Май се претъркулва, юни грее, АВГУСТинчето все повече вилнее!

• 10 926
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Много интересно! Какви работи измислят хората!  ooooh!
А какво сапунче беше, че каза и на нас ще ни го изпише, пък го няма в рецептата Rolling Eyes

# 46

А какво сапунче беше, че каза и на нас ще ни го изпише, пък го няма в рецептата Rolling Eyes
АКО става ДУМА ЗА СЪщИЯ...
Imex-100gr.на Merz.Струва  към 6.50

# 47
Здравейте, момичета!
Velmar, това приспособление за смучене е много хитро  Laughing
А пък мойто кротко момче нещо не иска вече да си заспива сам в леглото. Направо много ме е яд, защото досега заспиваше сам, особено вечер. Изпиваше си млякото, обръщаше се на другата страна и след минута вече спи. А сега, само се изправя, снощи пак заспа в 23.00ч. Но аз съм непреклонна и строга, защото така допуснахме каката да спи при нас. Дано скоро да премине.
Elwing, аз почти всичката домакинска работа я върша с ръкавици. Става въпрос, когато си мокриш ръцете  1dishes  clean
А, освен това установих, че като хапна повечко домати ми излизат едни ситни пъпчици по пръстите, които ужасно сърбят. По толкова кожни лекари съм ходила и нищо. Изписват ти някакъв мехлем, който временно ти решава проблема и като го спреш наново излизат.

# 48
  • София
adrianska , и това го имам, но не като ям, а като режа домати или беля картофи Crazy За ходенето по д-р - същата работа. Знам, че и сега ще има ефект от изписаните нови, но после пак ще се появи проблема.  Tired За заспиването какво да кажа - всяка вечер е на ръце.
Забравих да ви кажа - жирафа ни пристигна.  Party Но аз му се рдавам повече от Ивчо Joy Той проявява интерес само към кубчетата - да ги пробва на вкус Laughing

# 49
  • у дома
разпис  Hug едно добро начало  Mr. Green

AndyB  Praynig  Hug

# 50
Запис и от мен!

Нямахме нет заради бурята,а и бяхме на гости. Изпита мина успешно, остават още 3.
Ставам да пусна пералнята, докато Тони спи.

# 51
  • В ЛЮтеницата
Днес много добре спи малката. И хапна добре и сутринта и на обяд. Около 200 гр., (което е различно от 200 мл), но мисля, че и е достатъчно.

Айде, че забравих какво щях да пиша...
 Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 52
Здравейте!!!

влизам само да се похваля - ВИКИ ВЕЧЕ Е БЕЗ КАИШКИ!!!СПОКОЙНА СЪМ И ЩАСТЛИВА! Peace
Днес бяхме на ортопед, правихме снимка и след 3 дъъълги месеца вече всичко е ок.Сега трябва да я пазим,да не я стимулираме да върви,когато сама е готова тогава.Колкото по-късно проходи толкова по-добре,най-добре към година и 2 месеца - това бяха думите на ортопеда.
Та затова пийнете по едно от нас! Mr. Green

По късно ще ви дочета, че съм назад с материала... Simple Smile

# 53
  • София
Днес много добре спи малката. И хапна добре и сутринта и на обяд. Около 200 гр., (което е различно от 200 мл), но мисля, че и е достатъчно.

Айде, че забравих какво щях да пиша...
 Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ще ме умориш някой ден Mr. Green Joy

# 54
  • В ЛЮтеницата
Браво! Страхотна новина, Ember! Hug

Bubche, да не пропуснеш преди това да ни посетиш с Лора - зарекла си се!

# 55
  • варненка от София
Ember чудесна новина!

Ние също не сме от лесно спящите, даже напротив. Заспива единствено и само, ако съм до нея и я гушкам, ужас.

Този биберон като на velmar и ние го получихме от Америка и наистина е много практичен. А сега идва сезонът на плодовете и няма да я мисля.

Ние сутринта бяхме на разходка, тук беше доста задушно и припичаше гадно, сега се укроти. Сега пък не мога да я приспя вкъщи, пренарежда ми дисковете и се въргаля из цялата къща лазейки, но аз сякаш вдигнах ръце от нея.

Аз нямам алергии към храни, но тази година ми се появиха страхотни сърбящи пъпчици от слънцето, кошмар. Дано да не е слънчева алергия, че не ми се ходи цяло лято с дълги ръкави.

# 56
  • В ЛЮтеницата
AndyB, какво става с изследванията на Мама?
Аз съм убедена, че нещо са оплескали с кръвните изследвания и сега само я тормозят психически!  baby_neutral

Уф , на това лошо време много изкуквам....

# 57
Здравейте и от нас!  Hug
Ние бяхме на консултация и сме качили цели 160 гр., т.е. вече сме 8 650 гр. и сме високи 72 см. Аз пък се радвам, че качва по малко, защото не искам да е пухкав като мен и баща му.  Sick  Аз вчера реших пак да му дам пюре от праскова и естествено вечетра целия му гръб се беше изринал. Надявах се да е от претопляне, но педито каза, че е от прасковата. Сега и ние сме на диета. И никакви праскови вече.  Naughty Изписа ни Зиртек и Фенистил гел, но се чудя не е ли малко пресилено да давам и двете лекарства. Аз още не съм чела и листовките де. Така че мами кажете - да ползвам ли и двете или не? Днес му взех и направление за хирург, че на 24 май д-р Оги ще му реже пишката. Само, че моята меркамтилна педка веднага ми заяви, че трябва да платя 10 лв за такъв вид направление.  #Cussing out Много ме е яд - добре де, а ако наистина имаше фимоза пак ли щеше да ми иска пари - ей не се наяде тази жена. Изобщо нямаше да искам направление, но д-р Оги ми каза ако мога да взема, а ако не бях взела той щеше да оправи нещата в Пирогов. Освен това май имаме пъпна херния - та ще показваме и пъпа утре. А аз се чудя, защо чак сега я видя.  #Cussing out Абе много ми вдигна тая жена кръвното и аз взех, че изядох един шоколад Милка с лешници.  Sick
Ember браво на Вики!  Hug  Heart Eyes Hug  И мерси за почерпката - такъв повод задътлжително трябва да се полее.  Laughing
Хайде до после!  Heart Eyes

# 58
  • София
И аз ще се пробвам да понапиша нещо като хората,ама не обещавам,че е страшна работа у нас Rolling Eyes
Току що пристигна при мен носейки един леген Whistling Mr. Green
Аз както обикновено се разхождам между зъболекаря и Ина,но в неделя вечер ходих на събиране с класа ми,че ставаха 5 години откакто сме завършили.Отрази ми се прекрасно,макар че 11.30-12ч си бях в нас Peace
Ембър,адски се радвам за Вики,сега ви пожелавам бързо и пълно възстановяване Hug
Пепър,ще ви посетим Twisted EvilАма не ми се мисли какво може да се получи като се съберат Ина и Лора на едно място Mr. GreenА и ние изядохме на обед почти 200гр,как мислиш дали й стига newsm78 hahaha
Май е време да спра да се правя,че не забелязвам как Ина ми сваля прането от сушилката и го пъха под дивана WhistlingЩе кача снимки в 9 месечните след малко Peace

# 59
Привет дами,

милата Дриймс, много гадно за Токи, че се стигна до др. Оги, ама аз имам същите опасения за моето чедо, сега началото на юни ще отидем при него да ни види. С тия пишлета направо ми се разказва играта, от малки правят само бели Joy

Ембър, браво за Вики, голямо облекчение е настъпило в душата ти.
Кайли, мачкаш на изпитите, само така, мойто момиче Laughing
Адрианска, и моето хлапе заспиваше преди сам, но именно заспиваше, това е вече отдавна забравена история. Сега се е настанил в леглото ни като царче и хич не мисли да се маха оттам. Пък мъжът ми вика, че щял да отиде в неговото, толкова удобничко му се струвало, че трябва да си балък да не искаш да спиш там Joy Обаче и аз съм на щрек, хич нямам намерение да го оставям да му става навик.
Анди, пиши мила, когато можеш, какво е станало с резултатите...

Хайде пиленца, доскоро!
Пепърче, много съдържателни постинги, възхитена съм, явно покрай Лори ти остава много време за проза и поезия Joy

Общи условия

Активация на акаунт