"Движение на българските майки"

• 85 728
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 1 200
Относно Великденския базар си мисля, че зала Универсяда не би било лошо място. от там минават доста хора и ако се сложат някакви плакати ще  добре да се анонсира предварително събитието. Също така ако не се получи с телевизията,радиото е добра алтернатива, вестниците също. Това е само една идея, но не е невъзможна, нали?

Последна редакция: пт, 03 мар 2006, 11:06 от Аурелия

# 1 201
  • sofia
Otnosno Velikdenskija bazar si mislja, 4e zala Universiada ne bi bilo lo6o mjasto. ot tam minavat dosta hora i ako se slojat njakakvi plakati 6te  dobre da se anonsira predvaritelno sybitieto. Sy6to taka ako ne se polu4i s televiziata,radioto e dobra alternativa, vestnicite sy6to. Tova e samo edna ideja, no ne e nevuzmojna, nali?

няма невъзможни неща,но понеже се опарихме мин.година точно с тоя базар Twisted Evilсме много внимателни
Значи newsm78

1.Студ.гр newsm78Според мен не става
2.з.Универсиада-да,може да се проба,но кой newsm78
3.Малкото НДК,около БТВ-ще говоря утре newsm78
4.Училище в центъра-перфектно.Но кое  newsm78
5.Под навеса на ЦУМ-идеално.Но доколкото знам собственика е серт и ............Не пречи да се проба де.Трудно се стига до него, а не знам кои са му подчинени Sad
6.Магазини от сорта на ЦУМ Wink

# 1 202
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ! ylinfant

MardiGras ,добре дошла,да ти минава бързо болежката,салфетната техника е супер,какви картички имаше на Коледа  Party
d_iva супер ти е предложението,защото и с оглед на отчетността е по-добре да се пазарува от БОИЛА.

Малкото НДК сякаш е топ-вариантът Wink Дано,да стане,Роси ще каже утре  Simple Smile

Момичета,аз също смятам ,че в центъра е най-добре да се направи Великденският базар,ако с НДК не стане,да обсъдим  идеята за аудитория/двора на СУ или ВИАС newsm78.А не е непостижимо-студентите ще са във ваканция.
НХА срещу СУ също е прекрасен вариант,особено ако в просторната им галерия  няма  изложба или при добро време-дворът ,преди 10 дни бях на изложбата "Да чуем детските мечти"т.е.правят  и "такива неща"   Wink

# 1 203
  • София
От Коледа ми останаха брокати Simple Smile
Мариееетоооо ти мъ забраи. Виж до кое време та чакам Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 мар 2006, 05:23 от AnMary

# 1 204
От Коледа ми останаха брокати Simple Smile
Мариееетоооо ти мъ забраи. Виж до кое време та чакам Simple Smile

И на мен ми останаха брокати от Коледните картички...по масата, столовете, кухнята! Laughing Laughing Laughing
Ти пък...Мариета е забраванка, аз й пиша три лични, за да ми върне едно! Party

Марч, студентите сме ваканция от 24 до 28 април! Peace
Ако е в университет...да не е на двора, че както писах по-горе не се знае ще вали ли, ще вее ли...какво ще бъде! Thinking

Аз съм за Универсиада или Малкото НДК...и ЦУМ звучи супер, ама малко недостижимо ми се струва! Confused

Хубав ден за всички! Hug  bouquet

# 1 205
  • на път
Честита Баба Марта на всички! Да сте живи и здрави и носещи в себе си все същия креативен и градивен ентусиазъм и енергия!!!  [/b] bouquet

Последна редакция: пт, 03 мар 2006, 11:11 от Аурелия

# 1 206
честита баба Марта,момичета!!!Винаги да има здраве и мир в домовете ви!!!
И моля ви,ако има мъжки от Стара Загора,свържете се с мен,за да започнем да правим и ние тук нещо.

Последна редакция: пт, 03 мар 2006, 11:04 от Аурелия

# 1 207
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Otnosno Velikdenskija bazar si mislja, 4e zala Universiada ne bi bilo lo6o mjasto. ot tam minavat dosta hora i ako se slojat njakakvi plakati 6te  dobre da se anonsira predvaritelno sybitieto. Sy6to taka ako ne se polu4i s televiziata,radioto e dobra alternativa, vestnicite sy6to. Tova e samo edna ideja, no ne e nevuzmojna, nali?

няма невъзможни неща,но понеже се опарихме мин.година точно с тоя базар Twisted Evilсме много внимателни
Значи newsm78

1.Студ.гр newsm78Според мен не става
2.з.Универсиада-да,може да се проба,но кой newsm78
3.Малкото НДК,около БТВ-ще говоря утре newsm78
4.Училище в центъра-перфектно.Но кое  newsm78
5.Под навеса на ЦУМ-идеално.Но доколкото знам собственика е серт и ............Не пречи да се проба де.Трудно се стига до него, а не знам кои са му подчинени Sad
6.Магазини от сорта на ЦУМ Wink
Халите?? Мисля че трябва да се ориентирате към място където по принцип има голям поток, защото специалното ходене до определено място не винаги привлича хората. Не казвам, че няма да дойдат, но освен тези които си направят труда да дойдат ще си напазарят и случайни минувачи, а в място като халите винаги е пълно с хора.

# 1 208
Ивет, няма да сме тук през празниците, ще ти пиша на лични кога и къде да се видим за нещата.

Може да се видим и през седмицата, но аз мога само вечер след 19 ч. Други варианти са офисът на мъжа ми - близо до Орлов мост, или при Митко (едно от момчетата-доброволци) в Хаджи Димитър. Иначе живея в Борово. Който вариант ти е най-удобен...
Относно количествата, за които говорихме - днес очаквам да ми пратят имейл с размерите на стаите, за да знаем колко и какво да взимаме.

Относно тапетите - Black_Angel също предложи да помогне, ако искате се разберете, може да се комбинирате нещо.

Иначе да ви кажа каква ни е идеята - в стаята махаме остатъците от старите тапети, слагаме нови, латекс на тавана, уплътнение на прозорците, слагаме пердета. Слагаме плафонче, че са на крушка.
Баня, коридор, кухня - блажна боя + латекс. В банята сменяме батерията, казанчето, мажем блажно. Слагаме плафонче. В кухнята - латекс, уплътняване на прозорците.
Освен това ще носим много покъщнина и дрехи. И със сигурност ще има много други подробности, които ще ви опишем като се върнем. Ще напишем подробен отчет, за да се почувствате част от тази инициатива.  Hug И ще има много снимков материал!  Simple Smile
Доколкото разбрах от нашия Митко те нямат никакви кухненски мебели, нито маса, нито нищо. Не знам как са с електроуредите въобще. Нямат и свестен шкаф или гардероб май. Но този път няма да носим нищо подобно, защото нямаме такава възможност, иначе аз имам няколко неща предвид. Когато веднъж сме там за по-дълго, ще се оглеждаме и ще видим с какво друго можем да помогнем.
Аз също така се надявам да можем да им помогнем и лично, като емоционална подкрепа и съвети. Ще се надявам да имаме възможност да обсъждаме различни теми по живота, така че да сме напълно наясно какво точно преживяват и как мислят да продължават напред. Това е много важно, защото ние се опитваме да помагаме дълготрайно. Не просто да идем, да направим нещо и да си отидем и все едно не ни е имало. Ние установяваме трайни взаимоотношения, в които се опитваме да помогнем да си стъпят на краката, да са независими, да станат уверени в себе си, да могат да споделят проблемите си и радостите си свободно и т.н.
Така че докато сме там, ще гледаме с какво ще можем да сме полезни и за в бъдеще на това младо семейство.

# 1 209
  • Пловдив
Искам да благодаря на всички от Пловдив които искат да направим нещо за домовете в нашия град . Очаквам да се свържете с мен :
mili.m@abv.bg

# 1 210
  • София
за базара - непременно трябва да е в центъра, за да се осигури посещаемост. че трябва да е на затворено е ясно.
сещате ли се за някоя подходяща общинска сграда? бихме могли да искаме разрешение от общината за ползване (имам опит как се атакува общината  Wink)

или дайте да набележим няколко подходящи сгради - цум, халите, фоайето на ндк, "малкото" ндк, военния клуб (близо е до ал. невски и с добра реклама...) и да напишем официални писма до собствениците/управителите.

училищата в центъра също са вариант - бихме могли дори да помолим учениците за съдействие. 133, 6, 7, 112/114 - тези са все на централни места.

# 1 211
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ НА ВСИЧКИ!  имам мякои идеи за Великденския базар. 6-то основно училище се намира в центъра на софия точно срещу църквата Свети седмочисленици от там минават доста хора и то пеша. относно анонсирането на базара в медиите мога да проверя в радиото как стоят нещата, а също такак и във вестник ТРУД. Имам две приятелки едната е настояща майка и учителка по рисуване , рисува vyrhy стъкло. Довечера ще и се обадя може да даде някоя идейка newsm78  Ако някои има още предложения би било добре, защото времето лети бързо  baby_neutral

Последна редакция: пт, 03 мар 2006, 11:09 от Аурелия

# 1 212
Пак съм аз! Имамае друг вариант, имаме познати в галерия Орхидея, която е голяма галерия и се намира в културния дом в Й.К Дружба, ако го одобрявате като вариант мисля че ще стане. Културния дом се намира срехту Об6тина Искър има и голям парк до нея. Пълно е с много деца! newsm78 Thinking

Последна редакция: пт, 03 мар 2006, 11:05 от Аурелия

# 1 213
 и последно, не разбрах дали са купени тапетите за семейството в Роман. Ако не са аз сухто искам да помогна!  $акам отговори момичета! Laughing Heart Eyes

---------------------------
Моля, пишете на кирилица!

Последна редакция: пт, 03 мар 2006, 11:07 от Аурелия

# 1 214
Pak sym az! Imamae drug variant, imame poznati v galeria Orhideja, kojato e goljama galeria i se namira v kulturnia dom v J.K Drujba, ako go odobrjavate kato variant mislja 4e shte stane. Kulturnija dom se namira srehtu Ob6tina Iskur ima i goljam park do neja. Pylno e s mnogo deca! newsm78 Thinking

За "Дружба" - езерото има много варианти. Въпросът е, че е краен квартал.

Момичета, последно:

1. На самата "Цветница" ли ще е?
2. На открито ли?

Имам разни идеи за центъра, но ще ги проуча и ще пиша пак.

Общи условия

Активация на акаунт