"Движение на българските майки"

• 85 743
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 135
  • sofia
Аз живея до Окръжна болница, така че Плиска ми е най-близо, обаче с детето няма как да дойда с рейса. Мога да направя среща в събота например сутринта, защото с мъжа ми можем да минем с колата. А как да се свържа с Elsi, за да ги дам?

tia e na moreto do ponedelnik,mojesh li da zadarjish niakolko dni,che az sam bez kola do drugata sedmitza.Kato ia vzema,a i kato si doide Elsi shte ti kaja dali Elsi ili az hste poemem neshtata.

# 136
Няма никакъв проблем, дори може да питам до тогава мамите от градинката, ако искат и те да дадат каквото могат! Само се притеснявам, че нямам кой знае колко много неща, но все пак...

# 137
  • sofia
Няма никакъв проблем, дори може да питам до тогава мамите от градинката, ако искат и те да дадат каквото могат! Само се притеснявам, че нямам кой знае колко много неща, но все пак...

stava,pitai gi,taka ili inache veche nosim bebeshko v tri doma i nikoga ne e izlishno.Kato se posaberat povechko i niakoi shte gi zakara.
kolkoto i malko da e,viarvai mi shte e polezno.

# 138
  • sofia
Momicheta,tarsi se speshno korito za kapane.

ot Pernik pomoliha za edno(niamali nikakvi i mieli detzata na mivkata) Sad,no az predlagam da saberem pone za vsiaka grupa po edno-znachi-3 korita za sega!!!!!!

# 139
 От мен имате една ваничка, пишете ми къде и на кой да я дам.
 Има ли нужда от дрешки, открих няколко пакета, а си мислих, че съм дарила всичко, но явно има още. Също така, ако има нужда и от играчки съм насреща.

# 140
  • sofia
От мен имате една ваничка, пишете ми къде и на кой да я дам.
 Има ли нужда от дрешки, открих няколко пакета, а си мислих, че съм дарила всичко, но явно има още. Също така, ако има нужда и от играчки съм насреща.

zdravei.

az sam v G.Milev,a Elsi na Pliska.

iska mi se do ponedelnik da ia vzema,zashtoto vav vtornik shte hodia do Pernik.
a ako si v raiona na Nadejda moje i Duci da ia vzeme.

dai mii tel.za vseki sluchai.
shte vzemem i dreshkite,a shte reshim kade hste gi zanesem......

mersi mnogo. Simple Smile

# 141
  • sofia
eto i po-obnovenia variant na saita momicheta...

http://fdbm.org

Последна редакция: чт, 21 юли 2005, 03:01 от Mamma

# 142
Момичета,
имам детска количка комбинирана (е не е в перфектно състояние), детско корито. Кажете има ли нужда още от тези неща. С радост бих ги дала за мъничките, невинни, но ощетени дечица. Моля ви, пишете.

# 143
  • sofia
Момичета,
имам детска количка комбинирана (е не е в перфектно състояние), детско корито. Кажете има ли нужда още от тези неща. С радост бих ги дала за мъничките, невинни, но ощетени дечица. Моля ви, пишете.

koritoto shte go vzemem,a za kolichkata ne sam sigurna oshte.

imam malak problem- ot utre ne sam v Sofia do nedelia,a vav vtornik shte hodim do Pernik.

mojesh li da go ostavish na Elsi na Pliska,a az shte go vzema kato zatragvame?
zakasah go s vremeto,momicheta Sad

# 144
  • sofia
izdirvam maiki ot Razgrad.
molia vi ako ima takiva neka mi pusnat belejka ili se obadiat tuk.

mersi  Simple Smile

# 145
  • sofia
maicheta,
minalia chetvartak hodihme do s.Doganovo s ideiata da se razhodim s detzata i da prekarame edin den zaedno.

Biahme 5 ot nas i 3 detza ,otidohme sutrinta i si napravihme izlet.Dosta zabavno beshe,zashtoto niamashe niakakvi granitzi mejdu nas i detzata.Momchetata igraha futbol,Diana na An_Mary ia otglejdaha momichetata ot doma,niakoi gledaha ribite v rekata,igrahme na "Kartofffffffffffffffff" Laughing ,govorihme i .............to denia se izniza.

ne sme nosili nishto s izkliuchenie na malko dreshki,koito imah ot niakoi ot vas.

sega ..........zle sa s obuvkite i tarsim varianti za darenie na obuvki ili zakupuvaneto im na niski teni.Koito moje da pomogne da se obadi.Imame nehsto predvid,no ne e sigurno,taka che shte chakame niakoi da podade raka.
chakame An_mary da kachi snimkite Wink

e,spodelihme i tova
 Simple Smile

# 146
  • София
Ще използвам случая да пусна и старите снимки от конкурса в София Ленд Simple Smile
Малко от снимките от излета изтрих, защото децата пак бяха снимали сами, но снимали на макро Simple Smile
Изкарахме си чудесно, много хубави и добри дечица. Дияна се си реве, че искала при Гина и съм й обещала в събота и неделя да я водим. Тъкмо пак ще видим хлапетата Simple Smile

http://217.75.147.147/staff/Doganovo_Sofia%20Lend/ - Доганово - Конкурс "Мини Мис и Мистър София Ленд и Победа"

http://217.75.147.147/staff/Doganovo/ - Доганово - Излет

Последна редакция: вт, 26 юли 2005, 18:26 от AnMary

# 147
  • sofia
Момичета,

zdravei.
ne sam te zabravila.Shte mina da vzema neshtata do kraia na sedmitzata.
Rosi

# 148
# 149
  • sofia
Момичета,

в сряда ходихме в дома в Перник да занесем коритата,проходилките ,памперси ,обувки и малко дрешки.

Освен това имахме и малко по-специална задача-да боядисаме част от креватчетата на децата Wink

Е,успяхме само 8 креватчета да разкрасим,но се надявам скоро пак да ходим и ако има още нужда от помощ да им помогнем.

Има още едно корито,но ще го носим следващият път.

Благодарим ви отново за бързата реакция  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт