Отговори
# 300
  • София

ей това е тутку:)
Ами... няма да ям повече, но как да се въздържа, като ще работя сигурно цяла нощ:( май ще се заредя с повечеко вода до компютъра

Сисинче, истинска красавица си... дай още снимки от бала

# 301
  • Бг-мама
Забравих да ви кажа че се заредих със продуктите за зелевата супа и след малко запретвам ръкави и от утре  Whistling Whistling

# 302
Ле плезир,  welcome Тук много си помагаме със съвети и така по-лесно се справяме с излишните килограми!

Мами 73, браво!!! Ти си истинска "Японка" Grinning

# 303
Благодаря за милото послещане!!! Hug

Ами за мен...на 21години съм и винаги съм била закръглена,но преди месец и нещо просто се шокирах като се качих на кантара-79кг.Изпаднах в шок и си казах,че така не може да продължава и от тогава с малки прегрешения до сега спазвам режим.В момента съм 73,4кг,а целта ми е 60кг,аз съм висока 1,77 и мисля че това ще са най-добрите килограми за мен.
Не спазвам никаква определена диета,а съм си направила собствен режим,който много се доближава до диетата с кисело мляко.Не се сещам какво друго да разкажа...

# 304
  • У дома... някъде
Ох това тутку как го обичам #Cussing out,ама не съм хапвала сладко от един месец,с изключение на захарта в кафето Rolling EyesИ аз утре съм на бал на брат ми,но няма да прегрешавам..... много Sick
Я кажете на лунната диета се пият само течности а горе-долу колко се сваля и кога може да се яде,ако ми допадне да се запиша с вас Embarassed

# 305
  • У дома... някъде
Тези дами и роклите им са просто  Sick http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135326&photo=51
Сисинче,и аз много се мотивирам като те гледам Peace

# 306
Ами лунната диета се спазва 24часа и можеда се пие вода,чай,кафе без захар.За всеки свалянето е индивидуално,аз свалям някъде около половин килограм.Аз деня преди нея карам на плодове и този след това пак така,за да имам по стабилен резултат.

# 307
Добър вечер, мили дами!   bouquet
Няма как да не кажа Сисин4е, мила нямам думи, невероятна си била на бала  Hug  bouquet
Днес нямах време да ям и като се прибрах корема ме болеше от глад и изядох една гигантска салата, а през деня 2 ябълки, дано утре кантара отчете още някиой минус  Praynig

# 308
Да ви се оплача Sad Просто незнам как ще слабея и как няма да ям като само ме товарят Sad Ей сега е 10:00 ве4ерта и моя мъж се върна да донесе кисело мляко за малкия защото иначе не заспива / е заспива ама тежка вечер / и ми съобщава че се връща на масата поеже не го пускали и даже се расърдили че си идва да донесе млякото / масата е по случай новородена дъщеря на едни наши познати /  #Cussing out ами добре ама искам и азззззззззззззззззззззз Sad Омръзна ми . Понеже сама си гледам дечко и все такива мероприятия не са ми позволени аман ви казвам просто вече ми идва да му тегля една майна и да ги зарежа една вечер сами с Денис да види как се оправям с това живо и буйно дете.  Crossing Arms
От утре съм решила и да започна с джогинга ама нали вали че малко днес ми се поизмокриха маратонките и май ще го отложа за след пороите ...
Та незнам другия месец ве4е ще съм със собствен кантар дано той е по благоразположен към мен ..
Просто имам съмнения и в двата кантара Simple Smile Единия ако ще и по бански да съм пак показва 74 миналата година по едно време само на 75 стоеше и сега пак така ... Заклевам се ако си сложа кожуха и се кача пак ще съм 74 Simple Smile и ако се съблека по бански пак толкова.
Ще слабея заради себе си ... Ще му дам едни партита едно чудо ... А тоя дето черпи дупе да му е яко че като знам жена му ако беше на мое място до 2 да се е прибрал ...  Joy

# 309
  • София
Уоманитка, много е неприятно. Всеки с дете го е усещал. Тва е няма начин
И това ще отмине, не се ядосвай
 Hug Hug Hug

# 310
Уоманитка, много е неприятно. Всеки с дете го е усещал. Тва е няма начин
И това ще отмине, не се ядосвай
 Hug Hug Hug

Добре де те мъжете други същества ли са ? Не си ли задават въпроса бе майка му стара аз ако бях на нейно място щях да лудна сигурно ? Или кво бием си капата от кеф 4е не са жени и си живеят живота. Ей това не мога да си обесня .. Ако го погледна от розовата страна обаче Wink поне няма да се поддавам на изкушения кулинарни и алкохолни  Hug Правилно било че и в най - тъмния тунел можеш да видиш светлинка Simple Smile

# 311
Уоманитка, положението при нас е сходно. Само дето сме с 2 деца. Последните 2 вечери милият ми си стоя кротко пред компа, докато аз храних, мих и приспивах двамата. Сега тъкмо свърших пак, а той е навън с приятели. Уж помага, но понякога го удря на голямо уволнение. Сега ще отида да ям , може би голяма салата, и ще пийна биричка.
Днес се изложих с баницата на свеки - беше ужасно вкусна и аз хапнах порядъчно. Днес не съм се теглиа, но утре няма измъкване.
Тези дами и роклите им са просто  Sick http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135326&photo=51
Сисинче,и аз много се мотивирам като те гледам Peace
С извинение, но защо тези момичета бързат толкова много  да порастнат и да си лепнат 10 години отгоре? #Crazy

# 312
Олеее момичета вие сте писал,писали.....  Hug
Браво на Вас!
И Браво на Сисинче за това,че е била най-прекрасната абитюрентка   bouquet
Аз какво да ви кажа.....няма НЕТ на работата и ми е много скучно без вас  Heart Eyes С диетата за сега се справям и не ми е трудно,за някакви разлики в кг. не знам още,защото си нямам кантар в нас,но утре отивам на фитнес и ще я видим таз работа как върви  Crazy
Надявам се да има някакъв напредък макар и минимален,защото сега на края става още по-трудно,но няма да се предавам де   Peace
GlaDneSS,  ти как я караш,я се похвали с някое свалено килце ако имаш кантар  Mr. Green

# 313
WomanitKa мъжете НЕ могат да се замислят по тези въпроси. Това не им е в природата. Те трябва да се командват. Казваш им напраи еди какво си и те го правят. Както и при теб - отиди да купиш млчко за детето. Той купува и с това си мисли, че ти е помогнал страашно мноогоо... Трябва да му казваш какво искаш да прави, защото иначе ще се почесва по цял ден или ще си намира други малоумни занимания. Не става въпрос за всички мъже, но според мен са много малко отдадените на децата татковци.
Така че според го юркай повече и нека твоите мисли бъдат заети с по-приятни неща. Когато имаш душевен мир по-лесно ще спазваш диета  Hug   Hug  Hug

# 314
Тъй стоейки и списвайки прочетох диетата за зелевата супа Simple Smile Някой да има наблюдения ? Смятам че най ще ми е по вкуса .. Тъй като досега съм на своя си глава предимно на плодове и зеленчуци смятам да се впрегна сериозно с нещо което дава резолтат и да го спазвам стриктно ... Моля кажете ми има ли ефект диетата със зелевата супа и колко се сваля за време една седмица  ?

Общи условия

Активация на акаунт