Май се претъркулва, юни грее, АВГУСТинчето все повече вилнее!

• 10 944
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро и от мен и Ина.Ние нали сме от четвъртък със свекървата,та хич не мога да се разпиша като хората.
Ммилена,аз не мога да видя снимките
Sad

# 181
  • София
Добро утро от нас!

Досега мерихме летните дрехи, които кръстницата му донесе и се оказа, че половината са му малки Sad А са много сладки...Ама това е - на мама голямото момче  Wink
Иначе чакаме баба да дойде и аз малко да си почина, че при нас положението е като при Бубчето - децата нямат спирачки hahaha

mmilena и на мен не ми отваря снимките Cry

# 182
Здравейте и от мен!

Да похваля татито - днес приспа сам Тони. Е в количката в коридора,но все пак си е постижение. Grinning

mmilena и на мен не ми отваря снимките,а заглавната страница на снимка.бг.
snejko големи разходки си правите. Аз вече гледам следобед да спим в къщи,за да си почина и аз. Wink
Лек и приятен ден на всички!

# 183
Втори опит
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=28158&view=1&photo=113  това са на мама обувките

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=28158&photo=111   ,а това на Марти дрешките

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=28158&photo=110

дано се виждат сега

# 184
  • София
Те т'ва вече е друга работа.Дънковия гащиризон ще го изям просто Mr. Green

# 185
  • софия
Леле аз съм труп  ooooh!!
Ходихме на моето село,уж за един ден пък останахме два и се прибрахме преди три часа,А аз още не мога да оправя багажа.Сега измих пода вкъщи и съм се кльопнала на компа с вдигнати крака докато изсъхне,а таткото и Найата спят  Sunglasses!
Още не съм си пробвала количката навън,но вкъщи "върви" много яко  Laughing.
Направо се бях измъчила с този Хаук  Confused!Много трудно ми беше да го бутам.Дали,защото е с много малки колела,а аз от Куини-то бях свикнала да минавам от къде ли не,дали просто количката нещо не е до измислена,но бесовете ме хващаха тези няколко дни докато я ползвах.
Валка,не се познавамае лично,миличка,но такъв тормоз не искам да ти причинявам с тази количка  Naughty!Аз даже,оше на 24 когато ми дойде новата я пуснах в "продаваника",за 70лв. да я дам и една мама ми е писала на лични,че за 60лв. веднага я взема.На нея също,ще и обясне,че количката е много лекичка,но изобщо не е маневрена!!!!
Довечера чакам гости на вечеря  Crazy,та след малко и това трябва да измисля с какво да ги гощавам..
Миленка,много са файски дрешките на Марти ,а на мен очите ми останаха в твойте гуменки и в нейните сандалки на Найки  Heart Eyes!Аз преди няколко дни ходих до МОЛА ДО хЕМУС,но там са такива цените на ДЕТ.маратонки в Найк,че направо щях да се задавя от възмущение.Малко под 100лв.Кожодери!!!!
Цвети,честита ви количка и на вас!Аз много го харесвам това бъги и точно този цвят ми е любимият от серията  Peace!Дано малчо бързо да смъкне температурата  Praynig!
И аз оставам сама,за десетина дена от 20 юни,защото таткото отива в Израел при свеки,че ще и правят операция.
Дано всички болни бебчета оздравяват по-бързо и мамите да се успокоят  Hug!
Честито на всички празнуващи тези дни   bouquet!

# 186
Здравейте и от нас  Hug
И ние тези 3 дни не се спряхме от обикаляне,ама днес реших да си останем в къщи и малко да поуправя,че бомба е паднала  ooooh!
Миленка много хубави дрешки  Peace,а и твоите чехли също  Laughing
Цвети честита ви количка и дано малкия се оправи по бързо  Peace
Кайли успех на гадния изпит  Peace
Нана ще купуваш нови дрешки то е ясно  Mr. Green
Марулка,Анди благодаря ви за бързите отговори   bouquet
Ние вчера бяхме на рожден ден на една малка госпожица,беше много хубаво,бяха украсили целия двор с балони,имаше разни надписи,звучаха детски песнички,пързалки,басейни,люлки и много деца,които доста се забавляваха  Laughing,абе направо си беше както дават по филмите /ама нали ви бях казала,че родителите са хора с доста пари/,така че си направиха кефа  Joy Joy
Починах си малко и сега продължавам с домакинстването  Twisted Evil

# 187
  • София
Привет!  Hug
Честит рожден ден на cvetence! Много здраве, късмет и щастие!   bouquet
Николинчето и Снежко, добре дошли отново!  Hug
Дани, при нас положението е същото - бях свикнала с танка МАГ Ингланд и сега ми е много по-трудно Tired Свикнах вече, де. Но определено големите гуми са си предимство!  Peace
Ммилена, честити ви придобивки! Много ще сте готини това лято с малката мадама  Sunglasses
Душето, аз точно вундшутц  Crazy крем ползвам, този надпис е на него. Не е жълт, а си е бял. Но за първи път е по-течен. Сега сигурно ще излезне, че в БГ продават хибриди  Mr. Green
Нана, много кофти за дрешките.  newsm78 Ние също сме големички и все му купувам дрехи за 12 или 18м. Sick
Днес бяхме цял ден със свеки навън, с изключение на слънчасването ми, мина не много зле  Joy Само дето моя дзвер се е научил да заспива като ме скубе и ми дърпа косата и успиването навън е почти мисия невъзможна  Crazy

# 188
Ето ме и мен....... Party Цял ден прелитам от работа до нас Crazy.Излизахме  по семейно на разходка с моя мъж и Дария Shocked .НО - ни заваля дъжд в парка ooooh!.Е- ако това не е късмет.....Отско4ихме и до Скай Сити в Слатина, 4е така и така бяхме там  да плащаме наема на хазяина.Купих ново 4адър4е за коли4ката, 4е Дари ги 4упи за норматив.Не знам как да ги опазя от нея newsm78
За коли4ките и гумите да се изкажа и аз. Гаден е самия преход от една на друга коли4ка. МОята беше с не много големи гуми, пак двойни , въртящисе и т.н.Оба4е като  излязох с лятната и  ми беше много странно, нестабилно и т.н.А най-странно ми беше това 4е детето е няякъде долу...Абе- с вси4ко се свиква Peace
Elwing , Дари ми се радвва по на4ина по който Ив4о се приспива Sick.И аз като се дръпна или писна нещо, та се настървява още пове4е. ох- не знам това ме4ешка радост ли е или направо агресия.Но - не ми харесва хи4.Давайте идеи как да й избия тези  навици.
А като казах навици- до сега нали все се жалвах 4е Дари спи максимум 2 пъти по 02 мин. Е- днес бащай я приспал и спала..2.30ч ShockedАз чак се притесних като ми каза.Също така днес тя е яла само 3 пъти на големи интервали.Дори сега като яде кашата беше с 300 зора и то вместо в 16 в 18.
Миленка, страхотни са новите придобивки PeaceНаправо завиждам на Марти Blush

# 189
Здравейте на всички! Hug
Аз отдавна не съм писала, но чета редовно. Баткото завърши училище, таткото е още в отпуск, така че не ми остава време за компютъра. Днес Деница се изправи  в леглото за първи път, при това беше в чувала за спане.  1cribИначе от няколко дни ни буди като е на колене и вика в леглото. Даже успя да скъса връзките на обиколника от напъване. Лази доста бързо, в количката й стягам връзките плътно по нея, че се обръща по корем и не знам кога ще изпадне. От едно много послушно бебче сега имам голямо диване и маймунче. Добре че поне яде с апетит, та за това не се притеснявам.
Ние с Влади днес бяхме на триизмерно кино, бях забравила какво е. Много ми хареса Peace А таткото с Деница се разхождаха в МОЛ-а. Не мога да спра да си хваля съпруга през тази му отпуска. Много ми помага във всичко /пу-пу/ Heart Eyes
МамаМарго, честит ти рожденник на патерици! Да е жив и здрав, да слуша и да помага на Еличка!
Честити придобивки на всички - на кой количка 1stroller, на кой дрешки, на кой зъбки tooth Със здраве да си ги ползвате! Heart Eyes
Болничките да се оправят, че май ще се оправя времето.
Kaili, успех на изпита! Бубче, на теб също smile3529
Стана дълго, но е така като не пиша често. Моля за извинение Blush
Спокойна вечер и нощ на всички Hug

# 190
Днес бяхме 3 пъти на вън.Преди обяд и после изгрее слънце-навън,завали дъжд-вътре,изгрее слънце-навън,завали -вътре.Нямам сили за нищо повече-изкъпах,нахраних бебка,сготвих и прострях.Сега искам само да се изкъпя и марш в леглото.
Дани-четох из форумите,че сандалките на Найк ги има и тук и са на същата цена-40лв.,ама май бързо се изкупуват.Ако ги дебнеш,може да уредиш и Найата.
Много благодаря на всички за комплиментите за дрешките.  Embarassed
Днес сутринта забравих да поздравя Дриймсчето със свалените килограми. newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 Браво на теб,още малко остана.И аз продължавам да се мъча,но много бавно стават нещата.
Хайде лека и спокойна нощ.. Heart Eyes

# 191
Здравейте и от нас!
Честити придобивки на всички!
Искам да се изкажа и аз по темата с гърнете. Сашко ходи по голяма нужда само на гърне е случва се някой път да го изпусна, но най-много три пъти за два месеца и колкото пъти го сложа, толкова пъти ще пишка. Въпроса е в това да му създадеш този навик, като го сложиш да свърши нещо, защото знам, че като станат по-големи не искат изобщо да седнат. Но както и вие казахте, всяко дете е индивидуално.
Искам да попитам, как правите овесените ядки на децата? Някой ще ми даде ли идея как да ги направя, аз досега не съм давала, само на пюре. Благодаря предварително!  Kissing Heart
Лека и спокойна нощ на всички.

# 192
Искам да попитам, как правите овесените ядки на децата? Някой ще ми даде ли идея как да ги направя, аз досега не съм давала, само на пюре. Благодаря предварително!  Kissing Heart.
Виждам 4е навлизаш смело в глутена WinkА по въпроса - И аз не съм давала още овесени ядки, но се каня скоро да го направя( то не 4е има по кое време да й давам подобни закуски Rolling Eyes).Ще 4акам отговор от нашите по-напреднали в тези храни мами.За сега съм давала само кус- кус и еднократно попара( добавен сухар и сирене към остатъ4но АМ)

# 193
4EСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЕКС НА МАМА МАРГО[нЕКА МНОГО ДА ВИ РАДВА,ДА БАДЕ ДОБАР БАТКО Laughing,И ДА СТАНЕ ЕДИН ДОСТОЕН МАЖ.И аз не мога да си представя сед време как 6те стане един голям маж Laughingкато за мен са6то си остава онова малко 4ове4е което ми го дадоха като се роди.Днеска сефосахме басеина на двора,утре ако е хубаво времето сме на море Sunglasses..Да хванем тен за БГ.Целувки и лека но6т  bouquet/size]

# 194
Честит Рожден Ден на патерици на малкия принц Ники на MamaMargo!
Само щастие, късмет и радост на детенцето желая!
  bouquet

blueeye®, злато, както го бях направила май не се разбра че поздрава ми беше музикален  Whistling. Натискаше се в/у човечето  Mr. Green

bubcheto15 и Kaili късмет на изпитите, но вие сте нашата гордост и ще се справите...знам аз Wink

dani777k, мацко, аз се майтапя бе мило  Hug

mmilena, еххх Виена, еххх какви дрешки готски само  Simple Smile Еххх как съвсем благородно ти завиждам. Heart Eyes Аз в последно време така си мечтая за една екскурзийка в странство, но едва ли скоро ще ме огрее такова нещо  Rolling Eyes

nana77, да е живо и здраво детенце и не се ядосвай за дрехите ами работете за второ, то ще ги носи  Heart Eyes

Elwing
, извадихте метод за приспиване  Grinning Ама какво се смея, като ние цокаме кърпички за да заспим - не ме питай какво става като забравя да взема кърпичка да цока....веднъж се случи аууууу няма сън без тях това дете  ooooh!

Тук вчера наистина времето беше перфектно и си направихме страхотен пикник  Whistling  И на децата им хареса наспаха се и се наиграха, а на възрастните съвсем им беше Убаво Simple Smile

Айде да лягам, че пак се улях  Blush
Спокойна нощ от мен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт