"Движение на българските майки"

• 85 893
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 945
  • sofia
няма как да се видим на 1.03,защото вие най-късно 9.00 трябва да сте тръгнали, а ние ще потегляме към 9.30-9.45..........

ще намеря как да се кача до теб преди сряда Wink

# 946
няма как да се видим на 1.03,защото вие най-късно 9.00 трябва да сте тръгнали, а ние ще потегляме към 9.30-9.45..........

ще намеря как да се кача до теб преди сряда Wink

ОК...ще ти оставя прилежно сортираните мартеници...знаеш на кой! Crazy
Като разбереш къде колко е персонала ми пиши!

Лека нощ! newsm46

# 947
Веси, ако искаш да се видим с теб да ми дадеш мартениците за Надежда, вместо да ги пращаш по пощата, аз ще ги занеса, без това имало бебешко в този дом, трябва да си го приберем.
И ще ми дадеш мартеници за "Св. София"(така ли се казваше дома в Зона Б5?)
Малко ви завиждам каква тумба сте за другите домове, аз най-обичам да пътувам в столчето на Алекс на Мери, но този път ще се размина Cry Само двете с Бинито ли ще ходим в софийския дом?

# 948
Веси, ако искаш да се видим с теб да ми дадеш мартениците за Надежда, вместо да ги пращаш по пощата, аз ще ги занеса, без това имало бебешко в този дом, трябва да си го приберем.
И ще ми дадеш мартеници за "Св. София"(така ли се казваше дома в Зона Б5?)
Малко ви завиждам каква тумба сте за другите домове, аз най-обичам да пътувам в столчето на Алекс на Мери, но този път ще се размина Cry Само двете с Бинито ли ще ходим в софийския дом?

Ради, колко мартеници имаш в теб и на кои мами са? Нали ще правя отчет скоро! Blush
И да сметна колко ще да ти дам?! Rolling Eyes За слепите деца съм смятала 200 мартенички. От колко още ще имате нужда? Thinking

# 949
  • София
Дуци ако искаш земи мен Simple Smile И при мен има малко мартенички.

# 950
Дуци ако искаш земи мен Simple Smile И при мен има малко мартенички.

Роси, днес каза, че си щяла да пътуваш с нас на 1.03.? Confused

# 951
  • Sofia
И аз съм за Перник да не ме пропуснете... Wink

# 952
И аз съм за Перник да не ме пропуснете... Wink

В никакъв случай! Naughty Naughty Naughty
Дали ще имаш възможност да минеш през Ефросина да вземеш зимните неща и якетата, че ми се иска да ги занесем в сряда на Догановци! Ти ще можеш ли и там да дойдеш...след Перник? Praynig

# 953
Какво мислите за този ми разговор...тоя младеж от една година ми досажда и му възложих да проучи как стоят нещата в дома в Дупница, тъй като ми беше споделил, че е обществена тайна, че там има проблеми, белкем има полза от него. Tired

DOX (07:19 AM) :
разучих за дома при нас
307-356-693 (07:20 AM) :
kazvai
DOX (07:20 AM) :
ами бившата шефка на дома е крадяла
DOX (07:20 AM) :
и са се раздухали нещата
DOX (07:21 AM) :
обаче сестра й била секретарка на президента Първанов
DOX (07:21 AM) :
и той се обадил в общината да потулят нещата
DOX (07:22 AM) :
и за да няма повече напрежение я преместили и направили шеф на фондацията за помощи клон Дупница
307-356-693 (07:22 AM) :
seriozno li?=-O
да
и сега е друг директор на дома
DOX (07:23 AM) :
а се носят и слухове,че от този дом мафията набирала момчета и момичета за сексуални услуги с дупутати
DOX (07:23 AM) :
така че не ти препоръчвам да се занимаваш с този дом
DOX (07:24 AM) :
а в предаването на Кеворкян се разследваше скандала там
DOX (07:24 AM) :
но не съм се интересувал з аподробности
307-356-693 (07:25 AM) :
aide da se pointeresuva6 ot oste malko podrobnosti...zaradi men:-[
DOX (07:26 AM) :
за тебе всичко, ама как да разбера подробности?
това все пак не са проверени неща
а слухове
307-356-693 (07:26 AM) :
ne moje6 li da gi proveri6?
е как?

Честно казано, не ми се вярва президентът да се забърка заради секретарката си в подобни неща, но защо ще се носят тогава подобни слухове из Дупница?

# 954
  • sofia
мвого криминално ми звучи newsm781прекалено даже Wink

Весе, аз разбрах,че Танчето е свободна на 1ви ,но къде ще реши до тиде не знам.Просто предположих Перник Wink

# 955
Ама яко спамите в темата ей #Cussing out-особено момичето с големите....очи Heart Eyes Mr. Green

# 956
Веси, за дома в Дупница ако искате информация, имам агенти там  Wink

Ей, голема съм ревла. Едно по едно всичко се събира... Тази сутрин и Ефросина ме беше изненадала със съобщение за неща по списъка. Еми пророних няколко сълзички, защото толкова много се вълнувам и се радвам за всяко нещо, което успяваме да съберем....
Аз съм едно големо емоционално животно. Понякога едвам се събирам в кожата си поради тези хиляди емоции.

Последна редакция: чт, 23 фев 2006, 10:19 от Yvette

# 957
  • Sofia

В никакъв случай! Naughty Naughty Naughty
Дали ще имаш възможност да минеш през Ефросина да вземеш зимните неща и якетата, че ми се иска да ги занесем в сряда на Догановци! Ти ще можеш ли и там да дойдеш...след Перник? Praynig

Може и до Доганово да дойда, а за дрешките - ще пусна бележка на Ефросина да се уговорим за другата седмица    Wink

# 958
  • София
Ако продължавам са сополива, Перник отпада при мен. А бе къде ме земете. Реших за сега курсове да не карам... по някои съображения (за тях друг път).

# 959
Ама яко спамите в темата ей #Cussing out-особено момичето с големите....очи Heart Eyes Mr. Green

Да бе да! Crossing Arms

Веси, за дома в Дупница ако искате информация, имам агенти там  Wink

Ивет, ако не ти представлява трудност айде да проучим. Знам, че едвам смогваме с работата, но нещата, които ми е написал човека са повече от брутални!

Общи условия

Активация на акаунт