Май се претъркулва, юни грее, АВГУСТинчето все повече вилнее!

• 10 932
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Привет! Hug
Браво на студентките!   bouquet  Peace Вие сте нашата гордост!  Wink
Честито и на завършилите първолаци! Hug
Аз съм малко като зомби, че дзвера започна отново с мрънкане през 1ч Confused Чакам този пусти 3-ти зъб вече, че не се издържа! Сега седи в стола за хранене и гризе отварачката на Мара, най-забавно е като по някакъв начин я задейства и тя запее  ooooh!
Бубче, да разбираме ли че си готова за второ?  Rolling Eyes
Анди, как беше концерта?
Кайли, браво за мерака! При мен липсва. И както ми закъснява, започвам да се притеснявам...
За бисквитите и аз съм чувала, че много мами ползват Закуска. Аз просто имах по ръка Хипските и затова дадох от тях. Сигурно и Чичи бебе ще пробваме, и тези.
Хайде, чува се боен вик - отварачката е на земята и някой трябва да се наведе да му я върне  Tired

# 241
  • София
Здравейте  Hug

Концерта на Джордж Майкъл беше страхотен, организацията беше много добра, но не беше пълен стадиона. Сега чакам с нетърпение RHCP Party, жалко че е в Белград, но не мога да пропусна  Naughty

Обърквация, честита ви радост!

blanc, в Борисовата градина е много готино, но само през седмицата. Ние с Марти по цял ден сме там, но събота и неделя не стъпваме, защото наистина е лудница.

Браво на Бубчето и на Кайли!

Искам да попитам, как правите овесените ядки на децата? Някой ще ми даде ли идея как да ги направя, аз досега не съм давала, само на пюре.

Аз ги заливам с гореща вода, изчаквам да омекнат, слагам една, две лъжици АМ, нарязвам една ябълка и ги пасирам, но на по- едри парченца.

Хайде чао, ние излизаме, пък дано не завали!

# 242
И аз се включвам от мястото на събитието: наистина беше просто фантастичен, просто не съм предполагала, че един изпълнител може да звучи на живо така както на CD (или може би той е от малцината, който успяват Wink) Организацията беше много добра, а на сцената имаше страхотна мултимедия. Концертът продължи до 00:30, а Джордж Майкъл пя 2 часа като усещането беше като на истински концерт от световно турне. Впечатли ме също, че имаше много тинейджъри...
Татито ни беше много възхитен, а и се оказа, че сме в секторите, та успяхме и да поседим. Mr. Green

Това е накратко, а сега отивам при маймунчето, че крещи... Grinning

# 243
  • София
Ей, завидях ви за концерта!  Hug

# 244
Здравейте мацки  Hug
Влизам само да почерпя,че днес моята малка принцеса става на 9 месеца  Laughing

После ще ви чета и ще пиша  Heart Eyes
Приятни разходки  Party

# 245
  • Sofia
Концертът беше СУПЕР! Ей няма такова пеене. Както каза Анди, то все едно, че си пуснал СД-то на супер уредба. Който го може - го може!
Кайли, ще се караме с теб. Докато като свеки и свекър ми се тук, да не говориш за креватни упражнения. Трябва съ бота и неделя да ги пращам да се разхождат до Младост Mr. Green

# 246
  • София
Здравейте  Hug вече комп работи, но пък нямам време да стоя на него.

Малкото човече е много кисело, вече са приспиваме, защото иначе няма сън, а мнооогооо рев.Не знам зъбчета ли са, глезотия ли е ?!

От 10на дни такова е положението удома.  Вече ходим, пълзим и се люлеем на люлките, но сигурно и всички дяволчета са на този етап.

Гледам бисквитките сте обсъждали и да си кажа, че съм най- доволна от Закуска Аз не съм фен на Джордж, но се радвам от отзивите ви Heart Eyes

Kaili, Bubche браво   bouquet  все така да се справяте в живота.

Сега като са се раздвижили малчовците искам да ви попитам, Какво носите в "аптечката" ? защото установих, че ако Яна се

нарани няма да знам какво да правя. Дори лейкопласт не нося с нас newsm78 Извинявам се, ако сте обсъждали тази тема, но не съм чела Embarassed

# 247
Концертът беше СУПЕР! Ей няма такова пеене. Както каза Анди, то все едно, че си пуснал СД-то на супер уредба. Който го може - го може!
Кайли, ще се караме с теб. Докато като свеки и свекър ми се тук, да не говориш за креватни упражнения. Трябва съ бота и неделя да ги пращам да се разхождат до Младост Mr. Green

Eliona smile3505
A свекитата да не спят с вас? Mr. Green  Joy

Сега като са се раздвижили малчовците искам да ви попитам, Какво носите в "аптечката" ? защото установих, че ако Яна се
нарани няма да знам какво да правя. Дори лейкопласт не нося с нас newsm78 Извинявам се, ако сте обсъждали тази тема, но не съм чела Embarassed

Нори аз не нося нищо с мен. Освен носни кърпи, мокри кърпички,памперси,вода и др. подобни неща. Не съм се замисляла за възможността да се нарани все още защото не пълзим,само се водим бавно за ръчички. Ако е само одраскано го измиваш със студена вода.Важното е в раната да няма камъчета и прахоляк.

miss_74 честити ви 9 месеца.

Решили ли сте да направите или заведете някъде децата на 1 юни. Аз днес си мислех да го заведа в природонаучния музей да погледаме животните, макар и препарирани. Зоологическата градина ми е далеч и няма да мога да стигна до там. Ще се разходим из центъра, а може и да има някое организирано мероприятие. newsm78

# 248
  • софия
Честито на студентките ни  Grinning!
Кайли,ама какво черпене му ударих в бара снощи,за твоя сметка  Mr. Green!
Вчера тествах количката в мол-а  Wink,много яко се бута на гладко  Laughing!Ще видим как,ще бъде по улицие   Rolling Eyes...

# 249
  • варненка от София
Хопалаааа.

Завърнахме се от консултация преди обяд. Шушелита е пораснала с 2 санта и е вече 71 см и е наддала 100 грама, тежи 9.300 кг. Имаме лек недостиг на желязо, което обаче е възможно да е т.нар средиземноморска анемия характерна за хора около морето, не е фатално. Ще папаме повече цвекло, спанак, коприва, зелентии разни и месооооооооо.
Разгеле боцнаха ни и последната хепатитна ваксина, доста се забавихме, но не ни подмина.
Дали от ваксината или щото се гушка с тати си, но Шушелия спа следобяд 2 часа, ха дано да не е еднократна тази проява Praynig.
Чудя се кво да пиша, забравих и аз newsm78 newsm78 newsm78.

Ох, ставам. Съвсем явно завиждам на АндиБ и elen@ за концерта на Джорджи. Отивам да си гриза ноктите от яд.  Hug

# 250
Направо съм бясна - мъжът ми се обади на 24 май, че са му спуснали гумите на синята зона на Пиротска Shocked, а сега като отидох в сервиза се оказа, че са надупчени - е, оправиха ги, но не ми е ясно какъв е бил мотивът - колата беше пред кофи за боклук?! #Cussing out

Браво на мамите - студентки! Hug

Нори, аз дори не съм се замисляла, но наистина трябва да имаме нещо под ръка.

bubcheto15, и само да си се оплакала от Ина! Naughty Grinning

Както каза Анди, то все едно, че си пуснал СД-то на супер уредба.

Eliona, а пък Асен ми обясняваше, че на някаква песен трябвало да има по-нисък бас, но  не го изкарва, защото все пак е външно озвучаване и неможе да се постигне голямо качество на звука. Thinking

# 251
  • София
Момичетааааааа,к'ва я мислех аз,тя каква стана... Rolling EyesКакто твърдо и убедено твърдях,че Ина този месец може и да е свалила се оказа всъщност,че е качила само...1кг!!!!!!!!! ShockedТ определено вече ми тежи повече,ама си мислех,че е защото ми е все в ръцете или я водя,а то защо било!

# 252
  • В ЛЮтеницата
Браво на мамите студентки!
Браво на мамите, които имат време за концерти! (Искам и аз на RHCP !!!!!)
Честито на "новите" мами!
Честити на рожденниците, които съм пропуснала (и малки и големи)  Embarassed!
Зверчето Лора вече е на 11 месеца. Увеличила е 5 пъти теглото от раждането си  Laughing и сега е 9,100 кг. и 70 см. Опитват се да и пробият нови четири зъба и е киселаааа  Sick.
Онази нощ ме уплаши - падна от спалнята  Sad. Както си спяхме с нея и изведнъж се събуждам от рев и осъзнавам, че съм чула и "туп". Скочих набързо... Да, ама е тъмно и незнам накъде да търся, та се ориентирах по плача. Дигнах я, но се оказа, че я вдигам надолу с главата... Трагедия - не става майка от мен...  Embarassed Embarassed Хубавото беше, че само се е уплашила и нямаше нищо, но ако знаете сега в каква барикада се опитвам да спя... А как се върти това дете - по всички оси... И цяла нощ я гоня да я завивам, а как ми се спиииии.
Та, Елионка, вече съм за хапчета със зелена рецепта  Wink!
Бубче, представям си ги двете заедно, та затова по-добре у нас, че от четири години не сме правили ремонт и си му е време  Joy!
В почивните дни, като всички уважаващи себе си софиянци посетихме родните си места, после ходихме и на разходка в Банкя, ама там пък е бъкано с пенсионери  Naughty . Лора се очертава да е голяма хаймана - много и хареса!
Нори, аптеки има под път и над път. Още не са започнали да вилнеят толкова дечицата, че да си караме аптечка и пожарогасител в количките  Laughing. А се сещам, че и в колата имам аптечка и ако се наложи може и от нея.
Кайли, не съм мислила за 1 юни, ама така като те слушам - да взема да я заведа на едно кино  Wink Laughing?

# 253
  • Sofia
Хопалаааа.

Завърнахме се от консултация преди обяд. Шушелита е пораснала с 2 санта и е вече 71 см и е наддала 100 грама, тежи 9.300 кг. Имаме лек недостиг на желязо, което обаче е възможно да е т.нар средиземноморска анемия характерна за хора около морето, не е фатално. Ще папаме повече цвекло, спанак, коприва, зелентии разни и месооооооооо.

Марулка, нещо не си разбрала, недостига на желязо и Средиземноморската анемия (таласемия) са две взаимно изключващи се  неща. Общото е, че и при двете хемоглобинът е нисък. При Средиземноморската анемия е противопоказен приемът на желязо. Знам, защото ми я откриха по време на бремеността и тази анемия се предава по наследство. Открива се само с нарочни изследвания. Ако ти трябва повече инфо - пиши ми на лични. Всъщност какви изследвания правиха на Шушелита?

# 254
Добър ден и от нас!
И аз не съм фен на Джордж но като ви слушам и на мен ми се приходи на истински голям концерт! Rolling Eyes
Браво на дечицата колко са порасли само! Hug
Бубче с какво го "Раните" туй дете  бре! Mr. Green

AndyB големи идиоти наистина! #Cussing out
 Нори аз си нося лепенки,но за мен защото ми се разраняват краката от сандалите  Mr. Green Не се бях замисляла за Елица  Rolling Eyes

Днес Елица сама се покатери върху един фотьойл! Shocked
Леле няма спиране вече  ooooh!!

Общи условия

Активация на акаунт