"Движение на българските майки"

• 88 522
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 360
  • sofia
Здравейте от мен!
За пръв път пиша в темата - имам бебешки дрешки много запазени 0-5 месеца за зимно бебе, ще ги донеса в НДК.
Поздрави

ok,shtes e vidim tam.

samo za protokola poneje e vajno :)Vse oshte ne sme reshili za kakvo tochno shte izpolzvame parite ot tozi bazar.Shte se sabirame idnata sedmitza niakoi ot nas i shte reshim.Ima niakolko vazmojnosti i shte izberem nai-dobrata za detzata.Veroiatno shte e neshto svarzano s KOleda-podaratzia na vsichki detza ot trite doma-Pernik,Doganovo i Tran(160 detza).Za sajalenie niama da ima i za drugite domove s koito rabotim..........No tezi tri sa nai-poseshtavanite i nai-dobre poznavame detzata.
  bouquet

# 361
  • София
И мен бройте и за акцията и за базара Simple Smile
При бебетата в Перник най-вероятно няма да дойда с вас ... Дияна май отново ми метна нек'о тъпо вирусче

# 362
  • sofia
И мен бройте и за акцията и за базара Simple Smile
При бебетата в Перник най-вероятно няма да дойда с вас ... Дияна май отново ми метна нек'о тъпо вирусче

Tanche,v chetvartak shte se hodi do Pernik,moje da se opravite do togava Heart Eyes

# 363
Бройкайте ме и мен:)

# 364
  • sofia

lele :crazy:shashnah se ot nicka ti Rolling Eyes

za koe da te broikame?za bazara ili aktziata bre newsm78

# 365

lele :crazy:shashnah se ot nicka ti Rolling Eyes

za koe da te broikame?za bazara ili aktziata bre newsm78
За базара. Ще донеса някои неща, но няма да присъствам. Няма начин.

# 366
# 367
  • София
Цитат
MIRI (22:44) :
привет! Утре тръгвам за Медвен. С една приятелка. Тя е журналист- ще напише материал. Приготвили сме доста дрешки и играчки- 12 торби.

Утре ще я чакам да пише, да видим какво е положението. Оказа се, че селото е на 50км от Сливен. Далечко си е.

# 368
  • sofia
Цитат
MIRI (22:44) :
привет! Утре тръгвам за Медвен. С една приятелка. Тя е журналист- ще напише материал. Приготвили сме доста дрешки и играчки- 12 торби.

Утре ще я чакам да пише, да видим какво е положението. Оказа се, че селото е на 50км от Сливен. Далечко си е.

Super,shte chakame materiala  bouquet

# 369
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ive,az gi sreshtnah po-minalata sedmica.Nali giveia v Strelbishte,i kato se pribiram edin den,ia vidiah majkata s tez sladkite de4ica.Dage,biah s kolata,namalih i se zagledah,zashtoto mi napravi vpe4atlenie,4e sa mnogo rysi4ki,a puk mnogo zle oble4eni.Dage maj se seshtam i v koi fyrgon sa.Ylicata maj e Orehova gora,ne na ugula s Kostenski vodopad,a po-gorniat,ne i znam imeto,no tam ima edin fyrgon.....

I az mnogo se rastroih,kato sum gi i vigdala,i me e iad,zashto togava ne spriah da ia pitam taz gena.................

Ето малко инфо за Мира, която ще отиде в дома в Медвен

Цитат
   От: MIRAM

Дата: 15:20:28

Относно: привет!

Съобщение:

Ще отида и ще разбера! Веднага след това ще ти пиша. Шса скъсам от рев сигурно...мамка му и живот! мейла ми: mira_t@abv.bg dom.tel: 044 365 96 ICQ: 150 389 829
  bouquet Hug

Господ сила да й дава.  Praynig
И аз рева като магаре при всяко подобно преживяване или материал по телевизията.
Прегръдка сърдечна на Мира.
....Мамка му и живот....

И между другото таман бърша сълзите от последните новини, по които дадоха бездомно семейство с две малки дечица и едно бебе настанено в дом. В Стрелбище някъде били... Абе какво беше казала Мира? Мамка му и живот.
Аз съм наблизо и бих им занесла туй-онуй, освен ако социалните не ме изпреварят. Някой да ги е виждал? Във фургон някакъв живеели...

