Май се претъркулва, юни грее, АВГУСТинчето все повече вилнее!

• 10 957
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Браво на Кайли и Бубчето[/size]

# 226
Бравос на умните ни глави!  newsm20 newsm20 newsm20

AndyB, вземи ме и мен бе душко, аз няма да мърморя че ще стоя права  Mr. Green

blanc и аз тъй смятах аватара си беше точно така както се чувствам всеки ден  Crazy

Elwing
, ели78 ползва чичи бебе и много ги харесва, аз веднъж взех и не съм очарована. На мен  доки ми ги препоръча бискивити Закуска и наистина Али ги обожава  Peace

nana77, не бе злато аз те обичам  Heart Eyes и честита ви детска куФня  Grinning

elia_gg, бързо да оздравявате   bouquet

Ставам, че маймунчето ми крещи  Crazy

# 227
Кайли, Бубче, браво на вас! Бързо да свършат всички изпити! Grinning
Обърквация, честито бебче на кумицата ти.! Да е живо и здраво  bouquet

# 228
Аууу аз се чудя какво изпуснах и сега като видях поста на albena_vlady се усетих  Embarassed

Обърквацийке, честито бебче   bouquet Да им е живичко и здраво и мноооого да ги радва!   bouquet

# 229

Браво, Кайли! Ти бъдещ доктор ли си?

Не. Аз съм медицинска сестра и уча за бакалавър по Здравни грижи,което ще ми послужи ако реша да работя като старша сестра или преподавател в медицински колеж. Wink

Обърквация, честито бебче на кумицата ти.! Да е живо и здраво , да радвам мама и татко!newsm51

Бубче, честито и на теб!  bouquet

Мислех да пиша още предния път,но с малкия заспахме гушнати на спалнята. Сега се чувствам много по-бодра.Аз ползвам "чичи бебе" да му правя мляко с бисквити, а му давам обикновенни бисквити да дъвче,като го наблюдавам внимателно да не се задави. Отварям бара сега, че по-късно мога и да не стигна до компютъра. Party

# 230
ЕЙ, вклю4вам се навреме за ве4ерното питие.Каили, благодаря за по4ерпката  WinkАма трябваше и преди изпита да има.Нали знаеш- неполят изпит- невзет изпит.А сега- наздраве!
Аз съм на работа до ксно, така 4е-  обещавам 4е ще досаждам Embarassed

# 231
Привет и от нас!
Ние сме добре ,като след рожден ден,иска му се на човек да не свършва,много весело си изкара Никито.
Еличка вилнее яко и нацели ръба на масата за телевизор и сега цялата и буза е синя! WhistlingВсе едно съм и забила едно круше  ooooh!
val_stef браво за метода за приспиване ние като Анди сме на кърмица и мен ме дъвчат по безобразен начин и ми се струва,че няма да кърмя след годинката  Whistling
Анди и мен може да ме вземеш ,не само че ще стоя права но и ще танцувам Flutter
Бланк и на мен това ми прави впечетление,хората като зяпнат преценяващо,имам чувството, че съм на рентген,много е гадно  Close
Не се радват на детето а сравняват колко ти е стува количката ,дрешките,обувките,абе абсолютен снобизъм!

Бързо оздравяване на elia_gg и на Гого на Анди! Hug

Ммария26 и аз бях така преди време и се оказа че е от нещо тежко което съм вдигала  Rolling Eyes
mmilena много готини дрешки! Peace
Дани как е новото возило?

Браво на Бубчето и на Кайли!  bouquet

Честито бебе на кумицата на Обърквация !Да е живо и здраво!

# 232
Здравейте и от мен!  Hug
Ние тези дни направо не се спряхме - то не бяха рд, балове, годишнини - голямо празнуване, голямо нещо  Crazy, та за това нямах много време за писане, но се опитвах да ви чета набързо и редовно.
Честито на всички които пропуснахме да поздравим - рожденници, отличници, именници, месечинковци и зъбатковци и нови приятелчета на августинчета  Laughing Heart Eyes  bouquet Честито и  за новите придобивки.
Скорошно оздравяване и на боледуващите.
Е, май това е за сега - поне днес съм горе долу кратка  Mr. Green От утре се надявам да съм по-редовна.
Лека и спокойна нощ на всички  Heart Eyes

# 233
ЕЙ, вклю4вам се навреме за ве4ерното питие.Каили, благодаря за по4ерпката  WinkАма трябваше и преди изпита да има.Нали знаеш- неполят изпит- невзет изпит.А сега- наздраве!
Аз съм на работа до ксно, така 4е-  обещавам 4е ще досаждам Embarassed

velmar изпита го полях с татито предварително. luvbed За отпускане на нервите. Wink Сега отивам в банята и после ще му благодаря подобаващо  Blush , ако Тони не ми обърка плановете. Simple Smile

Лека вечер на всички!  smile3524 Сладки сънища и спящи бебоци! Hug

# 234
Здравейте бонбончета,

виждам, че тук има много умни главици, учудващо как с тези неуморни бебоци Joy Честито за взетите изпити, момичета! И Кайли, моля те, сега като минаха изпитите, пак ли почвате с мъжа ти креватните истории, малко ли понижи самочувствието на съфорумките ти, че сега пак наново... Wink Wink Wink

Обърквация, честито здраво бебенце, честит нов гражданин на тази планета, да бъде достоен и добър, гордост на мама и татко!!!

