Kato gledam kakvi gyrnalistki ste se zaformili tyka - rabotata e gotowa

Ama bravo na vas,mnogo dobre se spraviate:-))
Radvam se,4e yspiavate redovno da poseshtavate Doganovo,i vseki put vi e tolkova zabavno:-))) Triabva da si napravim i shtab tam:-)
bravo momi4eta,strahotna rabota vurshete.

Vesi,a teb ne sum te vigdala mnogo otdavna,no se radvam,4e si se nay4ila da presi4ash sama
Gordeia se s VAS

-е!точно така се събудих преди 10 мин 
следобяд (към 3) няколко лични девойки сме се запътили "библиотека да строим"

в Доганово-в смисъл да помогнем да дечицата да си подредят книжките,да си направят картони за ползването им и да четат по-редовно де

ще им занесем още книги,приготвила съм и няколко чифта почти нови дънки и анцунзи-(ще питам Дунчев дали имат нужда,а ако не-за друга акция

за сега сме аз,Весито,Ева и евентуално Танчето(стискам палци да дойде че с нея е голяма веселба
)ами...това е-ще пишем отчет после

айде маците с дестинация Перник днес-да прекарат добре и ползотворно-и довечера да разказват

И както се събуди сутринта с хубавото усещане...така и не се случи "библиотекостроенето"! Нищо в сряда ще го правим...дано да успея да избегам от упражненията!

Аз пък въпросната сутрин станах с едно отвратително усещане, че ми е криво всичко днес...и така стана! Няма да изреждам колко кофти неща ми се случиха...само ще споделя това, което казах и пред другите момичета - очаквам да умра в края на дена! Ама не стана точно така, поне засега!
Отидохме в Доганово аз, Танчето, Мериетка и нейна приятелка - Диана! Заради тракането на колата Танчето ни бъзикаше, че е каръка на компанията и вероятно ще спукаме гума! И, за да държи нажежена обстановката добавяше нещо от сорта "последният път с Роси ей тук спукахме гума...после ей тук"! Когато стигнахме, радушно бяхме посрещнали от Карамфил...май всички деца както винаги много ни се радваха! Единствения, който странеше беше Рай
, но госпожата му ми обясни, че много лъже и краде и затова стои така гузен!
Иво отново беше наказан-май с Мариета не сме му на късмет!
Едно момиченце много ме обича и помни всеки път, когато ида...ама как се казваше...Йоана? Поговорихме с госпожите за двете девойки, които завършват тази година-Даниела и Ваня! Първата ми е особено скъпа на сърцето!
Иначе пише страшно красиво, но уви се срещат недопустими правописни грешки! 
Другото много важно нещо, което разбрахме е относно Юлиана - момичето от НСА! Много ни е послъгвала таз мома!
С Роси се чудим защо не си знае учебниците и преподавателите! Ми тя изобщо не ходила на училище, било й много трудно, искала да работи и да спре ученето!
Утре ще й се направи една справка ходила ли е изобщо на някакви лекции и упражнения, ако не е няма как да завери семестъра!

С Мариета ще я търсим идната седмица да се опитаме да я вкараме в правия път, ама тя сама като не ще...

Цяла седмица й звъня да видя как е, има ли нъжда от нещо...тя не ми вдига телефона си! Учителките й казват, че ходила само за пари там и че няма работа, с която да може да се справи!
Преспивала при разни старчоци и цигани! 
Тя утре щяла да бъде в Доганово...
А аз се чудих и се маех как е възможно Спортната академия да работи миналата седмица (когато я взех в София Ленд), а тя да няма часове...при положение, че няма свободен ден!
Много съм тъпичка и аз...всеки може да ме метне!
Та, по този въпрос, госпожите казаха да не й даваме нищо, да я оставим на произвола на съдбата, белким се освести малко! 
След този доста неприятен разговор, се снимахме с някои деца...и отидохме на кафе с Стоил, Веско, Дани, Ели...и ние! Дани и Ели са много здравомислещи момичета и както заключихме на връщане в колата, ако продължават в същия дух, ще пожънат успехи!

Стоил нещо се мотка покрай мойта Дани, да се женели догодина...
Прибрахме се благополучно...поне аз, след като преживях страха да пресека булеварда пред СУ!
Слезнах на средата на улицата и ни напред, ни назад... 
Ей, момичета, надявам се и вие да сте се прибрали благополучно...като си влезнах вкъщи крайниците ми бяха пред ампутация!
Дано съм се справила подобаващо с първия си репортаж!

Поздрави!

Мери, бъзикай се ти, ама знаеш ли в каква паника изпаднах! Оставиха ме на средата на шосето, а не на тротоара! Очите ми станаха ей такива -

Дано да успеем да се видим покрай акцията! Ако не, на коледния базар задължително, въпреки че ми се струва след 100 години!

Иначе аз се кандидатирам за щаба в Доганово! Да е жива и здрава Мариетка!
Майка ми непрекъснато ми говори, че вече ходя повече в Доганово, отколкото на лекции...и между нас да си остане понякога е права! Тц, тц, тц...а съм седнала да чета морал на тема как трябва да се посещават лекциите и упражненията редовно! Онова моме, Юлето...не го открих и нищо любопитно не научих в събота за нея, като ходих да я издирвам! Ако съм в добро настроение утре, след моите занятия, ще се опитам да посетя една нейна лекция или упражнение да видим дали е там, където трябва!
Не знам...не ми вдига телефона колкото и много да й звъня- то пък гледам и да не е през 5 минути, щото ставам досадна!
Ако се сещате какво друго мога да направя за това момиче-кажете...ясно е, че без тя да пожелае, ние не можем да направим нищо, колкото и голямо желание да имаме! Охх, не знам защо, но колкото и да се опитвам никога не мога да успея да напиша един кратък постинг...все едни дълги слова пускам! Винаги започвам да пиша с мисълта, че ще са само 2 реда...

Айде...ако имате нужда от мен свиркайте...не, че мога да свърша кой знае какво, но все пак!