Отговори
# 315
  • Бг-мама
WomanitKa , аз съм една от малкото щасливки дето мъжете им ходят подир тях и им помагат безрезервно за децата .Като казвам помагат това вклячва хранене , обличане , къпане разходка докато мама е на фитнес или домакинства.Когато си дойде от работа мъжа ми и двете деца стават изцяло негова грижа , в крайна сметка и аз съм човек и имам нужда от 5 минути почивка Rolling Eyes
Дано са повече този сорт мъже  Praynig
WomanitKa  ,моята супа ври в момента на вкус ще докладвам утре не мирише лошо  Crazy

# 316
  • София
Моят мъж беше голям безотговорник като бяхме гаджета. Ей такива ги вършеше некви идиотски. През първата година на детето - също.
Но баааавно започва да се осъзнава, не знам живота ли го очука, кво ли, но сега изпитва жестока вина ако излезе без мен.
Даже отказва, го чувам по тел. и се оправдава сега с бебето, че не можем. Подчертавам множественото число.
Явно идва и ВЕЛИКДЕН все някога.

# 317
Зечова, Вивиан    smile3501  smile3501  smile3501
Много се радвам като чуя за такива майки Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 318
  • София
Но при нас той САМ стигна до там. Аз никога не му правех проблем, може би затова. Peace
Даже сега му е кофти, че съм затворена в къщи с бебето, а бяхме си свикнали по-свободно да го раздаваме. Но и той се ограничава.
Де да ми беше така солидарен и с яденето...

# 319
привет и от мен моми4ета!
пу-пу да не си уро4асаме добрите мъже!е,много рядко ме нервира като се заплесне в телевизора а малкия го дърпа 10 мин. за ръката ама това да му е кусура!

Сисин4е поздравления!изглеждаш превъзходно   bouquet

ина4е аз съм си на плодове и те4ности.днес като готвих ми се дояде ужасно.....но,не хапнах  bowuu мъжо заминава за 2 дни и няма кой да ме изкушава.времето се оправя и с колелото и малкия по цял ден навън!

успех на вси4ки утре!  Hug

# 320
  • Universe
Сисинче, ами нямам думи - най-оригиналната си newsm26!!! Чаровница 4470, пу-пу-пу!!! Наше лошо нема!!!
На новодошлите -  welcome
Да Ви се похваля - получих подарък 80-годишен кактус!!! Ако искате да го видите /да не успамвам темата/ ето  къде:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135521

# 321
Лени, слагай го до компютъра да поема излъчването - поне така съм чела.
Аз пак хапнха малко баница, но поне вече няма.

# 322
Сисинче, мога само да кажа една дума - УМОПОМРАЧИТЕЛНА СИ! Определено съм впечатлена, а за грима думи нямам... пу, пу... пожелавам ти оттук натам само такива емоции да будиш   bouquet

# 323
  • нейде там, където ....
Да се разпиша и аз,
въпреки късния час!
На фона на абитуриентските и предизпитни вълнения да си кажа и аз, че приключвам горе-долу успешно семестъра. Сега се триумя дали да правя 4 курсови работи за 5 дена, за да получа подпис или да взема служебна заверка (полага ми се една за цялото следване) и да поуча за друг изпит с голяма вероятност за успех  newsm78
Спортът ми тези дни беше едни голе-е-е-еми разходки, въпреки дъжда. Мисля, че има видим ефект. За килограмов - ще се тегля утре. Но едни дънки ми увиснаха на кокала, което не се и надявах да стане, че до скоро не се събирах в тях. Лошото е, че увисна и една гадна гънка над колана, която трябва сериозно да се стяга. С коремни преси засега не става нищо. Взех си едно мазило, специално за корем. Дано помогне.

# 324
Добро утро на всички,
Днес съм решила да направя лека подготовка за лунната, дано и този път успея да я изкарам и да имам минусче за разлика от мин. седмица.
На всички лек ден и много минуси.

# 325
Зечова пиши за тая супа Simple Smile А за мъжа ако ще го сменяш обади се да се наредя за твоя  Joy Joy Joy

Майтапа на страна ама четох една тема че алкохола вредял на диетата и се замислих, мислих и пак мислих Simple Smile Ами да ви кажа аз дебел алкохолик не съм виждала а вие  Mr. Green Joy Joy Joy Днес съм само на ябълки пък Simple Smile После една дълга разходка пеша до МЕТРО и вътре една голямааааа разходка и дано сваля килце Simple Smile

Хубав ден милички  Heart Eyes

От мен закуската   bouquet

# 326
Добро утро на всички,
Днес съм решила да направя лека подготовка за лунната, дано и този път успея да я изкарам и да имам минусче за разлика от мин. седмица.
На всички лек ден и много минуси.

Какво е подготовка за лунната ?

# 327
Ами подготовката е вид течна диета за 3 дни, т.е. пиеш си сокове, чайчета кафета може и к.млекце . Аз мисля да я карам докато издържа.

# 328
Добро утро, момичета!  bouquet  Тъй като имам нужда от визуален стимул, а може би и вие имате такава, днес вместо кафе ви предлагам една снимка.

До лятото ще станем ей такива smile3534

Мерси за закуската, Уоманитка!

# 329
Добро утро и от мен  bouquet

Сисинче невероятна си миличка  bouquet

Водка с лед чакаме и твоите снимки Hug

Аз също съм се наточила на лунната и от днес я карам по-полека.

Общи условия

Активация на акаунт