Анди, приятно изкарване на неостаряващия Джорджи, внимавай с пръстта. И моя Начко само гърдата го успокоява преди да заспи Wink
Колкото до женките ни истории, мен ме ощастливи този ВЪЛШЕБЕН момент преди два месеца, слава Богу не изпитвам никаква болка Praynig Praynig Praynig

И ние сега като се върнем в БГ, ни очакват пиршества, забави и сватби, а на всичкото отгоре на 15ти съм и на изпит по кормуване, досега все не намирах време да я свърша тая работа...

Айде лека и спокойна нощ на спящите и работещите от нас с Начи

# 235
  • София
Мерси за поздравленията Hug
Кайли,добре,че си ти да почерпиш,че аз не стигнах до компютъра грам,ама пък ако знаете до къде стигнах Twisted EvilИзлезнах на рожден ден на най-добрата ми приятелка уж до към 10-11 и...се прибрах в 4 Mr. GreenЕ няма такова хайманосване,а?Ще ми отнемат родителските права от социални грижи EmbarassedАма поне се натанцувах едно хубаво и независимо от нещастните 3 часа сън сега се чувствам като нова LaughingВ това време моето дете взело че забележете изпило 20 гр мляко и отказало повече.А се събуди да яде чак в 5 сутринта,каква е тая гладна стачка newsm78
Днес сме на консултация,та ще видим с това нашето неядене докъде сме я докарали Crossing Arms
Обърквация,честито злато на кумицатата ти.Много да ги радва  bouquet
И аз си имам едно новородено бебенце на 17.05 на една моя колежка,ама толкова ми стана мило като гледах снимките от изписването FlutterИскам и ааааааааааааааз Rolling Eyes
Анди,казвай как беше концерта Peace
Колкото до нещата,които правя преди изпит-за мен важи максимата полят изпит-взет изпит.Като знам колко изпити съм взела в живота си как не съм се алкохолизирала още JoyОбаче секс преди изпит не правя-един професор в Софийския ни обясни в първи курс,че "който се такова преди изпит си такова късмета" hahaha
Айде приключвам за момента с лигавщината,ама пак ще се "видим" Twisted Evil

# 236
О, чудо! Вчера Виктор ял- сравнително нормално и спа- само с 2- 3 промърквания за кърме. Аз още си разнасям главоболието и суперсополивия нос, но определено се чувствам отпочинала след крота нощ. Благодаря на всички за пожеланията за скорошно оздравяване- май сме на път  Hug
Вчера нашият батко се "дипломира" успешно- завърши първи клас и сега- ВАКАНЦИЯ  bigdance2  newsm81
Да ни е жива и здрава бабата- сега освен Бебочев поема и бъдещия второкласник на отглеждане Crazy

# 237
Добро утро от мен!

Здравейте бонбончета,

виждам, че тук има много умни главици, учудващо как с тези неуморни бебоци Joy Честито за взетите изпити, момичета! И Кайли, моля те, сега като минаха изпитите, пак ли почвате с мъжа ти креватните истории, малко ли понижи самочувствието на съфорумките ти, че сега пак наново... Wink Wink Wink
dusheto ама защо да ви понижавам самочувствието? Само ви давам малък тласък да действате и вие. Wink А и в интерес на истината покрай изпитите не ми остават много сили за такива изпълнения.

bubcheto15 а Ина как заспива без да суче? Тони вчера сутринта Тони е поревал на баща си, защото си е търсил цицата. А му бях приготвила и мляко за всеки случай,което е отказал. Накрая е хапнал малко попара и като се прибрах си дояде с кърма. Wink

Днес отново е топло. Ставам да се мием и да пусна пералнята, а после сме на разходка.
Лек ден на всички! Hug

# 238
  • София
bubcheto15 а Ина как заспива без да суче? Тони вчера сутринта Тони е поревал на баща си, защото си е търсил цицата. А му бях приготвила и мляко за всеки случай,което е отказал. Накрая е хапнал малко попара и като се прибрах си дояде с кърма. Wink
Трудно LaughingНо всъщност при нея не е проблема за сукането,защото аз от самото й раждане не съм й разрешавала да спи на гърда или да се приспива на гърда,ама това само защото беше кротко бебе и докато не стана на 5 месеца и не почна да се изправя в кревата винаги си е заспивала сама в нейното си легло.Така,че тя няма навика да се приспива със сукане,но плаче за мене и се върти и ме търси,та при нас това е проблема,не толкова цицата Peace

# 239
Привет от нас Party
   Това дете ми бута всичко по компа и не мога да драсна два реда Mr. Green
  Браво на нашите студентки,все така да има повод за почерпка  bouquet
  Да са живи и здрави бебоците,които са се родили,и много радост да носят newsm32
Андидавай отзиви за концерта Laughing
  А,и да не чувам за болни Naughty
За бисквитките Чичи бебе,мен ми харесват.Слагам вечер в млякото уж да позасити повече,но той вече започна и без друго да пропуска сутрешното мляко.
  elia_gg умно дете,все така да върви  ura  ura
  Ставам,че не иска да спи сам и все ме търси Sick
            Лек ден  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт