всеки жест, емоция или миг на мълчание, които на екрана изглеждат напълно естествени, стои майсторство, постигнато с упорит труд. Обаянието на Къванч Татлътуг се засилва и от способността му да провокира любопитство към хората, които пресъздава. Той е запленен от начините, по които даден персонаж се защитава, и от езика, който използва, за да общува с околните. Изпитва удоволствие да обмисля всеки детайл – чак до най-дребните навици на героя. Като актьор, чиято работа се следи по целия свят и чиито бъдещи проекти се очакват с нетърпение, той притежава едно важно качество: готовността да се довери на собственото си любопитство, когато прави избор. Споделя, че е готов да се впусне в начинание, което иска да изпробва, дори то да не се радва на същата обич като предишните му проекти. Усещаме колко силно е това желание, докато той говори за образа на Саръ Сарухан. Наред с цялостното преживяване, той изпитва и чисто удоволствие от това да опознава образа, който пресъздава, и да се забавлява с ролята.

Какви са отношенията Ви с образа на Саръ Сарухан? За пореден път влизате в ролята на този персонаж, който се превърна в емблематичен за толкова кратко време. На кои непоказвани досега страни от характера на Саръ Сарухан ще станем свидетели в *Organize İşler: Karun Hazinesi*? Как изминалите години промениха гледната Ви точка към този образ?

КТ - Бих казал, че Саръ Сарухан е тип персонаж, който е част от културата и бита на страната ни – човек, напомнящ за онези хора от Адана, сред които съм прекарвал поне малко време в детството си. Когато Йълмаз Ердоган ми се обади за *Organize İşler: Sazan Sarmalı*, той предложи да работим заедно по комедиен проект – жанр, в който дотогава не се бях впускал. Предложи да създадем и развием такъв персонаж заедно. Така че аз се порових в „кутията си с роли“, извадих един образ, с който се бях сблъсквал в миналото, и казах: „Да, можем да вдъхнем живот на този човек.“

Някои хора функционират на определена радиочестота. Ако не общуваш на същата честота, ти просто не съществуваш в техния свят. Могат да те игнорират или да откажат да разговарят; лесно се дразнят или ядосват, а воденето на разговор с тях може да изглежда невъзможно. Мисля, че Саръ Сарухан е точно такъв човек. Но ако успееш да се настроиш на тази честота – или поне да се доближиш до нея – всъщност можеш да се разбереш чудесно с него. Макар на пръв поглед да изглежда с тесен кръгозор, той е човек, който се стреми към себеусъвършенстване. Достатъчно е само да видим как спазва обещанието си към приятелката си Еджем, като се опитва да спре да псува и да възприеме положителни навици – като практикуване на йога и слушане на класическа музика...

В *Organize İşler: Karun Hazinesi*, точно както и останалите персонажи, Саръ Сарухан не се отклонява от същината на култовия свят, създаден от поредицата *Organize İşler*; оставайки верен на своята същност, структура и свят, той на практика „сменя кожата си“ и се появява в нови свои версии. Усилията, които полага за личностното си израстване, са наистина възхитителни – и същевременно много забавни. Той се впуска в ново приключение в търсене на ново съкровище. И със сигурност влага цялата си тежест в това – все пак знаеш, че е мъж с внушителни физически габарити и солидно шкембе. В момента целта му е да се сдобие със съкровището непокътнато и да го използва като трамплин към бъдещи авантюри.

Как Саръ Сарухан промени възгледите Ви за комедията?
Какво място заема този персонаж в кариерата Ви?

К Т - Не знам дали е уместно да правя толкова смело изказване, но мисля, че просто се бях уморил да плача с години. Аз съм от онези актьори, изградени под тежестта на телевизионните сериали – потопени в онази специфична формула и драматургия. Ако погледнем световната сцена, предполагам, че има съвсем малко актьори – извън турските – които са прекарали толкова време в тази сфера, снимайки непрекъснато сериали и черпейки опит от създаването на 500 до 600 епизода. Ето защо ние, актьорите в Турция, сме толкова добре подготвени. В тези проекти обикновено съм пресъздавал образи, които плачат, лекуват чуждите рани, вдигат хората на крака, когато са паднали, прегръщат ги и ги закрилят, като се опитват да направят средата около тях възможно най-безопасна. Тук говоря за телевизионните сериали; киното разглеждам отделно. В киното полагам усилия да опитвам различни неща. Но ако погледнем цялостната картина – наистина съм изплакал много сълзи. Прекарах толкова време в сблъсък с мъката, душевната болка и страданието – нещата, които наричаме „драма“, – че комедията ми се отрази невероятно добре. Можех да се смея на снимачната площадка; смеехме се заедно с колегите – понякога дори не можехме да заснемем сцените, защото се смеехме неудържимо. Нищо не храни душата така, както смехът. Тъй като този проект ми даде това преживяване в изобилие, никога не искам той да свършва. Не говоря от професионална гледна точка, а от позицията на това, което храни душата ми. Вярвайте ми, забавлявах се десет пъти повече от всеки комедиен актьор. Комедиантите се смеят, защото се занимават с комедия от години; аз съм новобранец в този свят и тепърва започвам да се смея.

Останалата част от интервюто е в октомврийския брой.

PRADA, SEVAN BIÇAKÇI

LOEWE / BEYMEN, MAVİ, JW ANDERSON, ISABEL MARANT

PRADA, SEVAN BIÇAKÇI

HERMÈS, SEVAN BIÇAKÇI

....

Дружки, не можах да разбера излязло ли е продължението.

# 81
Дива, благодаря 😍

Не е излязло още интервюто с Къванч. Сега е публикувано интервю с Демет Акбаг  и там пише същото, очаквайте продължение в октомврийския ни брой.

Една статия за премиерата.

https://episodedergi.com/organize-isler-karun-hazinesinin-galasi/

И бях забравила, но толкова много неща излязоха, че и аз се оплетох. Йелмаз Ердоган е казал, че пише специален сценарий за Къванч и Ерсин Коркут.

# 82
Привет, дружки! Hug Влизам само за да ви благодаря на всички за всичко споделено! Kissing Heart
Извинявайте, че ви зарязах тези дни, но трябва да помагам на брат ми, нали ме разбирате ? Докато снаха ми не се научи да ходи с патерици, всичко падна на него, не мога да го оставя.
Много ни е хубаво момчето, само здраве и успехи му желая, с каквото и да реши да се занимава в бъдеще! Flowers Four Leaf Clover Защо пък и той да не стане като Йълмаз и актьор, и сценарист, режисьор и продуцент ? Смятам, че изобщо не е по-малко талантлив и във всичко ще е толкова голям перфекционист, какъвто е и като актьор.

Общи условия

Активация на акаунт