"Движение на българските майки"

• 85 696
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 735
Роси, какво остава за утре? Гледам, че Марина няма да може, та това означава ли че ще се хванем в голямата кола или остава по старому?

# 736
  • sofia
Роси, какво остава за утре? Гледам, че Марина няма да може, та това означава ли че ще се хванем в голямата кола или остава по старому?

аз,ти,Ева,Милена............Ефросина не може SadТаня не ми е потвърдила и не я откривами незнам..........

4 сме без Таня,кво да направим newsm78

# 737
Ми, гледам, че Танчето се е записала за Трън, та може би там предпочита Mr. Green

Ако не потвърди до утре в 8.20 (тогава най-късно трябва да излезем за яслата на щерката), тръгваме с голямата, ако се появи - тичам за винетка Laughing

Ти нямаш ли й телефона?

# 738
  • sofia
Ми, гледам, че Танчето се е записала за Трън, та може би там предпочита Mr. Green

Ако не потвърди до утре в 8.20 (тогава най-късно трябва да излезем за яслата на щерката), тръгваме с голямата, ако се появи - тичам за винетка Laughing

Ти нямаш ли й телефона?

ne ogovaria,ne am spirala da ia tarsia.
ok,chakame do 8.15 i vzimay goliamata kola i majooooooooooooooooooo Wink

# 739
  • София
Домашен нямам, писах ти смс от примата.
Пак ме заболя гърлото и ме е страх да не фърля вирус на дечковци. Така, че метайте се на една кола.

# 740
ДОБАВЯМ КЪМ СЪБИРАНИТЕ НЕЩА ЗА АКЦИЯТА

Добавям какво събираме за майките сираци:

- храни за деца над 10 месеца - всякакви
- адаптирано мляко за бебе над 1 год.
- памперси - над 7 кг
- храна за майките: най-вече дълготрайни продукти, варива, консерви и т.н.
- гърне за Мишел

Очакваме в края на януари да се роди бебе в едно социално слабо семейство в провинцията (повече информация в нашата тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=19205.690. Събираме всякакви неща за новородено бебе - каквото ви хрумне. Пишете ми, ако имате някакви въпроси.

Последна редакция: сб, 21 яну 2006, 08:31 от Yvette

# 741
  • sofia
ходихме днес до Перник Simple SmileДeцата са добре,много са пораснали Simple Smile
Занесохме РС с идеята по-големите да се учат какво е това Crazyи да ги занимаваме в бъдеще.

Минахме и през Помощното училище в кв.Даскалово да видим и там какво е положението.Ами newsm78беше меко казано зверилник SadДецата са с умствени отклонения.

Ми newsm78това е  Wink

# 742
Браво за списъка newsm10,
отдавна не бях влизала във форума и ви се радвам,колко много работа сте свършили  newsm51

С моето хлапе може да направим мартенички за децата,щото следващата акция ще е след Баба Марта,нали?Затрупана съм от много задачки ku-ku,но се надявам да направим 200 бр. ,ще купим червено бял шнур на метър.

Иначе май ще се отчета със стоки за еднократна употреба и играчки,понеже всички дрешки на малката предаваме на приятелчета.

Много Two Hearts и доскоро newsm52

# 743
  • sofia
Браво за списъка newsm10,
отдавна не бях влизала във форума и ви се радвам,колко много работа сте свършили  newsm51

С моето хлапе може да направим мартенички за децата,щото следващата акция ще е след Баба Марта,нали?Затрупана съм от много задачки ku-ku,но се надявам да направим 200 бр. ,ще купим червено бял шнур на метър.

Иначе май ще се отчета със стоки за еднократна употреба и играчки,понеже всички дрешки на малката предаваме на приятелчета.

Много Two Hearts и доскоро newsm52

bouquet

тъкмо прибрах коледната украса,вкл.картичките ти и се сетих и за вас Hug

Сетих се и за Баба Марта,но не можем да го съчетаем с 5 ти ,защото все още няма да има мартеници.
Миналата година имаше акция за мартенички и га разпращахме .Сега може да се направи същото.Правите ги,давам ти адреси и ги пращате дирекно.А в Перник,Трън и Доганово направо ги носим и ги връзваме на децата.Нещо такова Wink

# 744
  • София
Да са извиня отново. 369929 е моята прима. Роси ти си пратила смс на Джони, ама той магарето си забраил тел-а в бачкането. /me не е добре, ама ша са опрая.
Такова чудо кат мен не се затрива лесно Simple Smile

# 745
  • sofia
Да са извиня отново. 369929 е моята прима. Роси ти си пратила смс на Джони, ама той магарето си забраил тел-а в бачкането. /me не е добре, ама ша са опрая.
Такова чудо кат мен не се затрива лесно Simple Smile

а така newsm78а аз се чудех кво стана #Crazy
как бе,ше си те пазим я,не те даваме лесно Twisted Evil

# 746
Здравейте, мацки! Отдавна не съм се включвала, започнах работа и нещо не мога да се организирам както трябва  Crazy. За 5-и съм на линия, ще купя някои от нещата от списъка. Дрехите нови ли трябва да бъдат? Имам разни дънки, които са носени само по няколко пъти, ако няма изисквания да са нови, да ги донеса и тях.
Ако успея да взема нещо за момичетата в Люлин, на тази среща ли да го донеса?

# 747
здрасти мацки Hug
доста добре си прекарах тези 3 дни из Петрич и Сандански-имаше много dance Drunk  smokeuu-доволна съм-сега съм отново на линия!
тази седмица сряда или четвъртък задължително ще ходя до Доганово-постоянно ми звънят и вече ми се сърдят ,че съм ги забравила Crazy-ако някой има желание-да заповяда-ще е при всички положения след 2 часа
видях списъка-ще преровя и нещата останали у нас-а от магазин "за 1 лев" купих моливи и фулмастери-на далавера-имам и свалени детски песни на компа-ще направя дискове-ама сигурни ли сме че има къде да ги слушат
Роси,много съжелявам ,че се издъних за Дрен ама Cry-бях и с други хора и трябваше да се съобразя с тях за часа на тръгването
ами....това е за сега от мен Hug
Весето дали не ги свърши вече тия изпити?липсва ми  bouquet

# 748
  • sofia
Здравейте, мацки! Отдавна не съм се включвала, започнах работа и нещо не мога да се организирам както трябва  Crazy. За 5-и съм на линия, ще купя някои от нещата от списъка. Дрехите нови ли трябва да бъдат? Имам разни дънки, които са носени само по няколко пъти, ако няма изисквания да са нови, да ги донеса и тях.
Ако успея да взема нещо за момичетата в Люлин, на тази среща ли да го донеса?

не е нужно да са чисто нови  bouquet

# 749
Супер! Чакам с нетърпение да се видим на 5-и!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт