АПРИЛ и МАЙ в лятна ваканция

• 28 653
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Eййй Сладка,
дано да е така и занапред. Кети в началото много се радваше и с голям кеф ходеше, докато на 3-4 ден не реши, че не иска да ходи. Стискам палци

ЗОРИ,
да си ми жива и здрава и все така готина
Целувам те
Весел празник

newsm51  bdbaloni

й ще трябва да погледна готварския, за да ти видя творението   party023

# 211
Сладкишки-дружки, благодаря  много за поздравленията  Hug!

Жени, огледай утре, защото в момента я правя, а утре ще я украсявам. Днес съпружеството ще ме моди на рестораН с приятели, а утре роднини и СИЕ ще идват в къщи и ще ДУХАМ свещичките  Mr. Green.

И ние сме в предстартова треска. Ева тръгва от 15 септември на градина (или от 17-ти, след ден-два ще разбера и ще пиша пак), а вече няма търпение. Много и се ходи, ама тя я свързва с  детските клубове  Laughing, въпреки че съм и обяснила на дълго и на широко за какво точно иде реч. Колко ме  е разбрала, ще ми стане ясно в понеделник или вторник  Grinning.

# 212
ЧРД, ЗОРИ newsm51  Бъди добра, бъди щастлива, върви с една звезда в нощта и никога да не заспива смехът на твоята уста!

Днес с Дария подготвяхме изследванията за ДГ, за  да тръгне от 15.09., ако знаех, че още днес групите ще са сформирани по-рано щяхме да ги оформим, но... ще почакаме още няколко дни, докато си станем "тримата семейство" Confused Вчера не й се акаше, нито днес, знаеше, че трябва да напълним чашките, но акото дойде след края на работното време на лабораториите и утре преди работа ще разнасям секрети (добре, че успях да се споразумея с лаборантките). Извинете ме за "секретния" постинг Embarassed

Браво на Иринка!  bouquet
На добър час и на другите "градинарчета" Hug

# 213
Нали не искате да ви разказвам как успях да взема аки и пиш за изследванията. Ще стане хмористичен разказ. Но и аз случих на лаборантка, която като видя, че идваме със стъклено шишенце с урина, приготвено от вкъщи, каза, че така и трябва да прави една истинска дама - да пишка само на избрани от нея места, а не къде да е!!!

# 214
M&D , благодаря и да ти се връщат добрите пожелания   bouquet!

Нашето ако пренощува пък в хладилника(опаковано и увито с 100 пликчета  Laughing) и сутринта отпътува с тати за ХЕИ, така че не трябва да е прясно "снесено", може да е и от предния ден. така са казали лаборантките на съпружеството, той се грижи за разнасянето на разните секрети  Mr. Green.

аа, и забравих да ви се оплача : нали тъкмо ви се бях похвалила, че Евата си ака без проблем и с нейна инициатива в гърнето, е то като че ли ме чу рогатия  Twisted Evil. Изведнъж реши, че в памперса и било "по-удобно" и сега пак иска памперс. Аз що ли не ги изхвърлих тия памперси още тогава се чудя  #Cussing out.

# 215
Зори, стадното чувство е голяма работа. Като види цяла група деца да дрискат по гърненцата, и тя ще почне пак да го прави на правилното място.

В детската градина на морето (инклузива е голяма работа, ей!) нещото, което направи най-голямо впечатление на моето чедо, бяха "малките тоалетнички". Тя така им викаше. Така че - стой та гледай как ще си ходи и хич няма да се сети за памперс.

# 216
  • Sofia
Зори, зло да те забрави   bouquet Да си ни жива и здрава, успехи, щастие, любов и късмет ти желая    bouquet

# 217
Здравейте и от нас.

Веднага на патерица  ЧЕСТЕТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗОРИ!!!!!

Завърнахме се от поредното море.

Веси от понеделник би трябвало да започва да ходи на градина.Категорично отказва,каквито и съблазнителни неща да и говоря.
Който я е виждал с мен знае - тя просто не се отделя от мен.
Главата ми не побира идеята как ще се случи това ,но.......ще видим.
Заради морето се забавихме със седмица,въпреки че и аз като сладка хапка бях направила разчет да тръгне на 10.
Уви обаче се прибрахме в неделя вечерта и нямаше време за изследванията.

Това лято е най-безумното което ми се е случвало.
Такива спектри на емоциите ми предложи,че още осъзнавам какво ми е минало през главата.

Най-ужасното беше смъртта на дъщеричката на моя много добра приятелка.
На 5 годинки.
Беше с левкемия.
Имам чувството,че никога няма да мога да си избия от главата картината на погребението.

От тогава вече съм се зарекла за нищо да не се оплаквам,
и  осъзнах колко маловажни са ми проблемите и колко е смешно да ги наричам изобщо проблеми.

ох,толкова ми е пусто.

# 218
Имам чувството,че никога няма да мога да си избия от главата картината на погребението.
Преживяла съм четири такива погребения. Едно на едно 7 годишно детенце на моя приятелка и другите три на 17 годишни момичета - едното сестрата на съпруга ми, другото беше самоубийство на детенце на наш много близък приятел  и третото на моя приятелка. Просто ужасно преживяване, на никой не го пожелавам
Може да звучи ужасно, но се забравя, поне болката и спомена не са така силни. После си спомняш за тях само с усмивка и само хубави неща.
Тази ужасия, която написах ако може да ти звучи като успокоение  Confused Много тъпо звучи написано, но времето лекува не е случайна тази поговорка

Пожелавам на всички само положителни емоции и мнооогоооо късмет

# 219
Еййй някой бебеправи ли?
Уж бяхте много жлаещите, а нещо всички се спотайвате.
Ние действаме вече за братче
Стискайте палци

# 220
Жени, стискам ти палци за едно сладко, кротко и послушно братче на Кети. Ама кога намираш време и да бебеправиш, като си на нова работа, обзавеждаш апартамент и детски клуб  newsm78. Нямаш спиране, ей  Grinning!