# 370
Predlagam da zapo4nem da si izdavame vestnik s reportagi ot miastoto na subitieto Laughing Laughing Joy

Kato gledam kakvi gyrnalistki ste se zaformili tyka - rabotata e gotowa Joy Joy Joy

Ama bravo na vas,mnogo dobre se spraviate:-))
Radvam se,4e yspiavate redovno da poseshtavate Doganovo,i vseki put vi e tolkova zabavno:-))) Triabva da si napravim i shtab tam:-) Laughing Laughing Laughing

bravo momi4eta,strahotna rabota vurshete. Hug Hug Hug Hug Hug

Vesi,a teb ne sum te vigdala mnogo otdavna,no se radvam,4e si se nay4ila da presi4ash sama Laughing

Gordeia se s VAS  bouquet Hug Hug

нали ви се е случвало сутрин да се събудите с готино настроение ,че днеска нещо хубаво ще да се случва Hug-е!точно така се събудих преди 10 мин Party
следобяд (към 3) няколко лични девойки сме се запътили "библиотека да строим"   newsm44
в Доганово-в смисъл да помогнем да дечицата да си подредят книжките,да си направят картони за ползването им и да четат по-редовно де Wink
ще им занесем още книги,приготвила съм и няколко чифта почти нови дънки и анцунзи-(ще питам Дунчев дали имат нужда,а ако не-за друга акция Laughing--) и естествео редовните плодове и сладки нещица....а-взела съм и 2 занимателни игри от типа на Монополи Wink
за сега сме аз,Весито,Ева и евентуално Танчето(стискам палци да дойде че с нея е голяма веселба smile3534)
ами...това е-ще пишем отчет после Hug
айде маците с дестинация Перник днес-да прекарат добре и ползотворно-и довечера да разказват  bouquet

И както се събуди сутринта с хубавото усещане...така и не се случи "библиотекостроенето"! Нищо в сряда ще го правим...дано да успея да избегам от упражненията! Praynig
Аз пък въпросната сутрин станах с едно отвратително усещане, че ми е криво всичко днес...и така стана! Няма да изреждам колко кофти неща ми се случиха...само ще споделя това, което казах и пред другите момичета - очаквам да умра в края на дена! Ама не стана точно така, поне засега! Laughing
Отидохме в Доганово аз, Танчето, Мериетка и нейна приятелка - Диана! Заради тракането на колата Танчето ни бъзикаше, че е каръка на компанията и вероятно ще спукаме гума! И, за да държи нажежена обстановката добавяше нещо от сорта "последният път с Роси ей тук спукахме гума...после ей тук"! Когато стигнахме, радушно бяхме посрещнали от Карамфил...май всички деца както винаги много ни се радваха! Единствения, който странеше беше Рай Cry , но госпожата му ми обясни, че много лъже и краде и затова стои така гузен! #Crazy Иво отново беше наказан-май с Мариета не сме му на късмет! Laughing Петя и Марианка напредват славно в обучението си и са изучили азбуката до М! Grinning Едно момиченце много ме обича и помни всеки път, когато ида...ама как се казваше...Йоана? Embarassed
Поговорихме с госпожите за двете девойки, които завършват тази година-Даниела и Ваня! Първата ми е особено скъпа на сърцето! Laughing Много си я обичам и редовно си се чуваме по тел-а! Беше решила, че иска да става начална учителка и аз й намерих перфектни теми за кандидатстването, но след мозъчната атака, която направихме стигнахме до заключението, че няма да се справи и ще я преориентираме към полу-висше! Сега ще се поразровя за някой колеж - пощенски или с библиотечно дело! Thinking Иначе пише страшно красиво, но уви се срещат недопустими правописни грешки! Naughty
Другото много важно нещо, което разбрахме е относно Юлиана - момичето от НСА! Много ни е послъгвала таз мома! #2gunfire С Роси се чудим защо не си знае учебниците и преподавателите! Ми тя изобщо не ходила на училище, било й много трудно, искала да работи и да спре ученето! #Crazy Утре ще й се направи една справка ходила ли е изобщо на някакви лекции и упражнения, ако не е няма как да завери семестъра! ooooh! ooooh! ooooh!
С Мариета ще я търсим идната седмица да се опитаме да я вкараме в правия път, ама тя сама като не ще... Stop
Цяла седмица й звъня да видя как е, има ли нъжда от нещо...тя не ми вдига телефона си! Учителките й казват, че ходила само за пари там и че няма работа, с която да може да се справи! Crazy Преспивала при разни старчоци и цигани! Confused Та и по други въпроси ще я просветляваме в понеделник или вторник-най-късно, че няма време! Close
Тя утре щяла да бъде в Доганово...
А аз се чудих и се маех как е възможно Спортната академия да работи миналата седмица (когато я взех в София Ленд), а тя да няма часове...при положение, че няма свободен ден! newsm78 Много съм тъпичка и аз...всеки може да ме метне! ooooh! Та, по този въпрос, госпожите казаха да не й даваме нищо, да я оставим на произвола на съдбата, белким се освести малко! Praynig

След този доста неприятен разговор, се снимахме с някои деца...и отидохме на кафе с Стоил, Веско, Дани, Ели...и ние! Дани и Ели са много здравомислещи момичета и както заключихме на връщане в колата, ако продължават в същия дух, ще пожънат успехи! Praynig
Стоил нещо се мотка покрай мойта Дани, да се женели догодина... Shocked Shocked Shocked Но тя се дърпа! Laughing

Прибрахме се благополучно...поне аз, след като преживях страха да пресека булеварда пред СУ! ooooh! Слезнах на средата на улицата и ни напред, ни назад... Laughing И една тъмнина, само фарове виждам...казах си ей сега ме сгазина! Ама не стана... Peace

Ей, момичета, надявам се и вие да сте се прибрали благополучно...като си влезнах вкъщи крайниците ми бяха пред ампутация! Shocked

Дано съм се справила подобаващо с първия си репортаж! Praynig

Поздрави! Hug  bouquet

# 371
Roska,
Otnosno prisustvieto na bazara,predlagam da go napravim kakto Velikdenskata izlogba - na smeni.Az shte se opitam da sum celiat sledobiad tam,do zatvarianeto my,stiga genata da moge da vzeme Alex... Thinking

Ina4e,nedei taka pisimisti4no - moge puk i da suberem pari za podaruci i na vsi4kite deca,,,Dano...

Ve4e si imame opita ot predishnite akcii,i razbrahme,4e triabva da suobshtime subitieto na kolkoto e vuzmogno pove4e medii,taka 4e vseki,koito ima s kakvo da pomogne - molia,da zapoviada Wink

Triabva ni dostup do golemite medii,koito do sega redovno ni otsvirvat i ne proiavviavat i gram interes,no nie sme yporite,i pak shte gi gonim,no pak kazvam,ako niakoi poznava niakoi ,koito moge da ni podade ruka - Nie shte ia priemem Laughing

Здравейте от мен!
За пръв път пиша в темата - имам бебешки дрешки много запазени 0-5 месеца за зимно бебе, ще ги донеса в НДК.
Поздрави

ok,shtes e vidim tam.

samo za protokola poneje e vajno :)Vse oshte ne sme reshili za kakvo tochno shte izpolzvame parite ot tozi bazar.Shte se sabirame idnata sedmitza niakoi ot nas i shte reshim.Ima niakolko vazmojnosti i shte izberem nai-dobrata za detzata.Veroiatno shte e neshto svarzano s KOleda-podaratzia na vsichki detza ot trite doma-Pernik,Doganovo i Tran(160 detza).Za sajalenie niama da ima i za drugite domove s koito rabotim..........No tezi tri sa nai-poseshtavanite i nai-dobre poznavame detzata.
  bouquet

# 372
  • sofia
ne che pesimistichno gledam,ama Tran,Doganovo i Pernik sa si 160 detza!!!!!!
A i tova si govorihmes Linda,che ad,shte afishirame mediite,ama triabva da sme sigurni,che shte go napravim,a niama da se izlojim.

da,za smenite e ok,tia Linda gi sledi neshtata koi mami it.n.,no mislia,che po 3 ot nas na smiana e ok.I shte se saberem po tolkova.

Ia mi obiasni kade e toia furgon pri vas Praynig

# 373
  • sofia
sega shte  metna i malkoto snimki ot Dren Wink

# 374
Не следя темата постоянно, но поправете ме ако бъркам, но май няма много желаещи за базара?

Общи условия

Активация на акаунт