"Движение на българските майки"

• 88 522
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 375
Predlagam da zapo4nem da si izdavame vestnik s reportagi ot miastoto na subitieto Laughing Laughing Joy

Kato gledam kakvi gyrnalistki ste se zaformili tyka - rabotata e gotowa Joy Joy Joy

Ama bravo na vas,mnogo dobre se spraviate:-))
Radvam se,4e yspiavate redovno da poseshtavate Doganovo,i vseki put vi e tolkova zabavno:-))) Triabva da si napravim i shtab tam:-) Laughing Laughing Laughing

bravo momi4eta,strahotna rabota vurshete. Hug Hug Hug Hug Hug

Vesi,a teb ne sum te vigdala mnogo otdavna,no se radvam,4e si se nay4ila da presi4ash sama Laughing

Gordeia se s VAS  bouquet Hug Hug

нали ви се е случвало сутрин да се събудите с готино настроение ,че днеска нещо хубаво ще да се случва Hug-е!точно така се събудих преди 10 мин Party
следобяд (към 3) няколко лични девойки сме се запътили "библиотека да строим"   newsm44
в Доганово-в смисъл да помогнем да дечицата да си подредят книжките,да си направят картони за ползването им и да четат по-редовно де Wink
ще им занесем още книги,приготвила съм и няколко чифта почти нови дънки и анцунзи-(ще питам Дунчев дали имат нужда,а ако не-за друга акция Laughing--) и естествео редовните плодове и сладки нещица....а-взела съм и 2 занимателни игри от типа на Монополи Wink
за сега сме аз,Весито,Ева и евентуално Танчето(стискам палци да дойде че с нея е голяма веселба smile3534)
ами...това е-ще пишем отчет после Hug
айде маците с дестинация Перник днес-да прекарат добре и ползотворно-и довечера да разказват  bouquet

И както се събуди сутринта с хубавото усещане...така и не се случи "библиотекостроенето"! Нищо в сряда ще го правим...дано да успея да избегам от упражненията! Praynig
Аз пък въпросната сутрин станах с едно отвратително усещане, че ми е криво всичко днес...и така стана! Няма да изреждам колко кофти неща ми се случиха...само ще споделя това, което казах и пред другите момичета - очаквам да умра в края на дена! Ама не стана точно така, поне засега! Laughing
Отидохме в Доганово аз, Танчето, Мериетка и нейна приятелка - Диана! Заради тракането на колата Танчето ни бъзикаше, че е каръка на компанията и вероятно ще спукаме гума! И, за да държи нажежена обстановката добавяше нещо от сорта "последният път с Роси ей тук спукахме гума...после ей тук"! Когато стигнахме, радушно бяхме посрещнали от Карамфил...май всички деца както винаги много ни се радваха! Единствения, който странеше беше Рай Cry , но госпожата му ми обясни, че много лъже и краде и затова стои така гузен! #Crazy Иво отново беше наказан-май с Мариета не сме му на късмет! Laughing Петя и Марианка напредват славно в обучението си и са изучили азбуката до М! Grinning Едно момиченце много ме обича и помни всеки път, когато ида...ама как се казваше...Йоана? Embarassed
Поговорихме с госпожите за двете девойки, които завършват тази година-Даниела и Ваня! Първата ми е особено скъпа на сърцето! Laughing Много си я обичам и редовно си се чуваме по тел-а! Беше решила, че иска да става начална учителка и аз й намерих перфектни теми за кандидатстването, но след мозъчната атака, която направихме стигнахме до заключението, че няма да се справи и ще я преориентираме към полу-висше! Сега ще се поразровя за някой колеж - пощенски или с библиотечно дело! Thinking Иначе пише страшно красиво, но уви се срещат недопустими правописни грешки! Naughty
Другото много важно нещо, което разбрахме е относно Юлиана - момичето от НСА! Много ни е послъгвала таз мома! #2gunfire С Роси се чудим защо не си знае учебниците и преподавателите! Ми тя изобщо не ходила на училище, било й много трудно, искала да работи и да спре ученето! #Crazy Утре ще й се направи една справка ходила ли е изобщо на някакви лекции и упражнения, ако не е няма как да завери семестъра! ooooh! ooooh! ooooh!
С Мариета ще я търсим идната седмица да се опитаме да я вкараме в правия път, ама тя сама като не ще... Stop
Цяла седмица й звъня да видя как е, има ли нъжда от нещо...тя не ми вдига телефона си! Учителките й казват, че ходила само за пари там и че няма работа, с която да може да се справи! Crazy Преспивала при разни старчоци и цигани! Confused Та и по други въпроси ще я просветляваме в понеделник или вторник-най-късно, че няма време! Close
Тя утре щяла да бъде в Доганово...
А аз се чудих и се маех как е възможно Спортната академия да работи миналата седмица (когато я взех в София Ленд), а тя да няма часове...при положение, че няма свободен ден! newsm78 Много съм тъпичка и аз...всеки може да ме метне! ooooh! Та, по този въпрос, госпожите казаха да не й даваме нищо, да я оставим на произвола на съдбата, белким се освести малко! Praynig

След този доста неприятен разговор, се снимахме с някои деца...и отидохме на кафе с Стоил, Веско, Дани, Ели...и ние! Дани и Ели са много здравомислещи момичета и както заключихме на връщане в колата, ако продължават в същия дух, ще пожънат успехи! Praynig
Стоил нещо се мотка покрай мойта Дани, да се женели догодина... Shocked Shocked Shocked Но тя се дърпа! Laughing

Прибрахме се благополучно...поне аз, след като преживях страха да пресека булеварда пред СУ! ooooh! Слезнах на средата на улицата и ни напред, ни назад... Laughing И една тъмнина, само фарове виждам...казах си ей сега ме сгазина! Ама не стана... Peace

Ей, момичета, надявам се и вие да сте се прибрали благополучно...като си влезнах вкъщи крайниците ми бяха пред ампутация! Shocked

Дано съм се справила подобаващо с първия си репортаж! Praynig

Поздрави! Hug  bouquet

Мери, бъзикай се ти, ама знаеш ли в каква паника изпаднах! Оставиха ме на средата на шосето, а не на тротоара! Очите ми станаха ей такива - Shocked! Даже се зачудих в един момент защо животът ми все още не минава като филмова лента - явно не е бил момента! Joy Joy Joy
Дано да успеем да се видим покрай акцията! Ако не, на коледния базар задължително, въпреки че ми се струва след 100 години! Hug

Иначе аз се кандидатирам за щаба в Доганово! Да е жива и здрава Мариетка!  Praynig Peace Майка ми непрекъснато ми говори, че вече ходя повече в Доганово, отколкото на лекции...и между нас да си остане понякога е права! Тц, тц, тц...а съм седнала да чета морал на тема как трябва да се посещават лекциите и упражненията редовно! Laughing Laughing Laughing

Онова моме, Юлето...не го открих и нищо любопитно не научих в събота за нея, като ходих да я издирвам! Ако съм в добро настроение утре, след моите занятия, ще се опитам да посетя една нейна лекция или упражнение да видим дали е там, където трябва! Twisted Evil Добре, че сме с връзки! Close  Не знам...не ми вдига телефона колкото и много да й звъня- то пък гледам и да не е през 5 минути, щото ставам досадна! Naughty Ако се сещате какво друго мога да направя за това момиче-кажете...ясно е, че без тя да пожелае, ние не можем да направим нищо, колкото и голямо желание да имаме!

Охх, не знам защо, но колкото и да се опитвам никога не мога да успея да напиша един кратък постинг...все едни дълги слова пускам! Винаги започвам да пиша с мисълта, че ще са само 2 реда...  Outta Joint  ooooh!

Айде...ако имате нужда от мен свиркайте...не, че мога да свърша кой знае какво, но все пак!  bouquet

# 376
  • sofia
sega shte  metna i malkoto snimki ot Dren Wink

eto
http://www.bgalbum.com/index.php?cat=11957
i gledayte "posledno dobaveni"

# 377
  • sofia
Не следя темата постоянно, но поправете ме ако бъркам, но май няма много желаещи за базара?

hich ne barkash,mnogo si vnimatelna Sad

# 378
Момичета, да ви споделя. Събота през нощта почина татко ми. Господ си го прибра в милостта си, защото беше много болен и вече много страдаше, при все че беше млад - само на 63 години. Много ми е тъжно и тежко и ще се оттегля за малко време, не много. Ще поглеждам тук, но надали ще мога да свърша нещо тези дни.

Мери, ако имаш желание да провериш онова семейство, ще измислим нещо да им помогнем. Нямам сила в момента да говоря с тях и да ги проучвам, но бих могла да се включа с нещо да помогна.

Това е засега, момичета.

# 379
  • София
Ивет мила, моите искрени съболезнования  Flowers Rose
Знаеш, че сме с теб, обичаме те и те гушкаме

# 380
  • sofia
Iventze,moite saboleznovania mila.
nedey sega da se natovarvash i s nashite neshta,molia te.

Mery e v pavel Bania,niama kak da gi prouchi,tia pishe ot tam.Az shte se opitam da gi nameria.

tzeluvki
 Heart Eyes

# 381
Ивет , bouquet Praynig

# 382
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Имам почти цял голям пакет памперси 8-18 кг. искам да го дам на децата.
Каква точно храна трябва да се купи?
А проходилка ще им върши ли работа?
А перилни и почистващи препарати трябват ли?
lavender често минаваш покрай нас, мога в четвъртък да ти дам нещата.

# 383
  • sofia
Имам почти цял голям пакет памперси 8-18 кг. искам да го дам на децата.
Каква точно храна трябва да се купи?
А проходилка ще им върши ли работа?
А перилни и почистващи препарати трябват ли?
lavender често минаваш покрай нас, мога в четвъртък да ти дам нещата.

prohodilkata stava za Pernik.

drugite neshta shte gi sloja za Medven.Shte vzema prohodilkata predi chatvartak zashtoto v chetvartak sutrinta tragvame za Pernik.
shte se vidim.

male,snoshti edno takova nikakvo-hem se znaem,hem se neznaem Embarassed

# 384
Вече се знаем. Аз съм Деси.
Пускам ти мобилния на лични. Утре съм на работа до обед, но след това или във вторник мога да тия донеса където ти е удобно.

# 385
Момичета, да ви споделя. Събота през нощта почина татко ми. Господ си го прибра в милостта си, защото беше много болен и вече много страдаше, при все че беше млад - само на 63 години. Много ми е тъжно и тежко и ще се оттегля за малко време, не много. Ще поглеждам тук, но надали ще мога да свърша нещо тези дни.

Мери, ако имаш желание да провериш онова семейство, ще измислим нещо да им помогнем. Нямам сила в момента да говоря с тях и да ги проучвам, но бих могла да се включа с нещо да помогна.

Това е засега, момичета.

Ивет, моите съболезнования! Нека душата му почива в мир! newsm17 newsm17 newsm17

# 386
А музикална играчка за легло ще върши ли работа?
Има ли някакъв списък с необходимите неща?

# 387
  • в гората
Ивет, моите съболезнования! Да му е светъл пътя на твоят татко!

# 388
  • sofia
А музикална играчка за легло ще върши ли работа?
Има ли някакъв списък с необходимите неща?

spisaka e napisan niakade tuk,no shte go kopiram i dopalnia dnes sled kato se chuia s direktorkata.

# 389
  • Sofia
Ивет, прегръщам те.

Общи условия

Активация на акаунт