Отговори
# 540
Тиквичке, пожелавам ти го! Ходиш ли да бягаш още в гората?

# 541
Тиквичке, пожелавам ти го! Ходиш ли да бягаш още в гората?
Ами трябва да си призная, че все по-рядко  Embarassed Embarassed Embarassed От като настана нечовешката жега тук и всички се разплухме като плужаци  hahaha а и вече трябва да наблягаме на зубкането, а сама вече ми е скучно, абе с две думи ГОЛЯМ МЪРЗЕЛ съм  Twisted Evil

# 542
добро утро и от мен с 4ай4е и мед!
ася поздравления за 6-цата!   bouquet
аз съм твърдо с 5 отпред  bowuu
до по късно!

# 543
Здравейте и от мен
Поздравления на всички за хубавите успехи  Hug  Hug  Hug

# 544
здравейте и от мен как вървят празниците как сте при нас пак вали  Wear Umbrella Wear Umbrella Wear Umbrella направо ми писна от тоя дъжд ама времето не е подвластно на нашите желания пожелавам ви усмихнато настроение и никакви изкушения обичам ви всичките

# 545
Здравейте,казвам се Мария и ще се радвам да ме приемете в отбора на отслабващите.
Миналата година се попреборих с една част от килцата натрупани от бремеността и кърменето,но след тази зима бях отново 82кг на 14 май.От тогава съм на диетата Японско чудо и тя ми помогна да смъкна 4-5килца.Засега съм доволна че успях да вляза в една част от дрехите си,но ще продължавам да дерзая.До желания външен вид имам още път да извървя.С удоволствие ще следя темата,а сега ще попрочета назад,за да съм в час кой кой е.
Весело изкарване на празниците.

# 546
Здравейте,казвам се Мария и ще се радвам да ме приемете в отбора на отслабващите.
Миналата година се попреборих с една част от килцата натрупани от бремеността и кърменето,но след тази зима бях отново 82кг на 14 май.От тогава съм на диетата Японско чудо и тя ми помогна да смъкна 4-5килца.Засега съм доволна че успях да вляза в една част от дрехите си,но ще продължавам да дерзая.До желания външен вид имам още път да извървя.С удоволствие ще следя темата,а сега ще попрочета назад,за да съм в час кой кой е.
Весело изкарване на празниците.
добре дошла и аз съм японче ще се виждаме и тук и там успех с килцата  welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome[/size][/b]

# 547
 Cry Cry Cry smile3518 smile3516 smile3515 smile3511 smile3513 smile3514 smile3512
 след вчерашния глад на вода и кафета
днеска съм +2килограма
вече искам да се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 548
Cry Cry Cry smile3518 smile3516 smile3515 smile3511 smile3513 smile3514 smile3512
 след вчерашния глад на вода и кафета
днеска съм +2килограма
вече искам да се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
НЕ СЕ ЯДОСВАИ МИЛО СИГОРНО Е ВОДИЧКА ЩЕ Я ИЗПИШКАШ И УТРЕ -3 ТАКА ЧЕ УСМИВКИ И КУРАЖ Hug Hug Hug Hug

# 549
мами 73  Hug Hug Hug Hug
 май прекалих с раздвижването на метаболизмът
сега пак ще има две седмици да ги свалям - напоследък много трудно свалям
може организмът да е свикнал на малкото храна
вече незнам  Cry Cry Cry

# 550
мами 73  Hug Hug Hug Hug
 май прекалих с раздвижването на метаболизмът
сега пак ще има две седмици да ги свалям - напоследък много трудно свалям
може организмът да е свикнал на малкото храна
вече незнам  Cry Cry Cry
СТИСКАМ ПАЛЦИ ДА Е ГРЕШКА НА КАНТАРА ИЛИ ПОВЕЧЕ ВОДИЧКА  newsm10 newsm10 newsm10 АЗ СЪМ НА ЯПОНСКАТА ОБАЧЕ ПРИ МЕН СЪЩО НЕЩО КГ НЕ МЪРДАТ А Я СПАЗВАМ ПОВЕЧЕ ОТ СТРИКТНО АМА ПРОДЪЛЖАВАМ ИНАТ СЪМ И НЯМА ВРЪЩАНЕ НА ЗАД ПРАЩАМ ТИ ЦЕЛУВКИ   love001  love001  love001 ВЯРВАМ ЧЕ КГ ЩЕ ПОЧНАТ ДА СЛИЗАТ НАДОЛУ НИЕ СМЕ ПО СИЛНИ ЗАЩОТО СМЕ ЗАЕДНО

# 551
мами 73 дали не е някакъв период на застой по принцип
защтото доста хора се оплакват от гадния застой  Blush Blush Rolling Eyes

# 552
Аз спазвах лунната на фрешове и я докарах само до 17.30 ч., но въпреки това съм твърдо - 0.600 кг, тази сутрин бях 69.500 кг. На мен лунната много добре ми действа.

# 553
мами 73 дали не е някакъв период на застой по принцип
защтото доста хора се оплакват от гадния застой  Blush Blush Rolling Eyes
СИГОРНО Е ПЕРИОД НА ЗАСТОЙ ЗАЩОТО МОМИЧЕТАТА В ЯПОНСКАТА ГОВОРЯТ ЗА 4-5 СВАЛЕНИ КГ НА СЕДМИЦА А АЗ ИМАМ СВАЛЕНИ 300 ГРАМА ДАЖЕ СЕ ЗАМИСЛИХ ДАЛИ АЗ НЕЩО НЕ БЪРКАМ АМА СЪМ МНОГО СТРИКТНА ЕДИНСТВЕНОТО ЛОГИЧНО ОБЯСНЕНИЕ Е ПЕРИОД НА ЗАСТОЙ НЯМА ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ ЧЕ СТАНА ГЛАДНИ И ДЕБЕЛИ  Joy Joy Joy Joy Joy

# 554
MariaYo  welcome Желая ти бързо и трайно сваляне на килограми  Hug  Hug  Hug
ANGYA  някой по- напред в темата беше дал линк, в който бяха отбелязани дните на седмицата, че не се отслабва (за тази седмица) Търсих го, но не видях къде е. По-късно мога пак да потърся. Не се притеснявай. Може би си задържала вода

Общи условия

Активация на акаунт