Чакам Мариета да ми каже дали ще идва с мен.
чак сега го виждам тва-но така или наче нямаше да мога да дойда-че родителите ми бяха тук бях изцяло ангаже с тяхНоу проблем. Следващия път

Видях се с Деси и Илия. Фирмата на Илия в момента нямат работа (външна изолация) и Илия търси нещо допълнително до пролетта да бачка. Каза че го бива в различни неща, включително фаянс, изолация и т.н.
Деси също смята лека полека да се оправя да започва работа, а Алекс ще го пускат на ясла.
Павлина не успях да видя, но разбрах, че Гери (СофиБо) е минала преди това, така че бях споко. Ще се чуя с нея за повече инфо.
Видях се и с други деца. На английския разбрах за едно момиче от СУПЗ-то в Хаджи Димитър, което преди много боледувало и било по болници, та пропуснало една учебна година. По случая, но не знам точно по каква конкретна причина, директорката я преместила в дома за временно настаняване в Захарна фабрика - без пари, без работа, без нищо
Добре, че тя има сестра, която работи, та сигурно й помага. И добре че имахме нещо под ръка за ядене - бяхме си купили дюнери. Остава й още малко, за да си завърши ученето (но не знам как и кога), учила е май за шивачка. Много тихо момиче. Търси си някаква работа, за да се изхранва.И да ви се похваля за моя настоящ екип - Митко и Драго. За втора събота ходим по домовете и помагаме с каквото можем тримата заедно. Не че и досега не сме го правили, но откакто Веси я няма, останахме само тримата (Преди си викахме великолепната четворка, но временно бройката се промени) и две поредни съботи ни се налага да помагаме на доста народ. Преди беше по-разредено и все в различен екип. Та вече си викаме "социалните услуги"

Роси, до края на месеца, ако няма много сняг, планирам да ходя към Слатино (отново с двамата юнаци), та ще отскоча и до Кочериново. Предполагам, че ще е някоя неделя - през седмицата нямам възможност, а събота ми е английския. Дали ще има човек в Кочериново, който да приеме книгите?
Една добра новина - директорката в Слатино я смениха. КОй е новия директор, още не знам, защото е новоназначен. Мойта приятелка Галя ми се обажда нонстоп оттам - поне 2 пъти седмично, защото има някаква млада госпожа по заместване, която е много готина и й разрешава да ми звъни.
Децата ме зоват, та сега спирам.
А, и още нещо. Започваме с Митко да му качваме стиховете в нета. Ще ги пуснем като моите - в glog.dir.bg
Като сме готови, ще ви пишем.
Сега дано ни тръгне по вода!
Да и е живо и здраво внучето 
. Много гадно ми звучи това второто и си го наричам Дърво на живота.