Спамо- чат темичка (21.5- 27.5)- СРЕЩА- ГОРЕЩА

• 61 567
  • 4 547
  •   1
Отговори
# 2 295
Ела да ми изкараш цикъла вместо мен  Joy
е няма да се къпеш тогава...то водата и без това е студена още...а има тампони бе драга...освен ако не си първи или втори ден и да течеш обилно...ама разбирам те , айде ше отложим за друг ден...

Ууу, тенкю, кака. Знаех си, че ще излезеш разбран пич. Да се обезкосмиш добре за плажната среща и си вземи плажно мляко, че да не изгориш(кат нямаш косми да те пазят  Mr. Green )

# 2 296
Аз имах подобно приключение една нощ,но ми звъняха от мобилен телефон на домашния. В три посреднощ...и ме питат "Да идвам ли? Свободно ли е?".  ooooh! ooooh! ooooh! А мъжа ми на работа и го няма...обаче малкия спеше до мен...
вярно ли това???ще да е някое старо гадже Party
[/quote]

Ааа,не бе.Изобщо не го познавах... И така му нашоках репата,че повече не се и обади...

Каприз (Бонбон),ти докога ще работиш на празник? На мен взе да ми писва,пък на теб-незнам...
От кой край на района ми си?

# 2 297

Ууу, тенкю, кака. Знаех си, че ще излезеш разбран пич. Да се обезкосмиш добре за плажната среща и си вземи плажно мляко, че да не изгориш(кат нямаш косми да те пазят  Mr. Green )
аааа , аз косми имам само на главата... проблема ми е , че като те намажа и ше ми изгори само гърбът...обаче поне дупки за чадъри ше пробия доста , демек мое кинти да изкараме от съвместното ни пребиваване на плажа...
В тая връзка....ти с монокини ли ще си или...?

# 2 298
Значи няма да стане срещата ни на кафе. newsm09 smile3518 newsm09
Ако не те мързи - ела на кафе в/при нас Hug

Не ме мързи...ама да не съжаляваш после...

Значи няма да стане срещата ни на кафе. newsm09 smile3518 newsm09
Sad
Може нещо да се разберем за следващите дни-някъде на "неутрална " територия Joy-да ни е удобно на всички. PeaceДано да е хубаво времето Praynig Аз утре ще оставя детето на майка ми и ще пиша курсова работа, но с удоволствие бих се разсеяла за няколко часа с кафенце Wink

Може да се срещнем в Дънкин Донътс на "Лъвов мост". На теб удобно ли ти е? С 85 и си там...Нали? Само кажи когато ти писне да пишеш...

# 2 299
  • някъде ... тук ...
Айде, аз обличам децата и отиваме на зоопарка. Буквичките май са чак от 12.30, а на малкия ще му се доспи.

Жено, ако размислиш за кафето - следобяд офертата важи Hug
Сега те прочетох - казвай докато е време - ще дойдете ли или да потегляме?

# 2 300
аааа , аз косми имам само на главата... проблема ми е , че като те намажа и ше ми изгори само гърбът...обаче поне дупки за чадъри ше пробия доста , демек мое кинти да изкараме от съвместното ни пребиваване на плажа...
В тая връзка....ти с монокини ли ще си или...?

хаха....  Joy

Да съчетаем полезното с приятното!  Crazy

НЯма да съм по монокини  Wink За да е по-интересно. Но горницата ми е бяла. Споко. Ще има мат'риал  Mr. Green

# 2 301
Но горницата ми е бяла. Споко. Ще има мат'риал  Mr. Green
екстра... , ся се чудя аз със боксерки ли да съм или със слип... а какъв цвят да е...питам те шото ше си купувам бански скоро и поне да е съобразен с предпочитанията ти...все пак един до друг ще сме - трябва да си пасваме... Wink

# 2 302
Айде, аз обличам децата и отиваме на зоопарка. Буквичките май са чак от 12.30, а на малкия ще му се доспи.
Жено, ако размислиш за кафето - следобяд офертата важи Hug
Сега те прочетох - казвай докато е време - ще дойдете ли или да потегляме?

Не размислих,но момчетата най-неочаквано се навиха да дойдем до зоопарка. Сега се обличаме и тръгваме. НО...пътят ни до зоопарка е един час...Вие сигурно ще сте си тръгнали,докато стигнем...  Weary Weary Weary

# 2 303
екстра... , ся се чудя аз със боксерки ли да съм или със слип... а какъв цвят да е...питам те шото ше си купувам бански скоро и поне да е съобразен с предпочитанията ти...все пак един до друг ще сме - трябва да си пасваме... Wink

Еее, много се притесняваш ти. Давай го по-свободно. Имам сигурно 7-8 чифта, ако не и повече, бански. Все някой ще ми пасне с твоят.
 Wink

# 2 304
  • някъде ... тук ...
Няма бе Hug

# 2 305

Ся и стих ако й напишеш, ептен ша си паснете. Mr. Green

# 2 306
Добрютру банда, как е настроението, празнично, а?

Честит Празник на всички!

Много поетични сте били снощи, браво! Щом един мъж го избие на поезия, работата наистина е сериозна, някой му е докоснал сърчицето. Събуфърче, права ли съм?

Бубе, кога излиза 3-ти сезон на "Prison break"?

След малко отиваме на вилата, че такова хубаво време е и едно слънце е напекло, малко да подишаме чист въздух и детето да се наиграе. Кат се върна сигурно ще сте на 200-тата страница, така че някоя от вас да си води бележки по време на чата и после да прави кратко резюме, така ще й е по лесно Mr. Green

Добро утро приятелко любима Heart Eyes. Ние в прованса се радваме на хубаво време   Nature Sunny.Приятно прекарване на вилата ,приятен ден и на всички останали Hug. Аз чакам гости и трябва да ставам .Чао.

# 2 307
Теооооооооо, аре и ние плаж!!! Whistling Whistling Whistling
Ще имабезплатни дупки за чадърите ни....  Whistling

# 2 308

На нуди ли? Става, аре пали, тръгваме!!!! Twisted Evil

# 2 309

На нуди ли? Става, аре пали, тръгваме!!!! Twisted Evil
Аре, идвааааааааам....  newsm01