Отговори
# 705
Зравейте!
Водка_с_лед, много си миловидна и си голяма сладурана!
Искам да се оплача - от няколко дни почти не се спирам след децата, ям по малко и предимно салата и мляко. Преди 2 дни бях 60,5 и се надявах днес за табличката да се похваля с 60, но не. Сутринтя бях цели 62 кг! Единственото обяснение може да е, че чакам да ми дойде.Миранди, пиши ме със същите мерки. Нямам промяна и това е.

# 706
Водка с лед страхотно изглеждаш много сладко Нетти добре дошла  welcome welcome welcome welcome welcome welcome ние бяхме на разходка по Панчарево и си прекарахме чудесно малчо се скъса да тича и мама по него направо супер фитнес   261uu  261uu  261uu  261uu  261uu

# 707
Здравейте момичета  Hug
Аз напоследък хич ме няма....  Embarassed  Малко бях извън София, това онова... все нямам време да  седна на Компютъра. Мисля да се пенсионирам.  Wink
Миранди В новата табличка ме пиши В момента 55, Цел 55 и да слизам долу.
От сега нататък см ще топя и ще оформям телце  Simple Smile

На всички, които продължават борбата полжелавам успех и да стискат зъби  Grinning
 Hug

П.П. Далал кой випуск си ти ? Те досега всички балове бяха в дипломатическия, но нашия випуск тази година реши да пренапише историята на училището и се опълчи  Peace Sunglasses  Party

Водка с  лед Без малко да те пропусна. Нали си ми колежка  Blush
Изглеждаш много добре и сладурско с тази сладурска рокличка  Heart Eyes Надявам се си си прекарала невероятно  Flutter

# 708
Водка с лед-браво!!  bouquet Много си нежна и невинна! Запазила си чистота в себе си и това много те отличава!! Peace

Най- красивите абитуриентки са нашите!! smile3534 newsm44 newsm68

Сисинче, честито постижение!  bouquet Мерси за пожеланията! Влизай от време на време да ни видиш как сме!

Тедъ,от цикъла е 100%! Peace

# 709
Хей,сладури!
Много е хубаво при вас.Имам проблем че трудно ви изчитам щото имам доста задачи днес,но все пак успях.Желая ви приятен ден и успех на всички!

# 710
Здравейте и от мен!  bouquet
Водчице страхотна си мила Hug  bouquet

Цял ден се губя,защото бяхме да кръщаваме милото и сестра му.За сватбата трябва да е кръстен та вече всичко е 6 LaughingЕто почерпете се за негово здраве

това хапнах и аз за негово здраве.Здравословно:шопска,хек пане иииииииии сладоледена торта[/color]

А това сме ние двамата на тържеството http://images17.snimka.bg/002971380.jpg

Освен всичко друго съм -1кг още newsm68 newsm44 newsm68 newsm68  63

Последна редакция: нд, 27 май 2007, 16:14 от Kpuccu

# 711
Крисси, да ти е жив и здрав любимия! Господ бди над него! PeaceАма той много готин бееее Mr. Green
Мерси за почерпката!

Браво и за килограмите!  bouquet

# 712
Крисси, да ти е жив и здрав любимия! Господ бди над него! PeaceАма той много готин бееее Mr. Green
Мерси за почерпката!

Браво и за килограмите!  bouquet

smile3525smile3501

# 713
Благодаря Ви Hug и вие да сте живи и здрави.Ох много съм щастлива и него кръстихме и аз още отслабвам Laughing Joy

# 714
Здравейте! Аз тези дни малко попътувах и похапвах Embarassed Все пак кантара е благосклонен и ме показа с 600гр отгоре, но беше след хапване и се надявам до ден-два да изчезнат.  Praynig Ходих на плаж и съм доволна от снимките по бански  Flutter Като сваля и последните килограми, всичко ще е перфектно  Crazy Имам много за учене, а нямам почти никакво време  ooooh! Миранди, пиши ме със същите мерки, дано другата седмица се отчета с минусчета. 

# 715
  • Universe
Диетична почерпка и от мен Hug!!! Нещо като нашенски карвинг  Wink Wink Wink

Само едно набързо здравейте и  добре дошли на новичките Peace Peace Peace
Водка с лед, страхотна симпатяга си Peace!!! Ама дай още снимков материал Praynig

Последна редакция: нд, 27 май 2007, 17:38 от lenny_pld

# 716
Vodka_s_led страхотно изглеждаш миличка ! Обаче ние искаме още снимки  Praynig
Момичета да се похваля кантарчето удари 71 кг -12 от началото Simple Smile
сега съм набързо че малчо е много нещастен днес

# 717
Водчице много си ми садко миличко  Heart Eyesаз си те хаесах тебе от самото начало и без да съм ти видяла снимчицата си те представях толкова нежничка и чаровничка Heart Eyesзащото милчка и душичката ти е толкова нежна и добричка  HugКъсмет мило дете  Peace Praynig Hug

# 718
Момичета,много,много благодаря на всички ви  за милите думи и комплиментите   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 719
  • Някъде на път....
vodka_s_led,  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт