Май се претъркулва, юни грее, АВГУСТинчето все повече вилнее!

• 10 928
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Ей тъкмо се прибра мъжа ми с колет от Денни моята кума,или friki за хората във форума.изпратила ми е страхотни сандалки ZARA и и рокличка!Върха са! Flutter
А на Ники му е пратила също супер дрешки,облече го за лятото! Grinning
 Hug
Ще кача снимки да ги видите!

# 256
  • варненка от София
Хопалаааа.

Завърнахме се от консултация преди обяд. Шушелита е пораснала с 2 санта и е вече 71 см и е наддала 100 грама, тежи 9.300 кг. Имаме лек недостиг на желязо, което обаче е възможно да е т.нар средиземноморска анемия характерна за хора около морето, не е фатално. Ще папаме повече цвекло, спанак, коприва, зелентии разни и месооооооооо.

Марулка, нещо не си разбрала, недостига на желязо и Средиземноморската анемия (таласемия) са две взаимно изключващи се  неща. Общото е, че и при двете хемоглобинът е нисък. При Средиземноморската анемия е противопоказен приемът на желязо. Знам, защото ми я откриха по време на бремеността и тази анемия се предава по наследство. Открива се само с нарочни изследвания. Ако ти трябва повече инфо - пиши ми на лични. Всъщност какви изследвания правиха на Шушелита?

Embarassed Embarassed Embarassed да за хемоглобина идеше реч, ма аз наистина си знаех, че нещо не съм сътворила като хората в постинга. Както и да е. Правиха й пълна кръвна картина заради захранването с хлебарчена отрова, та от там. Благодаря ти, че ми обърна внимание на глупостите.  Blush Blush Blush

Честити придобивки на Еличка и Ники на Маргото.

Бубче, да ти е жива и здрава пумпалката! Не знам къде ги слага тези килограми като го знам последно какво миньонче беше, ама то и майка му на миньончето само хаби храната.  Heart Eyes

Pepper ставаш или не ставаш за майка не знам, ама аз си падам по такъв тип майки, трябва да има някаква тръпка и нещо шеметно в хората, аз това харесвам.  Wink Хванала си я надолу с главата, ама си я хванала, нали?!?! Да ти е жива и здрава. И стига с тези зъби бе! Дайте малко и на нас. Шушелия така се е усъвършенствала да дъвче по капли, че не знам дали зъбите няма да й пречат само  newsm78

Последна редакция: вт, 29 май 2007, 20:00 от marulka_s

# 257
Ето какво се канех да пиша, а забравих  ooooh!
На 25-ти бях на среща на випуска... 15г.  Embarassed като чета вие колко сте млади, направо ми се доплаква  Rolling Eyes вечерта Виктор спа у майка ми и като се прибрах росна- прясна към 1.30ч.  полегнах до него на спалнята. Диването спа перпендикулярно на мен. Към 4 часа се чу познатото на Пепър ТУП... борба в тъмното... опипом го открих  и довлякох на леглото.До сутринта придремвах на пресекулкии... голям страх да не се метне отново.
Мама Марго, Виктор е същия като Еличка- от 2 дни се качва на спалнята у нас, но само ако аз съм там.Пъшка като сумист, но с 2- 3 напъна покорява височината  hahaha Планинар си имаме, ама той още не го знае... Като познавам майка му и баща му- голяма шматкане  и размотаване из родината го чака  Mr. Green
Приключвам, че всеки момент ще рестартира компа ooooh!
"Шушелия така се е усъвършенствала да дъвче по капли, че не знам дали зъбите няма да й пречат само  "  smile3532 smile3532 smile3532

# 258
Здравейте! И ние днес бяхме на консултация, Деница вече е 9100 гр и 73 см. Орева всичко, защото пред кабинета имаше доста хора, пък не й обръщаха внимание, та тя си просеше вниманието сама Laughing. Лекарката много й се радва като видя как показва, че е гладна. После спа в колата smile3524, нещо което не се е случвало отдавна, та дори се наложи да я чакам да се наспи.
Кайли, аз мисля да ги заведа моите диванета /защото са такива като са заедно/ в Южния парк на 1-ви юни, дано само не вали.
Pepper, важно е, че си вдигнала Лора от земята, не е важно как. И аз така вдигах Влади един път, само че той беше малко по-голям. Беше минал през мен без да го усетя. Как е станало не знам, защото аз спя леко Thinking

# 259
  • гр.София
 В Южния парк големи празненства за децата щяло да има на 2-ри юни!!!,ама,пусто,не попитах от колко часа,имало реклами в метрото,но не ги видях.Утре ще поровя в Интернет,все някъде ще пише. А на самия 1-ви юни всяка година има програма при пилоните на НДК.
 еlia_gg,я за успокоение погледни моите години и изчисли аз какъв юбилей трябва да празнувам Mr. Green

Браво на умните ни глави( цитирам val_stef) Кайли и Бубчето!! Нощният бар беше върхЪ! Да се стягат останалите студентки!

Винаги си нося Цитопласт в портфейла. А една позната не излизаше с децата без мъничко шишенце с йод-спешна помощ за рани. Вярно,че аптеки много,ама ако си в Западния парк,или Борисовата градина... 
 На мен пък,каквото и да нося течно,100 на 100 ще ми се разлее из чантата  ooooh!

# 260
Привет  Hug,

Ей, много емоции днес! Първо откарахме една тричасова разходка /това както обикновено/, после на консултация и накрая на абитуриентски бал на братовчед ми!
 На консултацията чакаше още едно бебче /така де, с майка си и баща си/, ама много мъничко, сигурно на месец, и го пуснахме преди нас. Ей, 40 минути отвисяхме, Ирма много се изнерви. #Crazy Иначе е пораснала, ама не много - 72 см., 8,140 гр. После Ирма също заспа в колата и като се събуди на "бала" пет човека й се нахвърлиха да й се радват. Много се уплаши, милата, чак се разтрепера. И през цялото време беше кисела  Sick Вашите бебета стряскат ли се, когато им се радват повече хора накуп?

Бубче, честито!  bouquet Ти не се ли дипломира скоро? Кайли, успешно учене и кариера! Пепър, аз слагам Ирма в чувалче и когато се събуди нощем, я взимам при мен и после пак я връщам в леглото, щото и аз така с едното око спях, а с другото гледах къде се е завъртяла и колко се е отвила. Блан и Елиа, ама направо сте нахални - хем с отгледани деца, хем искате да сте на 20  Heart Eyes Мама Марго, дано и при мен се окаже нещо такова това кървене...

# 261
  • гр.София
 Снощи и ние бяхме на бал,София час и половина я приспивах,беше ужасно превъзбудена и кисела-от хората и гюрултията.
 Ммария,ти,за разлика от мен правилно изписваш ника ми,аз съм направила един миш-маш от различни езици и произношение Peace
 Да уточня,при НДК купонът е бил винаги следобед-към16-17ч

# 262
Добър вечер мили мои,

последните две странички, дето сте ги изписали за по-малко от ден ужасно много ме развеселиха, ех така си разпуснах парата, то не бяха балове, паднали бебета, остарели мами и мами със зелени рецепти, аптечки и бискитки, певци и детски концерти, и още куп други вълнения  Joy

Ето това е нашият форум, много разнолик и все нещичко ново можеш да научиш и да разбереш.
Моят фифондър днес в най-подходящия ден след 10 дни мор и жеги си получи сандалките, когато навън дойдоха виелици и гръмотевици. Ама нали съм от тъпо упоритите, му ги сложих върху чорапки и им направихме сефтето. Аз давам бискитките Хип и има едни на Милупа Сафари. Мюсли давам в готовите бурканчета на Хип и Нестле. Започнах според вашия опит да настъргвам ябълка и круша в следобедните пюрета, обожава ги!!! Давам и едни миниатюрни сухарчета на Хип, които той хвърля на земята след като малко подъвче, и аз минавах като пес и ги обирам Joy
И моят шуши вече катери холната гарнитура като нов Еверест, но от всичко най-много иска да стои прав, годро изпъчил гърди тежкоатлет при тласкане на тежести, и да пристъпва важно като паун напред назад или просто кръгообразно около краката на мама.

Лека и спокойна вечер!

# 263
  • София
Добро утро Mr. Green
Ина се ококори още в 7 и отказа а заспи повече,тоест - нищо ново под слънцето Laughing
Ммария26,дипломирах се лятото 2 дена преди да почна да раждам,но се дипломирах за бакалавър и веднага след това записах магистратура 4 семестъра за една година задочно,че поне докато си гледам Ина да свърша с ученето. Peace
Някой преди много време беше питал за овесените ядки,ама сега се сещам да пиша-аз ги правя по два начина-или ги сварявам и после им добавям разни неща като плодово пюре,пресен настърган или пасиран плод,кърма,бисквити или каквото имам под ръка,за да ги овкуся и пасирам, или втория вариант е да ги залеете с вряща вода и да киснат половин час и после и пак си слагам такива неща вътре.Аз лично предпочитам втория начин,защото при първия се разваряват много и стават много гъсти и трудни за дообработка и ядене Mr. Green
Вчера ми се обадиха да ми предложат работа,но аз не съм изобщо навита да оставям вече Ина,все пак ще отида да проверя какви условия предлагат и ще помисля newsm78 Thinking
А докато си пиша тук,моето дете взело,че заспало  в леглото с върху всичките си играчки Shocked

# 264
  • София
И както е видно от лентичката ми-днес Ина става на 10 месеца,но ще си позволя да почерпя,защото и сестра ми днес става на 25 години,а аз много я обичаааааааам,ама сега е в Монтана и страшно ми липсва Hug Heart Eyes

Ама как го маскирах,а? Twisted Evil

Последна редакция: ср, 30 май 2007, 08:34 от bubcheto15

# 265
  • София
Здравейте и от нас с Калоян!

Бубче - честита ви 10-та месечинка! Да ти е жива и здрава палавницата!  bouquet

Калоян и снощи ми направи номера да си изпие вечерното мляко и да не заспи. А и през нощта се събуди в рев в 1.30 ч. На зъб ми мирише цялата работа Mr. Green Много беше кисел, но все пак устиска да стане чак  hahaha в 7 ч.

Колкото до годините - ние в събота ще се събираме класа за 12 години от завършването Mr. Green

# 266
Здравейте и от нас!

Бубче - честита ви 10-та месечинка! Да ти е жива и здрава малката палавницата!   bouquet

Ние си купихме най сетне столче за хранене, и сега има музикална кутиика и ми надува главата.
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3012
моята кукла се събуди в 5,30 взех я при мен и тя заспа веднага и спа до 7ч събуди се изпи 80гр мялко и с това преди половин час заспа newsm78 на мен ми се вижда малко, ама като неиска.
след малко сигурно ще ревне че е гладна.
хаиде леки разходки от нас.

# 267
  • софия
Бубче,Честит рожден ден на сетра ти и честита ви месечинка   bouquet!,

# 268
Мойта щерка,прояде,но спря да спи  ooooh!
Вчера ми стопи лагерите,умира за сън,реве,ама не иска да е легнала,дори и бибата не щя!!!От 7 ч сутринта до 18.30  зор да заспим,ама съм инат и НЯМА.И днес на там вървим. Rolling Eyes

# 269
  • София
mmilena и у нас е така #Silly то не се издържа вече...

За 1 юни не бях се замисляла, но ще се разходим някъде, сега започвам да мисля къде Laughing ...

Bubche честито bouquet  Gift

Общи условия

Активация на акаунт