"Движение на българските майки"

• 85 829
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 1 230
Black_angel, аз мога да донеса малко дрехи от дъщеря ми за голямото момиченце, ако има нужда? Lolibon да каже за другите дрешки.
  Много ти благодаря за отзивчивостта! Приятел в нужда се познава! Ако можеш да донесеш няма проблем, аз ще гледам да дойда с нашия татко за кураж. ще бъда пред фонтана в 11.30h в неделя. Мерси много.  bouquet

Последна редакция: пт, 03 мар 2006, 11:23 от Аурелия

# 1 231
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Не мога да ви опиша как се чувствам, хем ми е криво за децата, че са оставени в дом, хем в душата ми е едно хубава, че имах възможността да се докосна до техния свят Heart Eyes
Дуци, дечицата са страхотни, нали Simple Smile Много са сладички.
Аз за мое най-голямо и искрено съжаление не можах да дойда ,че бях бебочката, а предния път директорката нещо измърмори и не ми беше удобно. Но другата седмица мисля да занеса цветя и картички на персонала за 8 март и имам дрешльоци за малките.

# 1 232
Здравейте,кога  ще има пак акция ,имам бебешки дрешки от 0-10м....

# 1 233
Black_angel, аз мога да донеса малко дрехи от дъщеря ми за голямото момиченце, ако има нужда? Lolibon да каже за другите дрешки.
  Mnogo ti blagodarja za otziv4ivostta! Prijatel v nujda se poznava! Ako moje6 da donese6 njama problem, az 6te gledam da dojda s na6ija tatko za kuraz. 6te buda pred fontana v 11.30h v nedelja. Mersi mnogo.  bouquet

Ще погледна какво ми е останало, че обикновено раздавам всичко, но съм сигурна че имам някакви нейни дрехи. Някакви размери можеш ли да ми кажеш, горе-долу?
Много мъчно ми стана за това, че са изгубили бебето си, много тъжно  Sad

# 1 234
  • София
Здравейте и от мен мили момичета с големи сърца !!!  Hug
Честита Баба Марта на всички ! Много здраве и щастие ви пожелавам.
Дуци го е разказала много добре нашето посещение в дома.
Аз съм със смесени чуства - за първи път влизам в бебешки дом и от една страна ми е много тъжно за тях, но от друга съм щастлива, че дома е много добре поддържан и оборудван, а персонала е страхотен. Гледат и се грижат за децата с много любов - това си личи. Дечицата пък са страхотни. Имаше и 2 новородени малки запетайки. Говорих с сестрите там и казаха, че няма никакъв проблем да се ходи и да се помага по всяко време.
Ще ме извините, но снимки ще кача по-късно, че Божидар ми е с температура отново и отиваме на лекар. Евентуално като заспи по някое време ще ги кача - много са и са много хубави Simple Smile
Поздрави на всички  Hug
Чакам разказите на останалите момичета от другите домове Simple Smile

# 1 235
И аз за първи път бях в дом, където щъкат малките дечица...."Св. Параскева" във Фондови жилища.
Влязох, видях ги и се разревах.  Cry Тържеството беше много мило - куклен театър, песни, а джуджетата танцуваха и се хвалеха с новите си мартенички. Много сладки и милички. Видяхме и бебчетата и болните дечица. Директорката и персонала бяха много мили.
Ама ми е мъчно за дечицата Sad

# 1 236
  • Sofia
Здравейте и честита Баба Марта- бъдете здрави!
Преди малко се прибрахме от дома в Перник! Тържеството беше много мило. Дечицата бяха подготвили  програма-песни, стихчета, хорце.... Имаше и баба Марта! Миличките,  с толкова любов и нежност рецитираха стихчета за мама...Просълзих се,... а сърцето ми се сви...Накрая празника завърши с танци и почерпка. Занесохме им торта, сокчета и плодве. Преди да си тръгнем се качихме при бебоците. Повечето спяха. Има 3 нови бебчета, което много ме натъжи, дано имат късмет да си намерят свой дом... Praynig  Praynig  Praynig Прекрасни деца- обичам ги всичките!!!
На връщане минахме през помощното училище- занесохме им мартенички. Обещахме да им занесем материали, за да направят картички за базара. Много ни се зарадваха, но нямахме време да останем, половината  от нас трябваше да пътуват  за Доганово... По -късно (когато Мери се върне от Доганово) може би ще има и снимки.

# 1 237
Честита Баба Марта и от мен! Момичета, безкрайно съм щастлива всеки път, когато видя усмивките на детските личица! Дай Боже да успяваме да виждаме все повече усмивки! Бъдете здрави и щестливи всичките! Обичам ви Hug Heart Eyes

Пиша много набързо, че вече закъснявам за яслата на щерката ooooh!

Преди малко се върнахме от Дрен. Нямам думи, с които адекватно да опиша всичките си чувства..... Децата са прекрасни! Направих страшно много снимки и по-късно като ги кача, ще ви пусна линк. Бяха се подготвили много добре - пяха, рецитираха, отгатваха гатанки. Баба Марта беше много автентична и много мила! Имаха гости и от други места, та купона беше на ниво!

Тъжно ми е само, че ние си тръгнахме, а те останаха... Cry

По-късно ще пиша пак, а междувременно може  и Роси да се включи.

# 1 238
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Влючвам се и аз,да кажа няколко думи за тържеството днес в Св.Параскева..
Направи ни впечатление,че от страна на директорката и персонала имаше много добра организация. Имаше доброволци актьори,които изнесоха куклен спектакъл с любими детски герой. Децата пяха песнички, стихчета и накрая стана весела дискотека Grinning Ние танцувахме заедно с тях, имаше и малчовци с шапчици на цветя.
Сложихме им мартеничките,после сложихме и на бебоците ,а също и на увредените дечица,които неможаха да присъстват.Има едно момченце,което има много красива усмивка и едни големи тъжни очи,но за жалост е болничко. CryСтана ми много мъчно Sad
Занесохме торти,сладки,банани за почерпка
Там също може да се ходи по всяко време ,малките слънчица ни очакват Heart Eyes

# 1 239
Да сте здрави и от мен! Пожелавам ви сили и жизненост!!!

Издирвам стъкларии за рисуване, ще донеса малко бои за стъкло и глина за моделиране. Дано имам възможност да дойда в неделя, ако не мога аз ще пратя мъж ми. Дали ще са нужни картони за рисуване?

За Великденския базар съм навила мъжът ми да даде някои от бижутата, които изработва. Ще се опитам да навия и още две момичета, които се занимават с бижутерия да оставят някои от тяхните неща. Мисля цените да са достъпни, за да могат да се откупят. Дано всичко върви добре..
Това измислих до момента.

# 1 240
  • София
за апликациите за базара - имате от мен цветни хартии и картони (160 г/кв. см) - стотина листа поне ще мога да осигуря.
мога да намеря също малко мъниста и парченца плат

# 1 241
  • София
Момичета ето снимките от тържеството за Баба Марта в дома за бебочета   "Света София "  Hug

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7228&AlbumId=43388

# 1 242
Супер снимки, Джул!!! Simple Smile

Айде, аз тръгвам към ДВН-то  Simple Smile

# 1 243
  • София
Здравейте!

Имам бебешки дрешки от 0-3 месеца, които бих искала да даря. Имам и по-голями дрехи за тийнерджари - дънки, блузи - не са много, но са запазени! А също така имам и количка- комбинирана, запазена е, не е ползване повече от 4 месеца - нея също бих искала да я дам на някое дете (деца), което ще има нужда от нея.

# 1 244
Много ми е сладък Спачо, мамин златен Heart Eyes 
Снимките са страхотни.

Общи условия

Активация на акаунт