Май се претъркулва, юни грее, АВГУСТинчето все повече вилнее!

• 10 928
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Добър ден!  Hug
Честити месечинки на порасналите! ЧРД и на сестричката на Бубчето!  bouquet Много здраве и късмет!  Heart Eyes
Въпросът ми е съвсем сериозен - как може човек да не е фен на Дж. М.?  Rolling Eyes Той не прави някаква странна музика, има прекрасен глас, красив е, нищо че е педи  Blush...  Не че е задължително да го харесват всички, но ми е чудно. Да речем Мерилин Менсън повече бих приела да не го харесват въпреки че си падам и по него, не визуално, разбира се Ама каква защита му ударих!  Joy
За аптечката - не нося нищо, Ивчони най-много да го подържа да направи 2-3 крачки и се отказваме и двамата  hahaha Явно няма да е като майка си, проходила на 9м. Аз и не бързам, де.  Wink Мен повече ме е страх да не го ухапе нещо или да го ужили пчела, оса и т.н. - все треперя като видя наоколо. И то най-вече защото ме е страх да не е алергичен.
За годините - на 25ти май се навършиха 9г откакто аз бях абитуриетнка, но ние не се събираме. Хич не бяхме сполучлив клас  Confused
Стана дълго  Embarassed После пак  Mr. Green

# 271
  • гр.София
 От 10до 13ч програми за децата на открито до София Сити-център на 2-ри юни
 В НДК до 6-и юни-Панаир на книгата в НДК-това си струва и за нас,големите.
 Дано не ви досаждам с тези сводки Heart Eyes

Бубче,честити мини и макси -рожденички!!! Сега като ни запълни темата с почерпки,ще намериш ли време за нова тема Simple Smile!?

# 272
  • гр.София
 А Георги Христов беше ли забелязан на концерта? Като знам,какъв фен е на Джордж Майкъл! Аз пък шапка свалям на гласовете и на двамата! Нищо,че съм фен и на по-грубичките мъжки гласове.

# 273
Честита 10та месечинка на моето адашче Велинчето (Ина) и четвърт век на систерчето на Бубчето, все големи празници, пък и маскировката не може да заблуди стари кучета като нас, твоите съфорумки, ама не е ли малко раничко да почваме с уискитата newsm78 Защо пък не, мъжете нали ги няма Joy

И аз на Джорджи не съм му особен фен, ама съм го признала за талант! Но на концерт едва ли бих отишла, макар че ще пее и тук във Виена. По-скоро на Дженезис и Полис, които също ще свирят този сезон тук. Но най-вече от актуално имащите концерти ме е яд за Тори Еймъс и Мейси Грей, които идват тук, забележете, точно когато пътуваме и сме в България  Cry Cry Cry

Аптечка нямам и не искам да си мисля какво би се случило ако потрябва, но ако се тръгва на път ще си набавя от всичко необходимо  Naughty

# 274
  • София
  Бубче,честити мини и макси -рожденички!!! Сега като ни запълни темата с почерпки,ще намериш ли време за нова тема Simple Smile!?

Първо ще пусна анкета за заглавие,а темата ще я пусне Блу Wink smile3534

# 275
Здравейте момичета  Hug
Бубче честита месечинка на Ина и ЧРД на любимата ти сестричка   bouquet
ММария онзи ден се бях спряла на площадката на една детска градина на нахраня Даяна и след 10 минути като излязоха децата и всички я наобиколиха и започнаха да и се радват и тя явно се уплаши и се разрева  Wink
Иначе вече трета вечер не съм спала,какво и става на моята дъщеря незнам  newsm78,става постоянно,върти се,реве и няма спане  Shocked,а и зъб невиждам да се показва,а и през деня неиска да спи и вече ходя като призрак  Twisted Evil
Mimsss къде се скри newsm78 я драсни някои ред  Mr. Green
Сега ще се обличаме и отивам на фризьор  Joy

# 276
Цитат
Въпросът ми е съвсем сериозен - как може човек да не е фен на Дж. М.?   Той не прави някаква странна музика, има прекрасен глас, красив е, нищо че е педи 

