"Движение на българските майки"

• 85 721
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 1 185
Момичета, освен одеалата и аз ще донеса уплътнение за прозорци (нещо не съм видяла, че има нужда..блейка #Crazy си падам малко) и поставка за корито зъ къпане на новородено, ако има нужда!

# 1 186
Момичета, освен одеалата и аз ще донеса уплътнение за прозорци (нещо не съм видяла, че има нужда..блейка #Crazy си падам малко) и поставка за корито зъ къпане на новородено, ако има нужда!

Уплътнението за прозорци не беше в списъка, идеята хрумна на Denat  Peace Ако и ти донесеш, ще сложим на всички прозорци. Поставка за къпане сме носили само на другото бебе - Цвети. Може да вземем това за Мария и малкия Кирил.  Peace

# 1 187

ще има нужда от всякакви материали с които децата от различните домове да измайсторят неща за базара-блокчета за рисуване,всякакви цветни хартии,бои-осовено са необходими такива за стъкло,различни стъклени чаши които да се рисуват или интересни шишета,всякакви аксесоари

Аз съм извън София този уикенд, но на 8 март се връщам - намира ми се едно чувалче с различни по размер и цвят парчета самозалепващо фолио - може да се ползва като гланцова хартия за декорации. Малко е еднообразна цветовата гама, но все може да се употреби за нещо newsm78 Ако решите - кажете на кого и кога да го дам Laughing

# 1 188
Ивет,на работа съм в неделя-ще ти звънна за събота да се разберем къде да ти дам нещата от мен

Peace

# 1 189

ще има нужда от всякакви материали с които децата от различните домове да измайсторят неща за базара-блокчета за рисуване,всякакви цветни хартии,бои-осовено са необходими такива за стъкло,различни стъклени чаши които да се рисуват или интересни шишета,всякакви аксесоари

Аз съм извън София този уикенд, но на 8 март се връщам - намира ми се едно чувалче с различни по размер и цвят парчета самозалепващо фолио - може да се ползва като гланцова хартия за декорации. Малко е еднообразна цветовата гама, но все може да се употреби за нещо newsm78 Ако решите - кажете на кого и кога да го дам Laughing
може да се ползва за картички предполагам newsm78-или го донеси на акцията-тя ще е след 8-ми или ако нямаш възможност да дойдеш-ми пиши тук за да се уговорим нещо или на 0898613161-Мариета Hug

# 1 190
страхотно Hug-виж какво можеш да направиш и ще държим връзка
а за картичките-първо трябва да се намери къде ще се продават newsm78
Могат да се продават чрез уеб-сайта, а също и по книжарниците, може да се предлагат и на големите фирми, както правят УНИЦЕФ. Ако някоя мама която знае, да каже как могат да се направят картичките от картинки, дали може някой да се наеме на доброволни начила или да се търси финансиране.

# 1 191
  • sofia
Питам мамите от Пловдив имали такива срещи и в Пловдив и ако има къде се срещате и кога.

Olivia,опитвам да се свържа с майката от Пловдив и ще пиша веднага.

# 1 192
  • sofia
За Великденският базар готовност имат дица от 3 места-Доганово,на 30 км.от София,Помощното в  Перник-на около 25 км.и Училището в Надежда.Казвам това ,за да може коийто иска да ходи да работи с децата да знае и разстооянието до там.

Няма да откажат помощ Wink

Диди,до сега не приемат много идеята с календарите,пазят се и не искат да ги продават на много места SadПробахме тук-таме.

както каза и Мерилин до ден-два ще има списъци с доста необходими неща,така че ще има акция.

# 1 193
 Didi3 ,МЕРЕЛИН , lavender
Идеята за картички и ръчно правени неща ме грабва,както винаги.

1. Хубаво е да предоставим на децата оформената хартия/картон за картичките
2. Да осигурим МЪНИСТА, ШИРИТЕ,ШНУРЧЕТА,ПАНДЕЛКИ - с които да работят върху картичките-
и понеже базарът ще е по Цветница- текстилни/ други ЦВЕТЯ+сухи зелени тревички(по Великден се продават много,но исега сигурно има по складовете )
3.Обикновени КЕРАМИЧНИ САКСИИ(предимно малки по размер-най-много ще сие купуват)-могат да ги украсят с бои,ВЪЖЕНЦА,от Женския пазар/село,където са по евтини newsm78(в Герман имаше едно време,ама знам ли сега...)

На ул. "Симеон",в близост до Женския има няколко големи магазина с материали

4. Открила съм много  идейни стъклени рамки по 2 лв за снимки/рисунки направени върху малък лист . Формата на рамката е С,но не чак толкова извито,стъпва върху крайчетата на "буквата",а отзад има фолио,в което се пъхва снимано/ нарисувано.Няма стойка-невероятен дизайн, перфектни са за миниатюри- акварел,графика. А със сигурност сред по-големите деца има и добре рисуващи.АОко кажете "ЗА",ще се пазаря с арабина,собственик на магазинчето за "1 лв",от което досега съм си взела цели 4 Embarassed

5. Добро лепило,защото нещата ще престоят седмици до базара и...
6. Шишетата-ако има някой от Търговище или Преслав,да провери за дефектни такива и цената им във фабриките там/фирмени такива

# 1 194
  • в гората
Ивет, няма да сме тук през празниците, ще ти пиша на лични кога и къде да се видим за нещата.

Момичета, още не съм се изказала за филма, днес за първи път влизам тук от неделя. Ужасно се радвам, че има такъв отзвук! Направо невероятно! Криси и Лили, благодарим ви!  bouquet

Утре, гушкайте много децата и от нас, които сме на работа и няма да сме с вас Embarassed.

За базара донякъде съм съгласна с Весето, но къде да го направим... newsm78. Студ. град ми се вижда много отдалечено... не знам.

Със жесток зъбобол съм, а имам час чак за четвъртък. Close Утре отивам да вися пред зъболекаря, пък дано ме вземе. До четвъртък няма да изкарам.

# 1 195
  • в гората
Марч, също и платчета, разноцветни, които да се ползват за апликация в/у картичките можем да събираме. Аз пазарувам от време на време в един магазин Слънчоглед на ул. Иван Вазов, има готини неща, ама скъпичък ми се вижда. Но идейки има там. Wink
Марч, какво ще кажеш за салфетната техника - не е сложно, от салфетки се изрязват картинки и се залепят със специален лак върху стъкло/хартия/текстил/ дърво и става много красиво. Аз на теория съм добра, на практика - не особено, ама... много ми харесват нещата изработени по този начин. Ако има някой по-в час от мене, да свирка. Whistling

# 1 196
  • sofia
Didi3 ,МЕРЕЛИН , lavender
Идеята за картички и ръчно правени неща ме грабва,както винаги.

1. Хубаво е да предоставим на децата оформената хартия/картон за картичките
2. Да осигурим МЪНИСТА, ШИРИТЕ,ШНУРЧЕТА,ПАНДЕЛКИ - с които да работят върху картичките-
и понеже базарът ще е по Цветница- текстилни/ други ЦВЕТЯ+сухи зелени тревички(по Великден се продават много,но исега сигурно има по складовете )
3.Обикновени КЕРАМИЧНИ САКСИИ(предимно малки по размер-най-много ще сие купуват)-могат да ги украсят с бои,ВЪЖЕНЦА,от Женския пазар/село,където са по евтини newsm78(в Герман имаше едно време,ама знам ли сега...)

Марч,всичко това директно в спесъка за акцията Wink
На ул. "Симеон",в близост до Женския има няколко големи магазина с материали

4. Открила съм много  идейни стъклени рамки по 2 лв за снимки/рисунки направени върху малък лист . Формата на рамката е С,но не чак толкова извито,стъпва върху крайчетата на "буквата",а отзад има фолио,в което се пъхва снимано/ нарисувано.Няма стойка-невероятен дизайн, перфектни са за миниатюри- акварел,графика. А със сигурност сред по-големите деца има и добре рисуващи.АОко кажете "ЗА",ще се пазаря с арабина,собственик на магазинчето за "1 лв",от което досега съм си взела цели 4 Embarassed

5. Добро лепило,защото нещата ще престоят седмици до базара и...
6. Шишетата-ако има някой от Търговище или Преслав,да провери за дефектни такива и цената им във фабриките там/фирмени такива

# 1 197
  • на път
От личен опит мога да кажа, че най-зареденият магазин в София за художествени материали /и всички други необходими, съпътстващи творчеството материали/ е Боила. Намира се след Метро на Цариградско шосе /едно време там имаше супермаркет/ и се влиза отзад /не откъм шосето/. Има просто всичко което може да се измисли на БГ пазар на прилични цени. Освен това там издават и карти за отстъпки.

# 1 198
Здравейте момичета!
Значи нашият тати е ел.техник и вкъщи почти винаги се намират разни ключове,контакти,крушки и малки плафониери,такива кръгли като за баня,така че когато имате нужда от такива неща пишете ми на лични.Не ми остава много време и не мога често да прочитам за мероприятията,но приемете от мен голям поклон за това,което правите PeaceИ по принцип таткото ни почива в неделя,ако може с нещо да помогне на линия е.  bouquet

# 1 199
За базара донякъде съм съгласна с Весето, но къде да го направим... newsm78. Студ. град ми се вижда много отдалечено... не знам.

Линде, в Ст. град са 90% студенти. За предишния базар няма да ти кажа колко човека съм навивала и никой не дойде. Иначе сигурно е най-масовия квартал. Crazy Естествено там има много мами, които биха дошли, но потока от потенциални "клиенти" Embarassed надали ще се вдигне само за каузата. Особено, ако времето е лошо. Разсъждавам и от моя гледна точка!

Ох, вече ми е неудобно...критикувам всяко предложение, а не мога да измисля нищо читаво! Confused

Бързо оздравяване на зъбчето! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт