Отговори
# 270
Сисинче@ ПРОСТО УОУ ! ! !
Ти си най-красивата абитюрентка която виждам от няколко години като изключим мен разбира се Laughing . Невероятен стил, чар изобретателност. Просто всички други напудрени момичета изглеждат като облечени на бързо и бръкнали в контакта до теб.
Просто НЕВЕРОЯТНО!
ТИ СИ НЕВЕРОЯТНА!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ! ! !    bouquet

# 271
Смехът помага за отслабване

Петнадесет минути смях на ден могат да помогнат за свалянето на излишни килограми, предаде Прес асосиейшън, цитирайки резултатите от изследване. Учени от университета "Вандербилт" в Нашвил, САЩ, изследвали здрави жени и мъже на възраст между 18 и 34 години.

Специалистите открили, че благодарение на дневната доза смях човек може да стопи до 2 килограма на година.

Изследователите обясняват, че когато хората гледат комедии и се смеят, изразходваното от тях количество енергия се равнява на около километър ходене пеша.

От днес нататък само усмивки да се виждат Mr. Green

# 272
Благодаря ви още веднъж момичета  Hug Чувствам се страхотно. Много съм щастлива  Grinning
Направо съм като преродена  Simple Smile Grinning Flutter

# 273
Сисинче, браво!! Наистина си най-красивата, оригинална, с много вкус и артистизъм!! Поздравявам те, че не си се увлякла по ненужно претрупаните рокли и прически! Някои твои съученички са като леля ти!! Без да я обиждам, ако имаш такава( пък и тя сигурно има стил)!

# 274
  • Велико Търново
УАУ!!!!!!!!!!!   bouquet Поздравления за страхотната визия Сисинче! Без да преувеличаваме наистина си най-красива и си ги разбила newsm10 А грима ти е невероятен  newsm26 Е сега вече ти си ми абсолютния стимул да отслабна и аз!   love001

# 275
Много хубави снимки Сисинче Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Обзеха ме спомени... Зарадвах се и на нчкои учители да видя Simple Smile Изненадах се, че Софи я няма. Може би вече и да не е там.
А и продължението на вечрта е подобаващо - син сити Simple Smile Simple Smile Simple Smile Разбирам защо чак днес се включваш

# 276
Здравейте, момичета, гледам, че вчерашната почерпка не се отваря, затова днес ви черпя и за рождения ден на татито и за вчерашния имен на щерката

Аз определено вървя надолу, ще се окаже май, че липозана действа, но не бързам да го хваля много Laughing Снощи кантара показваше 65,0, което си е цяло килце за 3 дни Ипократис и липозан Party Дай , Боже, още 5-6 и съм влязла във форма горе-долу Laughing

Утре заминавам за варна, а там една приятелка ходи на някакви китайски масажи с биополе и не знам си още какво, губела по 2,5 см от обиколка на процедура. Та, мисля да действам интензивно, пък дано за 4 дена загубя поне 4-5 см да не са 10, от мен да мине hahaha После ще ви разправям как е минало, само 20 лв на процедура било Shocked Чак не повярвах на ушите си Joy

Сисинче, много хубава абитуриентка си  bouquet Гледах снимките, леле, какви перверзни муцуни има #Crazy

# 277
Belineа трепиш ме по всички параграфи  Laughing кажи ми кацка, спряла си цигарите ли  Sunglasses Бравоооооооооооооооооооооооооооооооооо  Hug Hug Hug Нямам думи за теб  Hug А новият ти аватар е cool  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Мишленце кажи за този Липозан, нещо на кратко за какво е? Как се пие и за колко време какво свали и каква му е целта на него (знам горе долу, но ти си по запозната и те моля да ми обясниш с една дума) Да ти е жив и здрав таткото ЧРД   bouquet

# 278
Toва ми беше мечтата още когато бях 68 кг. Мечтаех да съм най-най-най-красивата и да ги разбия. Е, мисля, че успях  Grinning Grinning Grinning
Успя, успя, определено, страшно си хубава newsm10

# 279
  • Варна
Toва ми беше мечтата още когато бях 68 кг. Мечтаех да съм най-най-най-красивата и да ги разбия. Е, мисля, че успях  Grinning Grinning Grinning
Успя, успя, определено, страшно си хубава newsm10
Присъединявам се.
Страхотна си  Peace!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 280
Здравейте!!!
От около седмица чета в този форум,но не се регистрирах,защото не съм мама,но забелязах,че има и други момичета,които не са раждали,но са се включили тук,така че и аз събрах смелост.Просто наистина имам нужда от подкрепа в борбата с гадните килограми.

sisin4e ,наистина изглеждаш невероятно!!!
Дано и аз успея да се справя,даваш ми стимул!

# 281
Сисинче страхотна си, няма друга като теб Peace и наистина има много перверзни физиономийки Crossing Arms

Аз днес се освиних и сега извинението - брат ми взе шофьорска книжка и нямаше как  Embarassed От утре съм на лунна  Peace

Здравейте!!!
От около седмица чета в този форум,но не се регистрирах,защото не съм мама,но забелязах,че има и други момичета,които не са раждали,но са се включили тук,така че и аз събрах смелост.Просто наистина имам нужда от подкрепа в борбата с гадните килограми.

sisin4e ,наистина изглеждаш невероятно!!!
Дано и аз успея да се справя,даваш ми стимул!

welcome

# 282
 newsm45 smile3511  3 кила за 5 дни чушки Sad
Не съм мръднала грам днес се мерих на кантара на който се премерих и почнах да се ограничавам. Смазана съм Sad Направо ми идва да зарежа всичко най много едно кило да съм смъкнала защото просто днес съм с дънки и съм 74 а тогава бях по една рокличка само Sad много ме е яд ... а така се бях зарадвала.

# 283
Belineа трепиш ме по всички параграфи  Laughing кажи ми кацка, спряла си цигарите ли  Sunglasses Бравоооооооооооооооооооооооооооооооооо  Hug Hug Hug Нямам думи за теб  Hug А новият ти аватар е cool  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Мишленце кажи за този Липозан, нещо на кратко за какво е? Как се пие и за колко време какво свали и каква му е целта на него (знам горе долу, но ти си по запозната и те моля да ми обясниш с една дума) Да ти е жив и здрав таткото ЧРД   bouquet
Утре - другиден ще мога да се похваля да ли съм ги спряла днес още издивявам  Praynig

# 284
Цитат на: Ангелина
Сисинче, браво!! Наистина си най-красивата, оригинална, с много вкус и артистизъм!! Поздравявам те, че не си се увлякла по ненужно претрупаните рокли и прически! Някои твои съученички са като леля ти!! Без да я обиждам, ако имаш такава( пък и тя сигурно има стил)!
newsm10

WomanitKa добре дошла при нас. За мен резултата от -3кг. за 5 дни си е постижение, вярно че само на чушки сигурно ти е много трудно да издържаш, но резултата ти е наистина добър.

mishlentze  мерси за почерпката, много е изкусителна. Ч.Р.Д. на татито.

Общи условия

Активация на акаунт