явно от рязката разлика от вчера е с температура,такъв дъжд през живота си не съм виждала. И на отиване и на връщане на магистралата ни удави, освен това и мъгла имаше, на връщане карах сама с детето и умрях от страх, като свърши магистралата и пекна слънце
ако до утре вечер не падне температурата ще е на антибиотик, а той дори и панадол не беше пил досега. Марулка не сте само вие без зъби

- то не бяха фризьори, кафета, посещения при баби и дядовци, при кумове, по кафета и градинки, направо съм без сили. И мислих, че и с Лори ще е така и сега ще заспи бързо, бързо.... и даже пуснахме татито на кино....но уви - на моето мишле нещо му стана тази вечер. Заспа сравнително бързо, но се събуди след 20 мин и вече повече от час реве и това е. Направо ще откача вече
. Дано скоро се измори и да не продължи тази серия от писъци и през нощта, че 
.Ами това е целувки на вси4ки бебоци многоса сладки вси4ки,и толкова големи
. nana77, злато честит ви на вас 5-ти[/b]
Нашият още пробива де, но едното му крайче се вижда. Иначе за отчета с келата, моята мацка тоя месец е в пълен застой - ни грам качила, ни сантиметри. Стоим си на 9,300 кг. и 74,5 см. док каза да не се шашкам, било заради вируса дето го карахме 
Алекс не мога още да я науча на гърне, ама я виж Инка на Бубчето какво прави детето, скоро и на тоалетната чиния ще седне, пу-пу 
И да ти пиша адреса на лични да ми пращаш Хаука подарък 

Бързо да се оправя детенцето, че е много тежко 
Да не иска д-р Спок да ми каже,че като не си държи акото в памперса няма да има чувство за собственост или обратното
Я остави хората да си пишат,пък ти гледай да махнеш на бебка памперса по-скоро,че не ми се мисли какво им е на децата в тия жеги с тоя найлон на дупетата 

ЧРД на АлексСБ! Много здраве и щастие с любимите мъже!
Бързо да се оправяте! и дано се размине без АБ!
И стария е екстра, де
Боже, ако това е език
Та да знам - дали е именно това е новото. Мерси предварително!
, при положение че бях казала да му се разбърка каша. Бил много гладени ревял.
Трима души да не могат да го успокоят малко докато се забърка кашата / при положение че имаше и преварена вода/. Направо бях бясна. Вчера и днес ще го гледа баща му, но утре се налага отново да го оставя при тях.
Дано този път да няма гафове,че ще вдигам скандали.

та викам давай да си нахлюпвам пак шляпата 
Днес им напиши кога какво точно да дадат и ако вечерта не са го направили им направи забележка 
Дано само временцето продължава да е такова, да не ни се объркат плановете 
.ДАри спи, а като стане ще трябва две4ките да отско4им до работа
Очаква ме пак приклю4ение на работното място. Това дете полудява като влезе там. Пляска на новините, крещи.....голям възторг
И , както се шегуват колегите, поне един да ни оцени продукцията 
.От няколко дни съм на ръба на мини-депресия, защото не съм мърдала от София о т...НОва година
.Искаше ми се да си отско4а за няколко дни до Плевен, но изникнаха нео4аквани пре4ки на р абота и няма кой да ми вземе смените
.Ве4е не се чувства комфортно е кошницата и е крайно време да вземем стол4е.О4аквам сестра ми другат аседмица да ми изпрати това от племенника ми, 4е поне това да не купувам.
.А и щом казваш 4е се размазва по-лесно- още по-добре
)