Май се претъркулва, юни грее, АВГУСТинчето все повече вилнее!

• 10 984
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Имам си количка трала-ла-ла  newsm44 newsm68 newsm44!

Честито HugСЪс здраве да си я ползвате и дано Найа се 4увства комфортно в нея Peace
БУб4е, успокой се , мила.И аз реагирам по същия на4ин при такива ситуации. А ако гафа е при свеки или мъжо... #2gunfire
Аз съм на работа днес.За щастие времето беше на наша страна , та излизахме на разходка с Дари. Бяхме и в парка и в градинката....Абе- много се радвам. За Дария не знам, но  по-продължителния въздух и се отрази доста....зареждащо.Стопи ми лагерите Crazy.И сега продължава с тези на баща си hahaha...След като в4ера си хапна листенце от цветята ooooh! обърна една саксия и зпо4на да дърпа вси4ки видове кабели които намери( а в къщи са доста..), запо4нах да обезопасявам къщата. Залепих няколко шкафа и 4екмеджета с хартиено тиксо.Спомням си 4е имаше едни обезопасители за ДВД и видео newsm78.Кажете ми какво представляват и от къде мога да се снабдя с тях. Аз й пускам песни4ки, тя ходи и изклю4ва коп4етата ooooh!

# 136
  • София
Имам си количка трала-ла-ла-ла   newsm44 newsm68 newsm44!
Снимки,снимки,снимки,снимки!!!!!!! photo smile3509
Честита да ви е 1strollerИ леко и безаварийно smile3521 newsm48  love001

# 137
  • у дома
Честит празник на всички!   bouquet
Докато чакам татито и бихчо от изходка да драсна два реда Mr. Green
Днес временцето беше чудо, имайки предвид последните дни  Party Направихме си разходка в Борисовата през деня, после аз и Ния бяхме на женски купон и така  Party сега тя спи сладко, а ние с татито след малко  Heart Eyes
nana и bubche, определено няма да се разберем  Naughty аз съм закърмена с Левски, следващия любим е Ман.Юнайтед и от там всичко Италианско  Laughing има ли италиански отбор, за него съм, особено пък за Милан  Mr. Green blanc само така  Mr. Green
Karim, да почерпиш  Sunglasses dusheto да са живи и здрави бебчето и мама-та   bouquet dani777k ти ли си имаш количка или Найа  newsm78 я да се разберем  Joy

Днес измайсторих едни картофки соте, мммммм текат ми лигите вече  Blush
Додоха си... лека нощ  Hug

# 138
Айде Дани, честита количка, със здраве да си я караш Joy

# 139
Здравейте и то мен!
dusheto честито! Да е живо и здраво бебчето на приятелката ти и много да я радва!
Честити сандалки и на твоето слънчице - много са хубави  Peace
Честита количка и на Найата и dani777k, с пожелание и Найа да й се радва толкова много като мама  Laughing
Ох, пак вкусутийки майсторите тук - не се свалят така килцата бе хора  badscale
Ние днес също се разходихме хубаво с татито и завършихме разходката в една пицария  Embarassed /споменах ли нещо за килца   fiuuuuuu/. Сега правим планове за утрешния ден, който ще започне за  нас с посещение във фризьорския салон - за съжаление само Лори няма да може да се възползва от услугите им  Mr. Green Дано утре времето да е по-хубаво и от днес и да има повече разходки за всички ни  1stroller 1swing  Nature Partly Sunny

# 140
Добро утро и от едни ранобудковци от 5 часа.
Честити придобивки!
Да е живо и здраво бебчо!
Вчера бяхме при систьра на гости-вече са в новата кьща в полите на Витоша-вьздуха добре се отразява на децата-игри,разходки,весвлба и маимунеене

Ще пишем по-кьсно,че вече ни се спи,а и с тая кирилица пиша дьлго време

# 141
Добро утро и от нас.Не знма  дали утрото е добро, ам аденят се о4ертава отново гаден и дъждовен Sick.Ще се побъркаме вкъщи Crazy.Сега съм тръгнала да обезопасява къщата, 4е Дария е наспасяема.Ставам 4е обърна една саксия......... ooooh!

# 142
  • София
Привет! Hug
Нещо ме мързи да пиша  Blush
Честита количка на Найа! И дано да я видим скоро!  Wink Heart Eyes
Честито приятелче на Начко! Да е здраво и щастливо!  Hug
Цвета80 и Пепеджинс, добре дошли! Peace
Блу, и аз съм ЦСКА-рски фен, за противовес на мъжо, който е върл левскар Mr. Green. А от италианските отбори най-много мразех Милан преди Blush , а сега не зяпам чак толкова мачове. Само световни и европейски първенства.
Ние бяхме вчера цял ден навън, дори срещнахме Лора, която е направо проходила. И не престана да се усмихва, Пепър да не се оплаква! Naughty Mr. Green
velmar , Ивчо пък вчера обърна една ваза и накваси хубаво паркета Crazy
Днес таткото ни е вкъщи, странно  Joy
Хайде, чао, че правя впечатление вече с това висене пред компа  Blush

# 143
  • София
Добро утро от нас с Калоян!

Бебо си възвърна спането без ядене по цяла нощ, а аз снощи видях, че е прорязал втория горен резец т.е вече си имаме ПЕТО зъбче! Wink
Явно затова е бил толкова кисел последните дни и пак се будеше през нощта за ядене.

