"Движение на българските майки"

• 85 820
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 570
  • sofia
mi znam li gi kvi sa????
nishto,sega niamam vreme da gi maham,da se razhojdat!!!!!!!!!!!

# 571
Роси, няма проблеми, важното е снимки да има Simple Smile

# 572
  • в гората
Децата от домовете в с. Доганово и гр. Трън ще празнуват своя коледен празник в кино Арена – Младост.
За много от тях това ще се превърне във вълнуващо и незабравимо събитие, защото Дядо Коледа ще сбъдне детските желания – ще осъществи първото им посещение на кино!

Прожекцията на филма е от 12 часа до 15 часа на 14ти декември, сряда, в кино Арена, Младост.

След филма ще има малка почерпка от 15 часа до 16 часа пак там! Каним всички, които искат да се срещнат с децата и да бъдат част от техния празник да се присъеднят към почерпката!

# 573
Мерси Ивет!!!

Факт е, че нямам никакво време да поглеждам в форумите и да пиша,но не спирам да мисля за децата и деиствам по няколко неща.

Деси и Илия още ли са в същия дом?? И какво стана с пералнята и другите ел. уреди, които им бяха необходими??

До скоро!!!

# 574
Да, в същия дом са все още. Другата Деси се изнесе - върна се при мъжа си, така че освободи стаята и Деси и Илия кандидатстват и за нея, така че да имат две стаи.
Бяха им дали една пералня, но тя нещо май се развали. Имат печка, Деси готви на нея. Друго не си спомням.

# 575
  • София
Отново акция за Медвен, този път обаче в Сливен.

Цитат
Мири: правим акция на 23 за Медвен
в Сливен- във фоайето на  Дома на техниката
статията във вестника излезе...сега обявяваме по радиата
от 9.00 до 15.00- 23 дек- петък
да, надяваме се да има...започнаха вече да звънят в редакцията

тел. на редакцията на в.Сливенски новини- 66 23 13
Може да публикуваш и моя тел. 0887 412 883
и дом. 63 65 96
Любомира Стефанова

Ще поизмисля текст и ще пусна нова тема за Медвен
И една виртуална прегръдка от Мири по повод на базара Simple Smile
Цитат
гледах по телевизията- БРАво

Ето и темата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=61122.0
Само в клюкарника ли да пиша, или да налазвам и другите форуми? Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 дек 2005, 12:48 от AnMary

# 576
Добре де мами, кажете резултата от базара.Колко парички се събраха. Praynig
Чаках, чаках да обявите , ама не издържах Laughing

# 577
  • София
Пишеше в темата за базара в Клюкарника - 2500лв.

# 578
Супер! Grinning
Не съм я видяла в клюкарника.
Аз около Коледа ще се опитам да събера още малко от близки и роднини Wink

# 579
  • sofia
Супер! Grinning
Не съм я видяла в клюкарника.
Аз около Коледа ще се опитам да събера още малко от близки и роднини Wink

д о ден-два ще пуснем инфото тук и ще го качим в сайта.

плануваме идната седмица среща,от тези,които няма да са свързани с работа  Wink
26,27или 29.12 ,на вечеря .

Който желае да казва от сега .Няма да е като сбирките на мамма, а просто ние си от фондацията+всеки ,който иска да е с нас и да се почувства добре.

Хайде Crazyне хапем hahaha

# 580
На 13.12.2005 г. в училището за незрящи деца в квартал Надежда са занесени четки за зъби, дрехи и обувки.

На 14.12.2005г. децата от дома в с. Доганово и гр. Трън посетиха кино Арена - Младост и гледаха Хари Потър. Това мероприятие бе осъществено с любезното съдействие и подкрепа на г-н Любен Дилов-син и в. "Новинар".

На 17.12. и 18.12.2005 г. бе проведен Благотворителен коледен базар в НДК, зала 4, където предствените стоки бяха предоставени с цел събиране на средства за ремонта на дома в гр. Трън.
Благодарим на майките от форумите в dir.bg и bg-mamma.com, фолк певицата Рени, Силвия Кацарова, Георги Мамалев, Васил Василев - Зуека, Господари на ефира, Ани Халваджиян,  фирма Колев и Колев, Панчо Мелезанов и Black&White за любезно предоставените лични вещи и стоки.
Този Благотворителен коледен базар не би бил възможен без съдействието на генералния директор на НДК-София г-н Христо Друмев.
Благодарим също и на всички отзовали се медии, особено на Кристина Баксанова от БТВ.
Събраните средства от този базар са 2500 лева, като 400 лева от тях, са от картина дарена от г-н Панчо Мелезанов.

На 19.12.2005г. бе осъществена акция в дома в гр. Перник. Занесени бяха акордеон, памперси, ябълки и DVD-та - дарения на майките от форумите от dir.bg и bg-mamma.com.

Предстоящи събития:

На 23.12.2005г. в Патиланци от 15 часа, сп. Ентусиаст със съдействието на Фондация Движение на българските майки, организира Коледно тържество за децата от дома в с. Дрен и 19 ОДЗ - гр. София, кв. Младост 2.

Последна редакция: вт, 20 дек 2005, 22:46 от Luminosa

# 581
  • sofia
няколко новини от днешният ден Wink

1.Всички имате специални поздрави от директорката в Медвен.С пожелания за весели празници и много благодарности.Утре ще имат тържества в дома ,за което тя благодари много.А ние на свой ред сме очаровани от бързите реакции на Сливенските майки.
Момичета  bouquet Heart Eyes

2.Поздрави от Трън и както каза директорката"каква почивка,няма почивка,сега всички са се сетили за нас Crazy"

3.Бяхме днес на тържество в Перник .Децата чакаха Дядо Коледа и бяха много щастливи.То бяха песни и танци Flutterголяма работа са мъниците.
Ние носехме предимно неща за хапване и играчки ,подръци за всяко нямахне, а не бяхме и планували такива.

качихме се при бебоците и на никой не му се тръгваше,но Sadтрябваше.
аз лично съм и тъжна и щастлива защото 2 от големите деца са в процедура по осиновяване в чужбина.Което всъщност е страхотно за децата.

оказа се,че и в събота е ходил Дядо Коледа там в изпълнение  Crazyна кръстниците които станаха на 3те дечица през Септември.Имало е много веселба и подаръци Grinning

и така мами  bouquetза всички вас от децата Heart Eyes

# 582
Последни новини от Илия на малката Деси. При последния гинекологичен преглед на видеозона не се е видял плод, доколкото разбрах от обясненията на Илия става въпрос за кухо яйце. И тъй като още не се знае 100 %, другата седмица пак ще я гледат, за да разберат за какво става въпрос.

# 583
Последни новини от Илия на малката Деси. При последния гинекологичен преглед на видеозона не се е видял плод, доколкото разбрах от обясненията на Илия става въпрос за кухо яйце. И тъй като още не се знае 100 %, другата седмица пак ще я гледат, за да разберат за какво става въпрос.

ох,дано всичко е наред! Praynig Praynig Praynig

# 584
Да,малчовците от Перник наистина бяха страхотни на тържеството за Дядо Коледа.Беше трогателно!!!Бяха положили толкова старание,да се представят добре,за да получат всички ,подаръци от Дядото.Още са ми пред очите...отидеш ли веднъж там,видиш ли децата една  частичка  от сърчицето ти остава там Heart Eyes
А за бебоците...нямам думи...СЛЪНЦА!И на мен не ми се тръгваше Cry

Общи условия

Активация на акаунт