Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Някой изпитвал ли е главоболие и умора по време на овулация?
Как мога да убедя съпруга си да построим къща?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Текстовете обсъждат различни теми, включително поздравления за именници, празнуващи и бременни жени. Те също така обхващат лични преживявания като бременност, кистични проблеми и опити за зачеване. Публикациите обсъждат рожденни дни на потребители на форума, като им се пожелава здраве, щастие и успех. Освен това те включват споделяне на лични преживявания като посещение на сватби, ходене на ваканции и обсъждане на медицински проблеми и тестове за бременност. Пожеланията към бъдещите майки са за лека и щастлива бременност.
-
Някой изпитвал ли е главоболие и умора по време на овулация?
-
Как мога да убедя съпруга си да построим къща?
-
Какви са симптомите на бременността?
-
Как да избера удобна рокля за сватбата си?

Безпроблемни 9м ви желая!!!!!!!!!!!!!!!
Дори до 4м на бременността си имах една,която в последствие изчезна 

Мен ме присърбяват пръстите да скокна за тест, ама засега трая, че най-много да видя отрицателен, а не ми се ще... Ти казваш, че нищо не усещаш, а аз се усетих днес, че от няколко дена все мрънкам вкъщи, че съм изморена, не ми се яде нищо, и ми е подут корема. Имам някаква температура около 37 само вечер, днес едвам съм се напъхала в сутиена
супееер!
целоднвено ми се гади, ама не се оплаквам, щото нека ми, нали туй исках 
там е малко скучно,но нищо/.
.Въпреки лошото време,моето настроение е непрекъснато приповдигнато.В началото на другата седмица се местя в офис,в който ще ми бъде по-спокойно.Вече си имам цял гардероб от бременни тоалети
благодарение на приятелки и братовчедки и въпреки,че вече съм прилично закръглена,се чувствам на 7-мото небе.......