Освен всичко друго да почерпя днес, че Калоян става на 10 месеца

ама за разнообразие тортичката е солена Mr. Green

С нетърпение чакам да изгрее поне малко това слънце да излезем, че направо вече полудявам в тази къща.  Sick
Колкото до футбола - цесекарка съм от малка, мъжът също, ама той не гледа мачове, самичка си ги гледам.  Mr. Green
Хайде усмихнат ден!  bouquet

Последна редакция: пт, 25 май 2007, 16:46 от nana77

# 144
Здравейте и от нас с Кали!
Вече изтрещявам от това гадно време-искам слънце... Калина не иска да пълзи, само се влачи по корем, а има голямо желание да ходи и ако може по цял ден да я държи някой да ходи ще е най- щастлива.Искам да ви питам вие учили ли сте ги да ходят по нужда на гърне? Калина вече се понаучи и върши голямата работа там и всеки път като я сложа пишка.Но една приятелка с малко по-голямо бебе каза , че според Спок научаването на толкова малки деца да ходят на гърне било вредно за тяхното чувство за собственост и дъра-бъра.Та , какво смятате вие, какво сте чули по въпроса?

# 145
Кошмарна нощ #Crazy, кошмарен ден Sick. Сополи, температура, разстройство, реване, мрънкане, безсъние...и всичко това заради зъбите....   smile3511

# 146
  • София
Честито на Калоян! Hug Да е здрав и умен! И страхотна торта!  Crazy
АМ, не я знам теорията на Спок, но мисля че не е проблем. А и толкова бебета вече вършат работата там! Peace
Кошмарна нощ #Crazy, кошмарен ден Sick. Сополи, температура, разстройство, реване, мрънкане, безсъние...и всичко това заради зъбите....   smile3511
Много неприятно! Как лекувате разстройството? Нас ни мъчи 2 пъти за 1 месец, знам колко е гадно  Sad Давай повече течности. Да се оправите бързо!  Praynig

Последна редакция: пт, 25 май 2007, 20:42 от Elwing

# 147
  • София
Здравейте и от нас с Кали!
Вече изтрещявам от това гадно време-искам слънце... Калина не иска да пълзи, само се влачи по корем, а има голямо желание да ходи и ако може по цял ден да я държи някой да ходи ще е най- щастлива.Искам да ви питам вие учили ли сте ги да ходят по нужда на гърне? Калина вече се понаучи и върши голямата работа там и всеки път като я сложа пишка.Но една приятелка с малко по-голямо бебе каза , че според Спок научаването на толкова малки деца да ходят на гърне било вредно за тяхното чувство за собственост и дъра-бъра.Та , какво смятате вие, какво сте чули по въпроса?
Чувство за собственост към какво?! newsm78Да не иска д-р Спок да ми каже,че като не си държи акото в памперса няма да има чувство за собственост или обратното hahaha JoyЯ остави хората да си пишат,пък ти гледай да махнеш на бебка памперса по-скоро,че не ми се мисли какво им е на децата в тия жеги с тоя найлон на дупетата Crossing Arms

# 148
Много интерсна версия на Д-р СПок Thinking. Аз отдавна се отказах да 4ета книги.Колкото и тривиално да зву4и- води се по детето Peace
Днес времето беше нео4аквано на наша страна, та...цял ден не се прибрахме ooooh!.От обяд излязохме и се прибрахме преди около 4ас Embarassed.Ходихме в МОл-а на Хемус, пих кафе с приятелки, ДАри дремна , та май това ми е първото ходене на кафе с нея PartyДосега имаше само опити за такова мероприятие...ПОсле имах намерения да навестя някоя 4ужда градинка или парк нейде из София, но...Дари се разкисели и нео4аквано заспа, та- си останахме в градинката пред блока. Тя спа под дъжда ooooh!, а аз седях на една пейка под една джанка Joy.АБе- идилия. Какво ли не правя- само мир и спокойствие да има. Дойде си таткото и отско4ихме до Ов4а Купел.Отново се ядосахме на страоителите #Cussing out, ама няма да по4вам по тая тема, 4е пак ще изпуша Twisted Evil.Минахме през Пакостник, напазарувах това -онова, навръщане през Била да купим нещо готово сготвено за ве4еря,и ....ве4еряхме тримата пе4ени пилешки бут4ета Laughing.Дари само минава покрай мен с проходилката и казва" Ам-Ам" Shocked.И аз се престраших и й давах малко месце с троши4ки хляб.Сега , уморена от емоциите ве4е си легна и сигурно и спи.За мен остава да сеи привърша най-сетне поста Blush, да си взема един душ и да се отпусна  блаженно на дивана, 4е ми изпи силиците това дете
Хйаде- спирам 4е отново прекалих. ДО утре! HugЛека и спокойна нощ на вси4ки

# 149
АМ, аз също чувам за първи път тази теория и незнам какви са аргументите й, но и аз като velmar мисля, че всяка майка сама си усеща. Аз лично смятам, че докато детето не започне само да показва, че му се ходи до тоалетната, приучването на гърне е абсолютно излишно, защото ходиш до тоалетна, когато ти се пишка, а не ти се допишква, когато видиш тоалетна. Grinning Поне това е моето мнение...

dusheto, много хубава новина! Hug

miss_74, Георги също не седеше стабилно допреди 2-3 седмици, но започнах да го оставям на земята върху одеало и възлавници и сега вече дори се обръща. Е, до пълзене едва ли ще стигнем, защото започва да мрънка ако се наклони настрани, но все пак има напредък. Wink

Общи условия

Активация на акаунт