"Движение на българските майки"

• 85 903
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 630
  • sofia
МОмичета събрах около Коледа от фамилията малко парички.Кажете къде ще са най-необходими.Или да купя с тях нещо за някой дом...Предполагам ,че ще са около 250лв.

bouquet
аз те съветвам да купиш нещо за евентуалната акция края на януари.
ще знаем до 3-4 дни какво точно.Не ми се иска тези пари да ги затваряме в банката,купи нещо с тях Wink

# 631
  • sofia
а защо не уикенда преди 28 и 29.............

Весе,ще говоря в понеделник с училищата и ще пиша какво се събира.

Само да ви кажа,че плануваната ми ваканция ще е м. Февруари и няма да съм в БГ .

# 632
28-ми е работен ден, тогава се отработват празниците.
Роси, не е ли много скоро за седмицата преди това? Какво ще се събира и дали ще има време да се отзоват мамите?
Ние почваме от утре пак с английския, брей, кога мина таз ваканция?  newsm78
Следобяда може би ще ида до ДВН-то.
Чакам Мариета да ми каже дали ще идва с мен.

# 633
а защо не уикенда преди 28 и 29.............

Весе,ще говоря в понеделник с училищата и ще пиша какво се събира.

Само да ви кажа,че плануваната ми ваканция ще е м. Февруари и няма да съм в БГ .

Просто на 21 или 22.01. няма да мога да се включа, защото в понеделника съм на работа, а във вторника имам изпит. Sad Но няма проблем, и без мен ще мине и ще се справите - то е ясно. Hug Обещавам на по следващата акция да се отчета подобаващо...пък може и да ви возя тогава. Mr. Green
Днес за разтоварване правих листовките, които Танчето беше качила и се справих завидно добре за първи път. Party

Чакам да разказвате как е минало тази вечер! Peace Hug  bouquet

# 634
  • sofia
ок момичета Simple Smile
значи нека е 29.01,пак в Софияленд ,преди обяд.Да кажем 11.00 ч.Допълнително ще кажем какво се събира.
Аз вероятно ще пътувам около 2-5.02 и се надявам и да помогна в закарването на нещата посли.Има време ,ще си покаже.

За снощи.
Отидохме с Мариета и Дуци снощи,взес си и мъжо разбира се и се настанихме WinkЦеремонията беше пълна с фалове ,но карай Crazy
Бяха наградени всички ,които са помогнали с най-много средства по време на наводнението и после почнаха по същество.
Наградиха една правителствена организация,една неправителствена(фондация Тавита,а ние бяхме в избраните 3 от журито) и една личност.Нея я дадоха на семейство осиновило 3 дечица.Дадохме си координатите на таткото да ни търси ако имат нужда от помощ.

После казаха,че има две големи награди-за Обществена подкрепа и спец.голяма награда.За първата сме се борили с бат Бойко LaughingДокато четяха първите 3 номинирани Дуци ме ръгаше и викаше"леко с кабелите ,да не се спънеш",а на мен като ми притупваше сърцето.Леле,много гадно,едвам се отнесох до сцената Party

Взех наградата -една разкошно статуетка с формата на сърце ,поставена на малък пиадестал.Ама как тежи само.Една грамота и една китка в саксия.Дуци,как се казваше цветето newsm78

Казах 2-3 изречения и се паркирах обратно при момичетата.Те казаха,че съм се справила добре Wink
После лек коктейл,запознахме се с разни хора ,който ще са ни от полза ,поздравиха ни много хора и то все жени Grinning

Момичета,като се рърне сина ми от лагер,че камерата е в него ще снимам наградата и ще я пусна да си я  видите и вие ,защото тя е и ваша.Само съжалявам,че Мери не беше там.

Това е в общи линии.
Благодарим ви от сърце. Heart Eyes

# 635
  • София
Бе чудя се снощи що не ми го дигаш ... тел-а де Simple Smile Ще ти дрънна пак кат са успокоиш малко  Heart Eyes

Браво за наградата Simple Smile

Джони кат разглежда сайта с номинациите каза, че избора е предрешен в полза на Тавита. Мрънкаше нещо от рода на ... имало няколко номинации и т.н. Но минало.

Аз преведох текста на Дунчев, са трее да седна да спретна и един дизайн. Ако ще пишем за Трън и Перник ... давайте да мислим текстове и снимки.

# 636
В някой от домовете има ли видео? Имам една касета "снежанка и седемте джуджета" чисто нова. Ама те пък май са големи за това Thinking  Къде да я дам?

# 637
  • sofia
вече съм много спокойна,снощи ми беше едно нервно Crazy
Бях си изключила звъненето и късно видях че си звъняла.

Какво инфо ти трябва за Трън и Перник.

# 638
  • sofia
В някой от домовете има ли видео? Имам една касета "снежанка и седемте джуджета" чисто нова. Ама те пък май са големи за това Thinking  Къде да я дам?

нека питам за видео и ще ти кажа.Евентуално Дрен,Перник или помощното училище .
не ще питам в понеделник.

# 639
Питай пък аз сега се сетих ,че има шанс и видео да измъкна от едно място.Ще пробвам Wink

# 640
  • sofia
Питай пък аз сега се сетих ,че има шанс и видео да измъкна от едно място.Ще пробвам Wink

в Перник имат и видео и ДВД,Дрен и помощното училище-незнам,но ще се разбере в понеделник

# 641
  • София
Роси знам ли какво ми трябва, представяне на домовете, снимки. Знам, че за Перник снимките не стават, но ще измислим нещо. Туй трябва да го обсъдим на спокойствие.

# 642
  • sofia
Роси знам ли какво ми трябва, представяне на домовете, снимки. Знам, че за Перник снимките не стават, но ще измислим нещо. Туй трябва да го обсъдим на спокойствие.

ok Wink

# 643
Следобяда може би ще ида до ДВН-то.
Чакам Мариета да ми каже дали ще идва с мен.
ooooh!чак сега го виждам тва-но така или наче нямаше да мога да дойда-че родителите ми бяха тук  бях изцяло ангаже с тях

# 644

Общи условия

Активация на акаунт