"Движение на българските майки"

• 85 734
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ети ми това бяха снимките от презентацията на Дунчев. Аз само преведох текста на бг. Мисля да сложа галерия, а може и творчество. Ама рисунките им трябва или да се сканират или да се снимат. За изложбата нямахме ли някакви техни рисунки?

# 721
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз пак недоразбрала, но какво ще събирате на 5 февруари?
Мъжът ми е на обучение и незнам дали ще мога да дойда до София ленд, но ако имам нещо ще го дам на Роси в квартала.

# 722
  • sofia
Аз пак недоразбрала, но какво ще събирате на 5 февруари?
Мъжът ми е на обучение и незнам дали ще мога да дойда до София ленд, но ако имам нещо ще го дам на Роси в квартала.

ще го пуснем списъка до ден-два Wink

# 723
  • sofia
момичета,има ли желаещи за Перник в петък newsm78

плануваме да отидем до дома,но не знам дали ще влезем при децата newsm78После ще  минем през помощното училище и се прибираме.

Тръгване около 10.00 от Борово ,последна спирка на рейс 204.За сега сме 3 от нас ,но има 2 коли,така че........Меринче,4арлин?

# 724
  • Sofia
Роси, много искам да дойда, мислех че ще е другата седмица, но дъщеря ми е в къщи болна. Все пак ще се опитам нещо да направя -не обещавам, а така ми се иска да дойда.... Praynig

# 725
  • sofia
Роси, много искам да дойда, мислех че ще е другата седмица, но дъщеря ми е в къщи болна. Все пак ще се опитам нещо да направя -не обещавам, а така ми се иска да дойда.... Praynig

Другата седмица в Трън.

трябва възмогно най-скоро да отида до помощното у чилище,защото по тел. не откривам никой,та затова такалИначе Трън сигурно другата седмица

# 726
  • София
Сложих и галерия на сайта на догановци.
Аз утре съм свободна, ама туй Борово ми е на майната си. Мое да дода до Трън... ако ма искате Simple Smile

# 727
  • sofia
Сложих и галерия на сайта на догановци.
Аз утре съм свободна, ама туй Борово ми е на майната си. Мое да дода до Трън... ако ма искате Simple Smile

взимам те от НДК какато винаги в 9.40 и да си там,чу ли #2gunfire

# 728
Абе, Роси, дай просто да отидем до този Кюстендил.

Това са около 230-250 км в двете посоки, ако тръгнем по-раничко, няма никакъв проблем да го свършим докъм 15-16 часа. Колата ми е здрава (чук-чук) и няма проблем с нея да отидем. Трябва само а се чуем с дома и да се разберем за кога.

# 729

Това са около 230-250 км в двете посоки, ако тръгнем по-раничко, няма никакъв проблем да го свършим докъм 15-16 часа. Колата ми е здрава (чук-чук) и няма проблем с нея да отидем. Трябва само а се чуем с дома и да се разберем за кога.
РОСИ  май няма да има време за Кюстендил(извинявай ,че говоря от твое име EmbarassedРоси)-така че се разбрахме да ходим с моята кола или ако искаш с твоята също може-другата седмица-айде ще се разберем Hug(който желае-да заповяда)

# 730
  • sofia
аз не мога да мръдна извън София другата седмица...........
евентуално само в петък до Трън.Но Гери е на линия

# 731
  • Sofia
Роси, утре няма да мога да дойда до Перник,  Sad  надявам се другата седмица да съм свободна за Трън.

# 732
  • sofia
Роси, утре няма да мога да дойда до Перник,  Sad  надявам се другата седмица да съм свободна за Трън.

ок,оправяйте се Simple Smile

# 733

РОСИ  май няма да има време за Кюстендил(извинявай ,че говоря от твое име EmbarassedРоси)-така че се разбрахме да ходим с моята кола или ако искаш с твоята също може-другата седмица-айде ще се разберем Hug(който желае-да заповяда)

ОК. Ще се разберем кога и как да го направим Laughing

# 734
  • sofia
Майчета,пригответе се за 05.02 ако желаете да се присъедините към поредната ни акция са събиране на помощи.
на 05.02.,неделя от 11.30 до 12.30 ч.в Софияленд.Допълнително ще кажем къде точно вътре ще сме.Както знаят някои от вас,всеки носи каквото има възможност да донесе.

Сега се събират дарения за

1.СОУ за деца с нарушено зрение “ Луи Брайл”,гр.София
В което се обучават 196 слепи и слабовиждащи деца на възраст от 5 до 18 години.

2.Помощно училище” Любен Каравелов”,гр.Перник
В което се обучават и живеят 60 деца с различни проблеми на възраст от 7 до 18 год.

Необходими вещи и помагала:

1.Дрехи
-спортни екипи-зимни и летни
-бельо
-дънки
-връхни дрехи
-тениски
-чорапи
-хавлии,кърпи-всякакви размери

2.Обувки-маратонки и гуменки,номера от 30 до 46.
3.Помагала
-цветни моливи
-флумастери
-маркири
-гумички
-сухо лепило
-острилки
-скицници,блокчето зо рисуване
-цветни хартии
-пластелин
-тетрадки
-ножици
-книжки за оцветяване
-темперни бои
-четки за рисуване
-престилки за готвене
-детски муз.инструменти
4.Играчки
-пластмасови плодове,зеленчуци ,животни
-бодливи топки
-звучащи играчки
-конструктор с големи части
-мозайки
-пъзели с букви
-касетки,сд-та с приказки и детски песни.

5.Козметика
-сапуни
-шампоани
-дезинфектанти
-дамски превръзки

Списъкът е съгласуван с директорите и учителите в училищата.
Умоляваме вещите да бъдат разделени и пакетирани по вид и надписани,за да бъде по-лесно разделено и сартирано дарението на две-за съотнетното училище.

Благодарим.

Общи условия

Активация на акаунт