Отговори
# 285
Офф и за мен беше ама чушки го приемай като дрънци нътцки и така Sad
Не съм смъкнала грам това обеснявам, че единия кантар ме показва 71 вчера 70 днес а онзи който беше в началото преди да почна да се мъча пак си ме мери 74 Sad Депресирана съм момичета Sad

# 286
  • София
Миранди, да ти кажа за Липозана, защото и аз го пия. Всъщност пих, до вчера, защото привърших опаковката. За цялата опаковка + диетата + зелен  чай + Инхуа свалих 3 кг. Сега, дали са он Липозана - не знам. Може да е подпомогнал нещо.

# 287
  • София
Офф и за мен беше ама чушки го приемай като дрънци нътцки и така Sad
Не съм смъкнала грам това обеснявам, че единия кантар ме показва 71 вчера 70 днес а онзи който беше в началото преди да почна да се мъча пак си ме мери 74 Sad Депресирана съм момичета Sad

Спокойно, така е в началото Hug Докато почнеш да сваляш минава малко време. Имам в предвид метаболизма да започне да работи в минусова насока.
И още нещо съм забелязала - че в началото когато почнат да спадат кг-те, външно не си личи. Минава известно време, през което кг. падат, а човека си изглежда по същия начин. И изведнъж някак си видимо му проличава че е отслабнал. Така поне е при мен. Имам в предвид по себе си съм го забелязала.

# 288
  • София
Момичета, момичета, нямам време да пиша. Служебно ме нагърчиха яко, утре вечер заминавам за малко за Родопите (Чепеларе, моята любов), връщам се в събота, а в понеделник е балът на брат ми. Изобщо лудница. Нямам време да се претегля, премеря, да се следя  ooooh! Само се мацотя с антицелулитния на Дева след душ-гела и колкото и да не ми се вярва, има ефект  Shocked  Сега ще се опитам да попрочета малко. Това е от мен. Не ме забравяйте през тези дни. Приятни и отслабващи моменти ви желая   bouquet

# 289
  • София
Анабела, приятно изкарване в Чепеларе! Hug

# 290
  • София
Момичета, днес съм за бой!
Сутринта тичах, на обяд ядох салатка и месце, но преди малко набарах един пакет tutku и след малко няма нищо да остане от него... докъде ще я докараме така.
Успокоявам се с факта, че ходих пеша от ректората до гарата и обратно:)

# 291
Цитат на: Вивиан
И още нещо съм забелязала - че в началото когато почнат да спадат кг-те, външно не си личи. Минава известно време, през което кг. падат, а човека си изглежда по същия начин. И изведнъж някак си видимо му проличава че е отслабнал. Така поне е при мен. Имам в предвид по себе си съм го забелязала.
И при мен беше така, при първите 3-4 кг. и см. си ми стояха същите и после сякаш изведнъж почнаха да се стопяват.
Abigail какво е това tutku?

Да попитам някой ползвал ли е Nivea Summer Beauty- лосион за тен?

# 292
Sisn4e, определено си най-хубава, просто изпъкваш! Другите се губят до теб, а и гримът ти е много оригинален с това цвете! Браво!
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2927957

# 293
Здравейте!!!
От около седмица чета в този форум,но не се регистрирах,защото не съм мама,но забелязах,че има и други момичета,които не са раждали,но са се включили тук,така че и аз събрах смелост.Просто наистина имам нужда от подкрепа в борбата с гадните килограми.

sisin4e ,наистина изглеждаш невероятно!!!
Дано и аз успея да се справя,даваш ми стимул!

Добре дошла  Hug

Анабела приятно прекарване мила и много ще ми липсваш  Heart Eyes

Абигайл не купувай никакво сладко или го дава някой друг да го яде  Naughty И не ми говори за сладко, цял шоколад или торта мога да изям с тия нерви  #Cussing out

Вивиан питах информативно за липозана, за сега не мисля да го пия благодаря ти    bouquet

Уоманитка мери се само и единствено на един и същи кантар без значение дали е електронен или механичен, макар че електрония е по точен уж и по приятен на вид, че отчита и грамчетата ни, но само и единствено на един и същ иначе става лошо  Rolling Eyes

Може да сте казали, може и цяла тема да има но кога започва луната диета утре или май е на 24  newsm78

# 294
Лунната и аз знам че е в четвъртък, не е ли така ? от 7:27

# 295
На 24 от 00:02

# 296
Le Plaisir  welcome Включвай се и започвай да слабееш Simple Smile Само с гледане отстрани не става Simple Smile Simple Smile Simple Smile Приветствам те  Hug Разкажи ни малко повече за теб. Колко искаш да отслабнеш, пазила ли си диети. А щом от няколко дни четеш значи знаеш, че в неделя се дават мерки Simple Smile
WomanitKa не се депресирай. За 5 дни все малко трябва да си мръднала ако си спазвала някоя диета. Ти на какво беше през тези дни? А и няма как да отчетеш правилно резултата след като се мериш на различни кантари и с различни дрехи. Най-добре се мери сутрин гола щом станеш и ходиш до 00 Simple Smile. Мисля си, че така най-точно се отчита
Abigail  я ни светни какво представлява този пакет тутку и колко е голям. И не си мисли за сладости. Деня мина. Пусни си някое филмче и после лягай  smile3524 Утре като се събудиш да си доволна от себе си Simple Smile

# 297
БОЖЕ СИСИНЧЕ ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ СУПЕР СЕГА СИ ДОЙДОХ ОТ БАЛ И АЗ АБИТУРЕНТКАТА БЕШЕ КРАСИВА ИМАШЕ ХОРЦА И ТАНЦИ НО ВИ КАЗВАМ ЗАЩОТО СЪМ ГОРДА ОТ СЕБЕ СИ ХАПНАХ САМО ПОЛУВИН ЯЙЦЕ И НЯКОЛКО КРАСТАВИЧКИ БЕЗ СОЛ И ОЛИО БЛАГОДАРЯ МОМИЧЕТА НАПРАВИЛИ СТЕ ОТ МЕН ВОИН ДОБРЕ ДОШЛА ЛЕ ПЛЕИЗИР  welcome welcome welcome welcome welcome welcome newsm7

# 298
  • Бг-мама
Добре дошли на новите дами ,много минуси ви желая.Сега си идвам от фитнес и съм доволна защото не съм мръднала на кг т.е сваленото от лунната си стои и не са ми се отразили хугаренасите  Embarassed Embarassed

# 299
  • София
Не ми говори за Хогаренаси, че умирам за тях!
Мога да изям цял тон. Имам точно три пакетчета в кухнята Whistling

Общи условия

Активация на акаунт