Към отчетни тези дни, с тестове с по две черти! 21.05.07 - 27.05.07

• 25 365
  • 861
  •   1
Отговори
# 75
  • Видин
Миньонче, честито! Много щастие и сладък бебчо след 9 месеца! smile3525 newsm51 smile3525

Ей такива дни обичам - по три нови майчета на ден! newsm44 newsm44 newsm44

Браво! Дано цялата нова седмица е така! smile3521 newsm10 newsm17

# 76
честито на всички новозабременели!!!!!!!!!! HugБезпроблемни 9м ви желая!!!!!!!!!!!!!!! Hug

КАЛИ, аз съм от отбора с кистите Mr. GreenКаквото питаш,всичко ще си кажа...И операции съм минала и какво ли не  -  няма оправия от тях NaughtyДори до 4м на бременността си имах една,която в последствие изчезна Hug
Отивам да си видя оградата на къщата и после ще се впусна в преразказ Flutter

# 77
  • Бургас
Ех че хубаво започна тази седмица newsm44 newsm44 newsm44 EFP
само така!

# 78
  • Бургас
Цитат
Голделинке: Много се радвам, че най-накрая се записа в списъчето на късмета  
- Деси, казвай къде го видя това, че да хуквам да душа Верича Shocked
Мацки, днес ми съдраха д...то от бачкане #Cussing out
Дама, Миньонче, честито  bouquet
Калинкиш, чакам да се включиш за протеста в Бургас Praynig
Ако съм пропуснала някого, не е умишлено Embarassed Наистина имам адски много работа Tired

# 79
  • София
Дама и Миньонче, честито милички!  bouquet
 Много се радвам за вас! Желая ви леки и безпроблемни 9 месеца и едно здраво, пухкаво и сладко бебе на финала!  bouquet

Охххх, на мен ми е едно нервно днес.....какво ми става, направо се чудя! newsm78
От къде идат тези нерви.....просто не знам.... #2gunfire

# 80
  • Варна
minion4е, честито и само положителни емоции оттук нататък!   bouquet
Kalli,а за кистите може и мен да питаш и аз имам една операция от такава гадурия.

# 81
  • Бургас
Голди не мога да ти обещая но ще направя всичко възможно стройм къща и е пълна лудница.
Но ти ми пиши на лични за часа и мястото ,за да знам

# 82
  • Варна
Голди не мога да ти обещая но ще направя всичко възможно стройм къща и е пълна лудница.
Но ти ми пиши на лични за часа и мястото ,за да знам

Моля те кажи как и аз да накарам моя мъж да строим къща?

# 83
Лелеее, колко сте изписали от сутринта... не смогнах всичко да изчета, ама поне поглднах отгоре-отгоре  Laughing

То има и да се честити много, добре почва седмицата...

Миньонче, Дама, честити две чертички. Лека и безпроблемна бременност ви желая и на двете и прекрасни бебоци  newsm10

Бубето, да не те забравя - нечакащи сме за една дата. Стискам палци да имаме хубави новини и никакви нежелани лели на хоризонта  Grinning Мен ме присърбяват пръстите да скокна за тест, ама засега трая, че най-много да видя отрицателен, а не ми се ще... Ти казваш, че нищо не усещаш, а аз се усетих днес, че от няколко дена все мрънкам вкъщи, че съм изморена, не ми се яде нищо, и ми е подут корема. Имам някаква температура около 37 само вечер, днес едвам съм се напъхала в сутиена  Laughing Или е настинка с много въображение от моя страна, или ... не смея да кажа... ама ще си стискаме палци, че не ми се чака повече...

Когото забрахих, да не се обижда - сума ти неща сте изписали и много хубави новини... Честито на всички рожденници и именници (макар и да не знам какъв баш имен ден е днес  Embarassed ) , кураж на тези, които остават за следващия месец.

Айде и аз допринесох за фермана, дето се заформя тази седмица, ама така и се радвам на бг клавиатура, иначе вкъщи се мъча по памет, а не е лесно  Confused

# 84
здравейте, мацки  Hug минавам уж да сея зараза, ама май нямате нужда. Тук валят положителни тестове  Heart Eyes супееер!
гледам адаша ДесиТ си сложила бременната графика в тема и хукнах насам да поздравявам... Адаш, честитоооо!!!  bouquet лека бременност и пухкав бебок на финала!
...и като се зачетох в темата ви...гледам в списъка мушмурока бе, 2 черти бе...напарвооо страхотно  Heart Eyes Ей, мушмуроче, честито, сладурче  Hug  bouquet и без черни мисли, че ще те пляскам,,, Naughty и аз в началото нищо не чувствах и само мрънках що не ми е лошо....ела сега да ме видиш  Sick целоднвено ми се гади, ама не се оплаквам, щото нека ми, нали туй исках  Sunglasses
И ти много да се пазиш, душицо, отивай на док да видите точката и всичко ще е ок ще видиш  Hug

честити добри вести и на дама и миньончето! Лека бременност и положителни мисли  bouquet

ех, как ви се радвам  Hug
много да се пазите и да си почивате, и да си мързелувате  Heart Eyes

хайде всички нечакащи да се похвалят скоро със същия положителен резултат, упех и на ловуващите Wink

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 13:35 от Desan4e

# 85
Ехааааа,какво става тук,бе момичета  newsm44 smile3501 newsm10

Само хубави новини.Тя,темичката за искащите бебета,никога няма да опустее,защото винаги ще има момичета,които искат,но дано всички се задържат тука колкото се може по-кратко и оппппп-в отчетните / smile3506 там е малко скучно,но нищо/.

Аз искам да ви споделя,че след трудните първи три месеца,сега се чувствам чудесно newsm03.Въпреки лошото време,моето настроение е непрекъснато приповдигнато.В началото на другата седмица се местя в офис,в който ще ми бъде по-спокойно.Вече си имам цял гардероб от бременни тоалети preggo благодарение на приятелки и братовчедки и въпреки,че вече съм прилично закръглена,се чувствам на 7-мото небе.......

newsm68 newsm51 newsm44 smile3534 newsm62 newsm53

# 86
  • София
Maya M,все една от двете трябва да се е оплодила,хахаха Joy

# 87
  • София
Моме Катерино,дано така да бъдеш до края! Hug

# 88
  • София
Катерино,жено (била си мома...хихихи Laughing) радвам се за теб и за това че нещата при теб протичат добре! Ще видиш и че докрая ще бъдеш все в такова добро и приповдигнато настроение! bowuu

# 89
Мая М стискам палци и за теб! Дано да видиш двете най-хубави чертички в живота си, пожелавам ти го от сърце  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт