Отговори
# 120
Kpuccu мерси мила - ама за работат още се колебая - замина ли веднъж   няма да го завърша това куцо образвание

WomanitKa и моето  е свързано с това ама е от преди много години въпреки това човекът още ми липсва  Cry

Вивиан да ти е жива и здрава малката красавица и много да те радва

# 121
  • Варна
ЗАХАРИН {Е954}. Търговско наименование — Sweet'n'Low, Sprinkle Sweet, Twin, Sweet 10. Изобщо не се усвоява от организма и при това е 300-350 пъти по-сладък от захарозата. Основното му качество е устойчивост в кисела среда и на високи температури. Това синтетично вещество влиза в състава на почти всички таблетирани захарозаменители (най-популярният у нас е HUXOL)

Плюсовете: Сто таблетки захарин заменят от 6 до 12 кг захар — и нито една калория!

Минусите: Метален привкус. Някои учени и досега са убедени, че в захарина се съдържат канцерогенни вещества, и затова не препоръчват да се пият напитки, в чийто състав той присъства, на гладен стомах и без да се приема едновременно с него въглехидратна храна (хляб, макарони, сухари и др.) И до днес остава подозрението, че захаринът предизвиква жлъчни кризи. В Канада той е забранен.

Безопасна доза: не повече от 0,2 г на ден.

Тук има повече инфо!!!

# 122
Започвам 65 килогама(сега се мерих, може повече да съм била сутринта).
Бедро - 64
Талия - 84
Ханш - 98
бюст - 98
ръка - 30
прасец- 38

Зле е положението...Цел: 50 кг.

Започвам "страхотна диета"...Да де, днес я почнах.
Пожелайте ми успех Simple Smile))
И се надявам да ме приемете в "отбора"  bouquet

# 123
СлеДи оТ СълЗи  добре дошла Hug Успех с диетката  bouquet

# 124
Tedulina  аз съм против захарина и разните там подсладители - неведнъж съм писала ( както и  ти си споменала) че  са канцерогенни - натрупват се в масните депа  и пречат стопяването им - ако е въпрос на живот и смърт - да за захарина но инъче съм твърдо против - а него в една група са фениланина, цикламата и аспартамът - Е950, Е951, Е952 - всички са забранени  в някой от по развитите страни и щатите - поради връзки с рака - всички безалкохолни напитки са подладени именно с тези 4 подсладителя , в това число и разтворимите сокчета
 Naughty Crossing Arms Whistling

# 125
Следи и от сълзи писах на лични, моля за височина и добре дошла  Hug

WomanitKa добре дошла и на теб, на лични си ми писала 71 преди, а тук казваш 74 кг. последно колко искаш да зашиша  Peace

Гладнес готини покупки със здраве да си ги носиш   bouquet

Водка_с_лед много си готина мацко, страшна си  Peace Аз съжалявам само, че на бала си не бях слабичка, а си бях 80-81 кг. цял слон  Twisted Evil но ко да прайм ся, важното е че си изкарахме супер   bouquet

В новата тема цари такъв ентусиазъм за диети, което адски много ме радва  Party Party Party Нещо предните една-две теми като цяло го бяхме зациклили  Flutter но важното е че една от нас постигна целта си - Тедулина, това е за теб    bouquet  bouquet  bouquet

П.С. До тука всичко точно записах всички ви, дано не изтърва редакцията довечера до тогава чакам в случай, че някой друг ще променя, дано не стане пак гаФ  Praynig Praynig Praynig

# 126
Здравейте, пак съм тук.  Laughing По-спокойна съм, защото кантара сега показа +0.300кг, а не като сутринта - над 1.500кг  ooooh! Днес ще го карам на мюсли и кисело мляко, защото вчера прекалих  #2gunfire

# 127
Мирандичка няма проблем мила! Аз изобщо не съм и стъпвала на кантара както и с метъра. В събота бях на бал после на рожден ден ядох торти морти глупости. Извън всякакви режими. Просто и седмицата ми беше изключително тежка и съм заспала вчера към 9 сутринта и чак днес в 8 се събудих и едвам гледам. От утре пак на Дюкан и мляко и чак неделята ще се хваля с нови мерки, но по-късно мога да ви пратя нови снимкиииии  Hug

# 128
Мирандичка няма проблем мила! Аз изобщо не съм и стъпвала на кантара както и с метъра. В събота бях на бал после на рожден ден ядох торти морти глупости. Извън всякакви режими. Просто и седмицата ми беше изключително тежка и съм заспала вчера към 9 сутринта и чак днес в 8 се събудих и едвам гледам. От утре пак на Дюкан и мляко и чак неделята ще се хваля с нови мерки, но по-късно мога да ви пратя нови снимкиииии  Hug

Ама хайдеееееееее дееееее защо по-късно?

# 129
  • Варна
Миранди благодаря! Hug
Водка_с_лед много си хубава!  bouquet

# 130
Vodka_s_led - много си сладка и елегантна весело изкарване утре и ще чакаме снимки и от теб   bouquet.

# 131
Миранди - 71 Simple Smile От днес се водя почнала сериозно Simple Smile ... Офффф това изкачване на стълби ми разказва играта ама топи калории Wink  Peace

# 132
WomanitKa мерките, които дадох аз преди няколко дни са: килограми (в момента и също така колко килограма целиш да станеш), височина, бедро, талия, ханш, бюст, ръка, прасец, дължина на бедро и подгръдна. Мисля, че за таблицата дължината на бедрото и подгръдната обиколка не са важни. И не влизат в нея. Можеш да си ги премериш за себе си само да знаеш Simple Smile
vodka_s_led не мога да отворя линка, сигурно трябва да съм регистриран потребител. Приятно и незабравимо изживяване утре ти желая   bouquet   bouquet   bouquet
Tedulina благодаря за информацията. Точно това ме интересуваше дали по някакъв начин с него се сваля по-бавно, но щом не се усвоява изобщо от организма, значи всичко е на 6 Simple Smile
натрупват се в масните депа и пречат стопяването им -

ANGYA  означава ли това, че когато употребяваш захарин по-трудно смъкваш килограми и стопяваш мазнини? Знам, че е канцерогенен подсладител. Като оставим това на страна (което разбира се не е маловажно) забавя ли стопяването на мазнини?
Има малко противоречие в двете мнения между твоето и на Tedulina - тя казва, че не се усвоява от организма  newsm78  newsm78  newsm78

# 133
Ми защото съм на работа и тук на компа ги нямам тези снимки имам ги вкъщи  Hug
За да провокирам вниманието Ви ще кажа, че мама в събота за единия бал ми стесни черния панталон с цели 8 до 10 см почти отвсякъде. Има една снимка която е от днес и съм излезнала повече от зле на нея, много е размазана, но важното е, че крачето ми изглежда на половина и ще ви я покажа. Направо не мога да спра да се оглеждам! ! !  bouquet

# 134
Последните мерки, които остана да допълня са на: (по възможност от ваша страна)  Praynig

Дими   164   57   55   53   2   96   77   91   -   -   28
InaVulk   153   67   62   48   5   104   81   93   -   39   34
bubanka   170   72   65   60   7   102   85   99   60   37   -
jd   155   77   69   55   8   -   -   109   -   -   -
КЛОНКА   163   70   69   48   1   -   -   -   -   -   -
veselina_s_p   165   75   75   60   0   -   -   -   -   -   -
Abigail   160   86   83   -   3   103   82   115   65   -   -
Uranus   -   112   109   60   3   -   -   -   -   -   -

Изчезвам яко дим, до по късно момичета  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт