Отговори
# 105
  • Велико Търново
И да си призная, един колега черпи за рождения си ден с торта и аз си изядох цялото парче   Embarassed Embarassed Embarassed

# 106
то и аз смотах един бонбон за здравето на колегата, че е именник  Embarassed ама пък като ме черпи човека няма да си пъхам бонбона в джобовете я  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 107
  • У дома... някъде
Гладнес,със здраве да си носиш покупките,сладки са Peace
Сисинче,давай снимките от бала да те видим,нямаме търпение ей Wink
Честито на всички именници!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 108
Благодаря за милите думи на свички
весел ден
Аз отвам да пазарувам  Crazy
И кантара ме изнерви  #Cussing out

# 109
Искам да ви попитам за захарина. Знам, че не е полезен, защото е изкуствен подсладител и диетолозите го отричат, но тъй като няма калории аз си слагам в чая захарин вместо мед, а и като ми се дояде сладко или изобщо ми дойде желание да си сложа нещо в устата си смуча захаринче Simple Smile Simple Smile Simple Smile Но се чудех дали не пречи на отслабването примерно ако по някакъв начин от него се задържа вода, както от солта... Да имате някаква информация?

# 110
Далал интересен въпрос и аз си пия кафето със захарин, но не съм се замисляла за това, което ти си писла. Ако има вещи по въпроса помагайте плиииийс Praynig

# 111
Гладнес,със здраве да си носиш покупките,сладки са Peace
Сисинче,давай снимките от бала да те видим,нямаме търпение ей Wink
Честито на всички именници!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Подкрепям Peace

# 112
Вивиан, честит имен ден на мъничкото Ели, да е живо и здраво, много щастие и късмет!  Tada

# 113
Здравейте мами   bouquet Приемате ли и други към редиците си Simple Smile
Моля кажете къде да си пратя мерките теглилките и етц .

Моя проблем е по принцип със сладкото ... Когато съм ядосана или вбесена първата ми мисъл е за вафличка . Но от 5 дни вече казах край Simple Smile Ям предимно плодове зеленчуци / домати , краставици / и съвсем малко от всичко останало без сладко  Naughty
За тези 5 дни от 74 сега съм 71 Simple Smile
За двигателния режим спрях да ползвам асансьор Simple Smile когато съм сама се качвам до 8-я етаж по стълбите 3 пъти така на ден и коремни преси .. Днес си свалих и една фитнес програма специално за проблемните 4асти - бедра , такия , дупето гърдите и корема Simple Smile и от утре почвам активно ... Та това е ... Радвам се че няма да съм сама по пътя към слабата и стройна фигура   bouquet

# 114
WomanitKa добре дошла мацка

Embarassed аз днеска малко пак не бях диетична, но имаше не много приятен повод който трябваше да уважа  Cry

GlaDneSS честити ти придобивки мила  Hug

и да се похваля днеска си поръчахме новия компютър  Flutter Flutter  Laughing

и ме се обадиха за една работа в чужбина  newsm78 ама се чудя че имам сега изпити и  ooooh! ooooh! пак незнам какво да избера

лек и слабителен ден мацки  Hug Hug

# 115
WomanitKa   welcome
и аз съм тук от няколко дни и много  лесно ми върви диетата Simple Smile Явно сме добър екип  moresmile  moresmile
Мерките прати на Миранди на лични. Тя е нашият добър ангел  angel008 , който се занимава толкова усърдно с нас!
За напред ти желая много успехи с килограмите и скоростно влизане във форма newsm10

# 116
Здравейте мами   bouquet Приемате ли и други към редиците си Simple Smile
Моля кажете къде да си пратя мерките теглилките и етц .

Моя проблем е по принцип със сладкото ... Когато съм ядосана или вбесена първата ми мисъл е за вафличка . Но от 5 дни вече казах край Simple Smile Ям предимно плодове зеленчуци / домати , краставици / и съвсем малко от всичко останало без сладко  Naughty
За тези 5 дни от 74 сега съм 71 Simple Smile
За двигателния режим спрях да ползвам асансьор Simple Smile когато съм сама се качвам до 8-я етаж по стълбите 3 пъти така на ден и коремни преси .. Днес си свалих и една фитнес програма специално за проблемните 4асти - бедра , такия , дупето гърдите и корема Simple Smile и от утре почвам активно ... Та това е ... Радвам се че няма да съм сама по пътя към слабата и стройна фигура   bouquet
добре дошла и от мен мерките си даваме всяка неделя

# 117
ANGIA  аз също имах един такъв ден . В четвъртък бях на погребение в Бургас  newsm45 и не ми беше до диети Sad ама и до ядене не ми беше много но си позволих сладко да хапна Sad

Далал напиши ми мерките който трябва да и пратя моля те Simple Smile

# 118
WomanitKa  welcome Успех ти пожелавам и силна воля  bouquet

ANGYA хайде да ти е честит новия комФютър  bouquet и работата също Hug

Вивиан много радости и весело настроение да ти носи малката именничка.Това е за нея ,

а това за теб

# 119
Честита Нова Тема!     bouquet
Балът ми е утре,дано не валиии   newsm17  После ще пускам снимки,а това е линк със снимки от изпращането в училище  Grinning Аз съм с черно- бялата рокля,тип зебра  Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135041

Паролата е 001520

Общи условия

Активация на акаунт