Роси
, как е Иринка? Как са минали първите два учебни дни?
Лелеее, вече яко ме тресе треската  Confused.

# 221
Луд умора нема
Сашо се смее, че акъла ми хвърчи от едно  на друго място.  Толкова комбинативна съм станала.
А в работата вече свикнах, но от време на време излизат някакви подводни камъни. Справям се за сега.
Мислих го доста, че  не е най-подходящия момент за забременяване, но в крайна сметка реших да стисна зъби и да затворя очи, пък каквото стане
Зори, между другото твоята любимка Вики днес е била за първи ден на детска градина. Поревала си сладурката

# 222
Жени, мога само благородно да ти завидя за купона. Правенето на бебе е готино  Grinning Ние засега и да искаме, не можем, защото трябва да мине известен период от време след конизацията ми. Което ме подсеща: скъпи мои, кой от кога не е бил на цитонамазка! Хайде тия, дето не са ходили повече от 1 година, да я свършат тая работа!!!

Зори, за детската градина обещах да ти разкажа и се заблеях, но с две думи: първия ден отидохме да я вземем с брат й към 16:30. Той върви напред, аз след него по стълбите на градината. Той влиза първи в стаята им, аз отзад само чувам, че децата спират да пеят, госпожата го пита за кого е дошъл и след малко Ирина излиза, обляна в сълзи. След нея госпожата и почва да ме отрупва с похвали колко била спокойна, самостоятелна, сама яла, сама се обличала, тя сигурно е от детска ясла... Обяснявам, че не е от ясла, у нас си е гледано детето, ама за какво спокойствие ми говори, като Ирина реве като магаре и не може да си каже думата. Накрая останахме насаме, тя реве безутешно, аз я прегръщам. Питам я - какъв е проблема. Рев още малко. И накрая през сълзи ми обяснява с хлипане, че съм я взела точно когато щели да пеят някаква песен.

Върнах я обратно в групата и я чаках на двора още половин час, да си изпее песните и да си начеше крастата.

Следващите два дни тръгваме с желание и точно на входа на групата се спира и почва да се глези. След като й припомня, че аз отивам на работа (което не е вярно, щото съм още в отпуск) и пр., тя влиза, като се цупи. Това не ме трогва, защото тя сутрин се цупеше и на бавачката, а иначе не може без нея. Дори докато бяхме на почивка, ме караше да звъня, да се чуят, а на родните си баби не се сети да се обади.

Вечер я намирам спокойна, тръгва си с неохота. Госпожите много я хвалят - сама се хранела, сама се обличала. Казаха, че за дете, което не е ходило на ясла, била много Оправна. Днес дори ми казаха, че заслужавам поздравления за това и аз се надух като жаба, но истината е, че тези поздравления са до голяма степен и за бавачката й.

Така че при нас всичко е спокойно, нещата се развиват в пъти по-добре от очакванията ми, а страховете ми не се сбъднаха. Дано само и да е здрава. Това ми е най-големия страх.

# 223
Ето ме и мен след безутешната ми скръб известно време.

Знам, че всяко зло е за добро, ама нали знаете, че като си е давал човек душата дълго време на едно място, не му е безразлично като си тръгва без подготовка. Ама поне ги накарах да ми платят обезщетение за 3 месеца. Нищо нямаше да ми дадат ако не бях извикала адвокат. Тяхната верица френска.....  #2gunfire

Естествено, че нямах много време да тъгувам сериозно. Отдадох се изцяло на ремонта и вече мога с гордост да кажа, че имаме почти готова баня (остава мивка, душ и аксесоари, както и таван) и подове навсякъде. Поръчахме вече кухнята, детската и антрето. До края на октомври най-вероятно ще имаме първи признаци на живот в новата къща.  Praynig
Сега подготвям снимките и скоро ще ги кача да ги видите.
Аз от няколко дни съм болна с различна степен на сложност. Първо беше само силно главоболие, после температура, повръщане и всички съпътстващи екстри. Онзи ден майка ми ме разтрива и сега вече съм по-добре, но 4-ти ден не съм мърдала от къщи и не знам къде се намирам. Най-лошото е, че баба ми идва днес и ще ми е много трудно да обяснявам много неща.

Отново на патеричка искам да поздравя Зори с рождения ден!  Hug

Зори, мила, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, а всичко останало зависи от теб!   bouquet

Честит рожден ден и на марти на Весито!    bouquet Hug
Дано не бъркам, но мисля че беше на 12.09 роден малкия бонбон. Веси, да ти е здрав и силен малкия мъж и вкупом с по-големите да те слуша и да те носи на ръце като му дойде времето...

# 224
  • Sofia
Eхе, благодаря много Сарсарилке Hug Малкия бонбон вчера беше рожденик наистина, имаше празник вкъщи, торти морти, баткото намаза подаръци покрай брат си, духаха свещи...веселбата беше супер...Аз даже готвих  Sunglasses И стана манджата, изяде се, никой не ропта  Laughing
Исках да ти се обадя, обаче нещо телефона ли бъркам  newsm78 Можеш ли да ми пишеш на лични и да ми го дадеш, плииз  Praynig

Жени, стискам палчи за братче  Peace Аз откога чакам да се включи някой към моя отбор  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт