"Движение на българските майки"

• 85 801
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И ние мислим да вземем Веско някой уикенд, но ще е към края на месеца

# 616
Оооо, Танче, за много години и добре дошла  bouquet

# 617
Ивет,много съжелавам ,че не успях да дойда преди празниците както ти обещах-ама кажи кога ще ходиш пак при Павлина?? ще ми се да дойда ако е удобно Hug

Ще ида през уикенда - но не знам точно още кога. Айде ще ти пиша допълнително, ако си свободна - пиши кога.

# 618
  • sofia
отдеве ми прекъсна нещо Sad

та,за днес в Доганово Simple SmileКакто знаете децата са в намален състав,Дунчев беше там,общо взето нищо ново.
Дадох им плакати и картички на Рени,малко игри да играят и разни момичешки джунджурийки -ластици,шнолки и т.н.

Занесох и много малка част от дрехите от базара .Всичко останало е сортирано-дрехи,отделно чанти,обувки,сувенири и т.н.Ще носим дрехите където се налага, другите неща ще решаваме в движение.

Дадох на девойките 2 саксиики с палмите да се грижат за тях,както и малко списания да четат.

Г-н Дунчев спомена,че за кухнята им трябват:

1.Комплект ножове.
2.Покривки за масите
3.Прибори за хранене
4.Порцеланови чинии,купи и др.Сега се хранят в алпака..........

ох,имаше още нещо newsm78

дребния надава вой Crazy Crazy

# 619
  • sofia
отдеве ми прекъсна нещо Sad

та,за днес в Доганово Simple SmileКакто знаете децата са в намален състав,Дунчев беше там,общо взето нищо ново.
Дадох им плакати и картички на Рени,малко игри да играят и разни момичешки джунджурийки -ластици,шнолки и т.н.

Занесох и много малка част от дрехите от базара .Всичко останало е сортирано-дрехи,отделно чанти,обувки,сувенири и т.н.Ще носим дрехите където се налага, другите неща ще решаваме в движение.

а да Laughing

трябва им пасатор-голям комбиниран,от тези най-големите.Да меси,реже,пасира и т.н.Тави за готвене,ножове за колбаси .......

В Трън са добре,отиват в събота на лагер за 4 дни в Паничище.Е,без децата с увреждания Sad

Мариетче,по повод че си се разтъжила-ще се видим утре и ще говорим.
Не можем да правим за сега акция,но ще ти кажа утре Wink

Дадох на девойките 2 саксиики с палмите да се грижат за тях,както и малко списания да четат.

Г-н Дунчев спомена,че за кухнята им трябват:

1.Комплект ножове.
2.Покривки за масите
3.Прибори за хранене
4.Порцеланови чинии,купи и др.Сега се хранят в алпака..........

ох,имаше още нещо newsm78

дребния надава вой Crazy Crazy

# 620
  • София
Аз не си спомням колко покривки им бях купила, ама не съм видяла да ги слагат на масите. То не, че често се навираме в столовата де.

# 621
  • sofia
Аз не си спомням колко покривки им бях купила, ама не съм видяла да ги слагат на масите. То не, че често се навираме в столовата де.

бяха около 10 .
Човека каза какво им трябва за столовата Wink

от дълго време забравям нещо важно да пиша до всички тук.
Знаете,че от базара събрахме 2500  лв.Отделно Панчо ми доведе певеца Васил Петров,който ни дари 500 лв.А на Мери приятелка пак 500 лв. остави за Трън.Така че сумата за ремонта вече е 3500 лв. и всичко е в банката.

Обадиха се преди няколко дни от една фирма за ВИК и искат на собствени разноски да сменят цялото ВИК в дома.Чакаме отговори от останапите фирми до които Линда е пуснала писма.
Отделно ще трябва да проверим дали има макар и малка вероятност този дом да бъде затварян или местен близките поне 5 год.В нашата държава знаете всичко се проверява по няколко пъти.Ще говоря със зам.кмета на Трън и директорката още утре.
Не ми се иска усилията ни и парите на дарителите да отидат по дяволите.

Мариетче,намислила съм нова акция,но не мжем да я направим сега защото първо трябва да се развесат много чували бебешко за Кюстендил и някъде другаде.Това са неща от тукашните майки трупани последните месеци.Отделно нещата от базара са по гаражите, а трябва да ги разчистя.......

Говорих с помощното у-ще в Перник,60 деца от 7 до 18 г.Приемат почти всичко.Там можем да занесем част от дрехите от базара+акция и ще ги разнесем в Перник и у-щето за слепи в Надежда.Нещо такова умувам.

да кажа,че всички чисто нови дрехи са отделени и тях ще пазим за подаръци когато се наложи-р.дни,поводи,за след домовете,...........винаги ще са ни от помощ.Същото важи за сувенирите и чантите.

Днес видях Юлето в Доганово.ваканция е,но ще си продължи с учението.В момента им е на гости там,но Дунчев й е спрял стипендията докато не види резултати.

таквиз неща Wink

# 622
Акцията, ако може за март да я оставите. Praynig Планувала съм за тогава да съм взела шофьорската книжка и мисля ще съм от полза повече, от обикновеното. newsm01  Даже днес телефонно обещах на Дани и Рай всяка седмица да съм в Доганово, но като взема книжка. car003
За сега припалвам старата Корсичка и честно казано имам потенциал! Не се притеснявайте...като изкарам книжката ще съобщя на всеослушание...и не, за да се похваля Drunk, а за да ви предпазя! Hug
Но дотогава smile3529.

Мариета е пред инфаркт...не я търсете тази вечер. Реших да се пошегувкам малко с нея...а тя взе, че много ми се върза. Накратко ще кажа, че серж. Ива Николова я извика спешно в 7-мо РПУ, тъй като срещу Германос има подадена жалба срещу договорите, които правят. smile3527 Пита я сержантката защо не се е явила днес в районното, след като е получила призовка на 3.01...а наш'та почва да се обяснява как сигурно призовката е отишла в Бизнес Парка, а тя е в магазина. rotfImbo И супер любезна пита дали е удобно да дойде утре между 10 и 13 часа...и 7-мо беше в Ст. град, нали? rotfImao
И й звъня след 5 секунди, да й кажа да вземе и мъжа си, защото сме й запазили романтична килия за 3 часа, а тел-а й ми дава заето...и така 100 пъти, тя пък веднага звъннала на шефа си да му каже. smile3555 smile3555 smile3555

# 623

Мариета е пред инфаркт...не я търсете тази вечер. Реших да се пошегувкам малко с нея...а тя взе, че много ми се върза. Накратко ще кажа, че серж. Ива Николова я извика спешно в 7-мо РПУ, тъй като срещу Германос има подадена жалба срещу договорите, които правят. smile3527 Пита я сержантката защо не се е явила днес в районното, след като е получила призовка на 3.01...а наш'та почва да се обяснява как сигурно призовката е отишла в Бизнес Парка, а тя е в магазина. rotfImbo И супер любезна пита дали е удобно да дойде утре между 10 и 13 часа...и 7-мо беше в Ст. град, нали? rotfImao
И й звъня след 5 секунди, да й кажа да вземе и мъжа си, защото сме й запазили романтична килия за 3 часа, а тел-а й ми дава заето...и така 100 пъти, тя пък веднага звъннала на шефа си да му каже. smile3555 smile3555 smile3555

за което щи спукам еърбеците кат те видя #2gunfire #2gunfire #2gunfire-здрава цица няма ти оставя ма еййй-как ме върза-а аз съм си наплашена от тия районни-омръзнало ми е да ходя #Crazy
Весеееее Joy Joy Joy-утре кво да обяснявам на шефа newsm78

# 624

за което щи спукам еърбеците кат те видя #2gunfire #2gunfire #2gunfire-здрава цица няма ти оставя ма еййй-как ме върза-а аз съм си наплашена от тия районни-омръзнало ми е да ходя #Crazy
Весеееее Joy Joy Joy-утре кво да обяснявам на шефа newsm78

Кажи, че е станала грешка...объркали са се...някаква случайност, тъпа случайност! newsm45 Пък дано мине. newsm17 Ако не, изрецетирай му една лекция на тема "Женският чар и има ли той почва в 7-мо РПУ"! smile3521 newsm10

Ааа, за еърбеците...само не разбрах кога и къде?! newsm03

# 625
  • sofia
вие сте подвижен цирк двете-признавам Laughing Laughing Laughing

# 626
  • sofia
март е късно.
Исках да кажа най-рано края на януари една акция,но март си е късно Sad

ще ни возиш ли????????

# 627
Ивет,много съжелавам ,че не успях да дойда преди празниците както ти обещах-ама кажи кога ще ходиш пак при Павлина?? ще ми се да дойда ако е удобно Hug

Ще ида през уикенда - но не знам точно още кога. Айде ще ти пиша допълнително, ако си свободна - пиши кога.

Сигурно ще ида утре следобяд, към 6-7, ще можеш ли?

# 628
март е късно.
Исках да кажа най-рано края на януари една акция,но март си е късно Sad

ще ни возиш ли????????

Ще ви возя...ако посмеете да се качите при мен, де. Whistling Whistling Whistling
Няма проблем и в края на месеца да направим акция, ама да има и за март. Mr. Green
Роси, не е ли време да се реши кога и къде ще бъде? newsm78 Защото на базара едни жени ми оставиха телефони да им звънкам, когато има акции...акциите ги правихме в събота или неделя, нали? Blush Как ви се струва 28 или 29.01.? Thinking-ориентировъчно разбира се! Hug Действам малко егоистично, защото нали знаете, че този месец съм зле с времето, пък искам да помогна. Confused Confused Confused

Роси, а за днес...виж си зимните гуми...не знам как е надолу при вас, но тук в дивата провинция е зимна обстановката и продължава да вали обещаващо! Rolling Eyes Всъщност май спира...докато мнението ми се пусне...може и да е спряло! #2gunfire

# 629
МОмичета събрах около Коледа от фамилията малко парички.Кажете къде ще са най-необходими.Или да купя с тях нещо за някой дом...Предполагам ,че ще са около 250лв.

Общи условия

Активация на акаунт