Elwing, точно това и аз си мислех тези дни. newsm78 Да, прави по-комерсиална музика, но затова пък много добра. А аз също досега не съм му била чак толкова голяма фенка, но ми винаги ми е харесвал. А сега като го чух на живо... #Crazy

А вече незнам кой е за зелени хапченца: вчера цял ден чета за концерта на RHCP и въобще не мога да вдена кои са аджеба тези и защо не ги знам, а мисля, че имам добра музикална култура..и така цял ден мислих, когато се върна татито-ни го попитах и него и той каза, че никога не ги е чувал, при което аз реших преди да се изложа тук, на погледна в Гугъл. Е, тогава вече разбрах кои са... Mr. Green И незнам защо през цялото време в главата ми бяха Rage against the machine. Thinking

miss_74, завиждам ти за фризьора...аз все оплагам, а вече съм като Лукчо в главата. Mr. Green

dusheto, все забравям да те питам:виенските мами запознават ли се по градинките както тук? Laughing

# 277
  • у дома
Честити празници, зъби и подобни   bouquet
ех, Джордж, ех, Майкъл  Mr. Green определено бих отишла на концерта, ако имах възможност  Peace както и на още няколко концерта, които ще пропусна тази година за ГОЛЯМО съжаление  Cry dusheto, нали няма да се скатаеш, а ще направим срещичка като си дойдеш в БГ  newsm78 blanc, миси за инфото  Hug относно аптечката - само това все още не съм помъкнала при разходки, но определено ще се замисля  Peace като сме започнали с годините, на 29-ти ще полеем 13 години от завършването ми Mr. Green nana77 пропуснах да дам отчет за неделната ни дружбеноезерна разходка  Blush

Първо ще пусна анкета за заглавие,а темата ще я пусне Блу Wink smile3534
дали Thinking  smile3532

като се сетя какво още щях да пиша, ще драсна два реда  Mr. Green

# 278
  • София
nana77 пропуснах да дам отчет за неделната ни дружбеноезерна разходка  Blush [/color]

Exxxx Блу не ни долюбваш нас...скри момата...Вярно, че Калоян вече взе да хапе, ама по момите търчи да ги гушка Joy Да се обадиш другия път!

# 279
Ето ни и нас.
ММария,аз веднъж така я стреснах Мартина,появих и се изневиделица,когато тамън се беше събудила,че горката,не само се разплака,ами и доста време хълцаше от страх и и беше трудно да си поеме въздух.Та и аз се шашнах.Инъче от други хора,най-много да заплаче,ако нещо не и се харесат.
И аз не нося аптечка по разходките.Но сериозно съм се замислила да взема нещо против ухапвания от оси и пчели.

Мен повече ме е страх да не го ухапе нещо или да го ужили пчела, оса и т.н. - все треперя като видя наоколо. И то най-вече защото ме е страх да не е алергичен.

Особенно,като ходим на село....И по този повод вчера четох,че ако детето е алергично трябва да имаме под ръка животоспасяваща  инжекция с адреналин,тип писалка.Дано на никой не се случва  Praynig  Praynig  Praynig Но аз смятам да питам педито как и къде се бие и да купя за всеки случай!!!

Аз утре не съм планирала детски празник  Confused все си мисля,че на всякъде ще е меле от хора и май ще си караме по обичайния режим.Най-много да пия кафе с някоя и друга приятелка,което ще е разнообразие и за мен и за Марти.

Хайде лека вечер и сладки сънища на всички майки и бебчовци.

# 280
bubcheto15 да ти е жив и здрав систъра, много да се слушкате и обичкате!  bouquet
(И аз си имам сестричка и много се кльопаме и обичкаме с нея  Heart Eyes)
И честита месечинка на малкото слънчице Ина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мързи ме нещо да пиша  ooooh!
После ако ми дойде музата ще драсна някой ред  Crazy

Последна редакция: ср, 30 май 2007, 22:05 от val_stef

# 281
Ние сме много болни.При цялото досегашно пазене,този път не устояхме.Уж имаше детето само зачервено гърло/според педито/на 23.05,а от 3 дни е като парцал-поддържа все 39,4 температура,пие Клацид и какво ли не за темп.Изследванията показаха само занижен хемуглубин-108.Мъчно ми е да си гледам детето толкова безжизнено и изгарящо от треска.Нека да са ви здрави децата!Не мога да пиша дори,просто ми е гадно.Лека и спокойна нощ на всички ви!

# 282
Ей, никакви ви няма Crossing ArmsАз съм на работа и ску4ая ужасно CrazyВие ми бяхте надеждата...
МИлен4е, първо искам да отбележа 4е Марти е станала още по-4аровна Flutter
За апте4ка в парка, ами на мен една приятелка ми казва 4е коли4ката ми е като "стара къща".Вси4ко съм имала Whistling.НОся слънцезащитното мляко.Но за медикаменти разни не съм си помисляла да нося.Ве4е и без друго май прекалявам с притесненията, та не искам да мисля и за това. АКо не дай си Боже се слу4и нещо, дори и да има въпросната инжекция адреналин,  не се виждам в ролята да я бия SickОх- май се престараваме... newsm78
Аз утре не съм планирала детски празник  Confused
АМи то утре не е 1-ви юни Wink, така 4е- спокойно. ДО вдруги ден може да ти дойде музата Grinning
То и аз не съм мислила по въпроса Thinking, но сигурно ще  бъдем на оби4айната разходка в Южния парк и може и да бъда по слу4ай празника по-търпелива спрямо капризите й Wink
За концерта на Дж.Майкъл- не ми се говори 4е още ме е яд #Cussing outИмах покани, но...бях на работа Rolling EyesНашата Тв беше медиен партньор, но.....не ме огря. Не 4е съм някакъв върл фен, но ми харесва .А и с тази липса на  всякаква културно- масова дейност ... Embarassedдобре ще ми дойде някаква разнообразие.
Сега да се разпишем набързо. Дари онзи ден  се обринала и  моя мъж за да не ме безпокои, ми каза на другия ден Close.Изведнъж запо4нала яко да се 4еше и  направо рани си направила по гърдите Shocked.Аз се притесних  и цял ден само я събли4ах и обли4ах за наблюдение с надеждата да из4езнат.Накрая не издържах и звъннах на дерматоложката ве4ерта , дадох Фенистил и се разбрахме да се видим днес на преглед.Та- отидохме днес и се оказа просто.....преетопляне ooooh! много ми е странно от къде ,защото тя ходи доста разсъбле4ена. вярно е 4е  много се поти и 4есто след като се събуди от сън  вклю4вам сешоара, но...4ак пък толкова. Кожата й е свръх-4увствителна, та добавихме и нови мазила  .Поне се успокоих 4е не е реакция от хим.препарат.Аз онзи ден по пример от форума реших да  премахна стари петна по някои нейни дрешки с обезмаслителя на МЕглио , и си  помислих 4е е от него.
Та- това е в общи линии от нас. Прекалих със словоизлиянията Blush така 4е- спирам Wink

# 283
bubcheto15 Честита месичинка на Ина и честит рожден ден на сестричката ти!  bouquet

Днес и мен мързи да пиша. Снощи Тони отново реши че се е наспал в 3 през нощта и си играхме до 4. После го приспах при нас на спалнята, но сутринта поне ме остави да поспя до 9,30. Така обаче си обърква режима за спане и съответно моите планове. Но се нагласям според него.
Мъжо е на фирмен купон и аз съм сама с дребния,който вече приспах. Сега се чудя дали да отида малко да почета за следващия изпит или да седя на компютъра. newsm78

Първо ще разгледам малко снимки в албумчетата. Wink
Лека вечер на всички!

# 284
  • София
Уж влязох да се поразсея, че нещо нервите са ми опънати до крайност, а то вместо това сега седя и рева.

Момичета, мъничката Дари, за която събирахме пари за трансплантация в Израел е починала днес следобяд в болницата от някакъв гнусен грипен вирус...

Бог да го прости детенцето! Sad

Общи условия

Активация на акаунт