"Движение на българските майки"

• 85 760
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 915
  • sofia
 Hugето каква е проекто-програмата за 1 март Wink

ще се ходи до с.Дрен,Перник и Доганово.Колите са няколко-аз,Мери,Мариета и ако се наложи -Марина и Гери........

Ще се разделим на 2 групи-едната за Дрен, а другата за Перник и сигурно след това Доганово.
Аз ще пътувам до Дрен и който желае може да ме придружи.Имам още 3 места.Останалите 2 коли отиват в Перник.
Тържеството в Дрен е от 11.00ч.,но ще ми потвърдят.Това означава,че 9.45 най-късно трябва да сме тръгнали от София.
Тържеството в Перник е от 10.00ч. и в колко се тръгва ще кажат шофьорите Wink

Ще има и тържество в дом СВ.София тук в София,домът се намира в зона Б5.Ще ходят вероятно Дуци и Бинито,а дсеки,който желае може да отиде с тях.В петък ще знам от колко часът е и ще кажа.
Това е за сега за 1 март Simple Smile

# 916
Още веднъж потвърждавам за 1-ви. С мъжа ми ще ходим до Перник през идния уикенд, така че не държа изрично да съм там и на 1-ви, още повече щом за там ще има 2 коли.
Ако за Дрен трябва още една кола - на линия съм. Ако не трябва и има места при Роси - отново съм на линия.
Мога да взема мартеничките, които са в мен, направо за там.

Имам и доста детско, та мога и него да взема.

# 917
  • sofia
значи за Дрен ставаме 2 Hug

колко е голямо детското newsm78Там са от 3 до 7 г.И  аз имам багаж за там,който ще взема Wink

# 918
Оздравях и искам да дойда със Силвия / дъщеря ми / . Роси, станахме 4 !  Hug Дано само пак нещо непредвидено да не изкочи !  newsm78

# 919
  • sofia
Оздравях и искам да дойда със Силвия / дъщеря ми / . Роси, станахме 4 !  Hug Дано само пак нещо непредвидено да не изкочи !  newsm78

надявам се Praynig

колата за Дрене пълна,но и Гери е с кола,така че ако има още желаещи Hug

само да кажа,че всички сме с малки деца и винаги маже да изскочи нещо и едната кола да отпадне SadДона всичко е наред Praynig

# 920

колко е голямо детското newsm78Там са от 3 до 7 г.И  аз имам багаж за там,който ще взема Wink

Ами незнам точно. Това са онези 10-на кашона, за коита ти казвах. Като ги донесоха ми казаха, че са от 0 до 6 години, но се нуждаят от химическо, понеже са стояли дълго в мазе. Аз още не съм ги прегледала, но днес ще гледам да я свърша и тая.

# 921
оффффф писах и ми се изтри #Cussing out-тва няй-го мразя
в общи линиии-исках да знам кой пътува с мен и се чудя дали да не поръчаме 2 торти примерн за по-големичките-мисля ,че ще стигнат newsm78 Hug

# 922
  • Sofia
Ей, че сте ранобудни!! Wink
За Перник съм на линия (стига да не излезе нещо неочаквано). Дъщеря ми пак е болна, но обеща, че до 1 март ще оздравее Wink

# 923
  • София
Аз само тази седмица съм фрее до 15:30 (и в петък ме няма), но от другата пак съм си на линия Simple Smile

# 924
  • sofia
оффффф писах и ми се изтри #Cussing out-тва няй-го мразя
в общи линиии-исках да знам кой пътува с мен и се чудя дали да не поръчаме 2 торти примерн за по-големичките-мисля ,че ще стигнат newsm78 Hug

да,няма проблем за торта,говорих....Но една голяма,защото веселинова дава само на голямата трупа Wink

# 925
  • sofia
Ами незнам точно. Това са онези 10-на кашона, за коита ти казвах. Като ги донесоха ми казаха, че са от 0 до 6 години, но се нуждаят от химическо, понеже са стояли дълго в мазе. Аз още не съм ги прегледала, но днес ще гледам да я свърша и тая.
Цитат

отбери не повече от 2-3 плика,защото и аз имим багаж, а ми знаеш багажника Sad

# 926
Момичета здравейте Simple Smile

Четох четох, плаках, после се радвах - вие сте невероятни - ПОКЛОН !

Аз да ви кажа имам писмо от дядото и бабата от Багренци, които осиновиха внучето си Simple Smile
 Дядото ми пише, че е много щасстлив, че някой се е сетил за тях. Благодари от все сърце за дрешките от Биби - били много хубави. Кани кой когато има път да се отбие Simple Smile Пише, да изпращаме дрехи за бебето и за тях също. Нямат все още пералня и се надява някой да им помогне за да си купят.
Това е общо взето.
Незная дали ще е удачно да напиша няколко писма до управителите на големите вериги магазини с молба за дарение на една пералня или ние самите да се организираме и да им съберем парички.
Чакам предложения
Прегръщам ви всички за това което сте  Hug  bouquet

Юле,пиша на бързо Sad

ако можеш издири магазините или веригите на такива в Кюстендил обаче!!!!!!!!!!Спокойно можеш да пишеш от имета на фондацията ,ако те притеснява нещо.Можеш да пишеш също ,че които искат да дарят могат да питат кореспондента на 24 часа за Кюстендил,както и депутата от Кюстендил Иво Атанасов.

В писмото напиши твоите телефони,моите и на Мери-0888 849932,както и сайта ни за по-достоверно.Ако решиш пусни и инфото за Роман,но го съгласувай с Ивет

ще те направим отговорник за Соц.слаби семейства WinkНе се бъзикам Hug

Добра идея е да се включим и с молба за помощ за Мария и Митко от Роман. Джул, дай да измислим нещо заедно ако искаш?

# 927
Ивет, моля те напиши ми адреса на семейството от Роман, даже и на двете семейства. Искам да им пратя мартенички и да поддържам връзка с тях чрез писма понеже все още ми е невъзможно да пътувам с бебо. Ивет харесаха ли дрешките - дано са им от полза Simple Smile

Ще ти пратя адреса им на лични, само чакам от Роман да ми  го дадат. Всъщност Петя (сестрата на Люси) ми прати адрес, но без пощ.код, а сега тя излезе в отпуск и чакам края на седмицата - тогава тя идва на гости в София за няколко дена. Ще имам пълния адрес събота или неделя.
Благодаря ти за помощта!
Всички дрешки бяха страхотни!

# 928
Ивет, от мен имате пердета, прах за пране, леген, почистващи препарати (само незнам каквиточно ви трябват). Ще ги приготвя, само ми се обади когато ви потрябват.

Илина, отново много ти благодаря! За почистващите препарати ни трябват за миене на под, на повърхности - и веро би свършило работа, претенции никакви нямаме. Ще се разберем кога да взема нещата.

# 929
  • София
Дами, следя чудесата, които правите и ви се възхищавам!  bouquet

Занимавала съм се с благотворителност тук-там из страната, отделно 5 години работата ми беше свързана с хуманитарни помощи за чеченските бежански лагери и подпомагане на децата, пострадали от чернобилската авария. Разбирам какво става в сърцата ви и какво означава това за семействата и ежедневието ви!

Досега не съм писала тук, защото нямам физическа възможност да се включа в нещата, които правите: кофти работно време, тичане по разни социални и семейни ангажименти, не малко хора около мен, на които помагам с каквото мога.

Имам два конкретни въпроса:
1. за ремонта в Роман - кога ще бъде - мога да намеря някои неща, които ще са от полза, но трябва да знам с какво време разполагам.
2. как осигурихте присъствието на М. Векилска и А. точева за онази акция с Девин?

Последна редакция: пт, 24 фев 2006, 17:06 от yanita

Общи условия

Активация на акаунт