"Движение на българските майки"

• 85 948
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Их па как се впрегна ве Simple Smile Не е лошо предложението, стига да се организира както трябва и да няма много патаклами Simple Smile

# 1 021
Здравеи Роси (и всички други момичета),

Пиша ти тук защото мисля, че е по бързо!чета, чета.....Опитвам се да влеза в час с всичко,но инфото е много.
Наи напрегнатите ми месеци са зад гърба ми и ще имам малко време за фондациата ( НАИ НАКРАЯ). Пиши ми когато можеш, къде е наи наложащо да се включа?! Имам няколко дарителя и ще се свържа с тях другата седмица. 

Поздрави на децата и целувки на всички мъничета!!!
Анна Wink

# 1 022
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Пишете ме и мен за Софийските домове-ще помагам според времето и възможностите си, но съм с две ръце и два крака "ЗА" Я да си признае сега коя е Гери?  Grinning Живеем вероятно блок до блок. За първи не знам дали ще се справя да дойда във св. София, че следобед сме и във Драгалевци. Но за доброволец ме пишете и още тия дни ще гледам да си извадя здравна книжка. Ама са сладури тия дечица дето ги видях в св. София. Картинки чудни. Персонала ми направи много добро впечатление.

# 1 023
  • sofia
Пишете ме и мен за Софийските домове-ще помагам според времето и възможностите си, но съм с две ръце и два крака "ЗА" Я да си признае сега коя е Гери?  Grinning Живеем вероятно блок до блок. За първи не знам дали ще се справя да дойда във св. София, че следобед сме и във Драгалевци. Но за доброволец ме пишете и още тия дни ще гледам да си извадя здравна книжка. Ама са сладури тия дечица дето ги видях в св. София. Картинки чудни. Персонала ми направи много добро впечатление.

Ани,ще ти пиша напременно Hug

Валя,вероятно е тази Гери,която влиза само в Дир-а,там е SofiBo Wink

# 1 024
  • Sofia
Аз ли нещо не съм разбрала, но в темата за предаването по БТВ се споменава за среща в СофияЛенд утре.
Ако има, за какво е?

# 1 025
Предполагам, че здравните книжки трябва да са издадени от ХЕИ, за работа в дедско , здравно заведение. Те се вадят за седмица, но трябва и медицинско свидетелство , и изследване на кръв, така, че отнема поне седмица висене тук-там по коридорите на здравната бюрокрация.

# 1 026
  • sofia
Предполагам, че здравните книжки трябва да са издадени от ХЕИ, за работа в дедско , здравно заведение. Те се вадят за седмица, но трябва и медицинско свидетелство , и изследване на кръв, така, че отнема поне седмица висене тук-там по коридорите на здравната бюрокрация.

да,тези са,но има време защото най-рано април ще почне ходенето при децата Wink
но е хубаво който има време още от сега да се организира с книжките.

# 1 027
Аз ли нещо не съм разбрала, но в темата за предаването по БТВ се споменава за среща в СофияЛенд утре.
Ако има, за какво е?
срещата утре е за кампанията която се организира за фолиевата киселина-има отделна тема-ма сега ще видя къде беше newsm78

# 1 028
Мога да се включа в арт-проектите(майсторене на книжки,картички, герданчета,гривнички,играчки,обучителни игри-в които да участват децата )-близо съм и до Зоопарка и с удоволствие бих помагала за там,предвид на подхвърленото няколко страници по-горе и спортни мероприятия(евентуално newsm78).

Имам приятели,които организират зелени училища,планински курсове и ски-,сърф-вело- такива,ако се намерят някакви спонсори и им поемат часто от разходите,мисля че може да се измисли нещо такова.Ще говоря и с приятелката ми в Глобул,те имат интерес да развиват социалната си програма.

ще се възползваме Hug, а ти ги разпитай как гледат приятелите ти на подобни инициативи Wink

децата са до 3 год.

ок   bouquet

# 1 029
забравих нещо Embarassed
в дом Св.София също ще допусне доброволци директорката.Задължително е обаче всяка да има здравна книжка.

аз предлагам отговорник по ходенето в Соф.домове да е Милена,което ще изисква единствено съгпасуване с директорите като график ,както и съгласуване с желаещите тук.

Миленче?
Цитат
Приемам предложението и благодаря за гласуваното доверие     bouquet Blush Heart Eyes

# 1 030
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Мариетке мила,дай да се уто4ним за 1ви и ходенето до Перник? До Доганово ще ходим ли или?

Заедно ли ще пътуваме,или поотделно?Днес срещнах Руми,психоложката от Доганово,и и казах,4е скоро ще се видим,а тя каза,4е на 1ви ще ни 4акат...
Има ли желаещи за Перник,за моята кола? За сега има само една мама,и тя не е сигурна,никога не е идвала преди,но има голямо желание.

# 1 031
Мариетке мила,дай да се уто4ним за 1ви и ходенето до Перник? До Доганово ще ходим ли или?

Заедно ли ще пътуваме,или поотделно?Днес срещнах Руми,психоложката от Доганово,и и казах,4е скоро ще се видим,а тя каза,4е на 1ви ще ни 4акат...
Има ли желаещи за Перник,за моята кола? За сега има само една мама,и тя не е сигурна,никога не е идвала преди,но има голямо желание.

ooo ти се появи тук най-накрая Hug-запътуването-аз,Весето сме сигурни-ако сме само 4 ако искаш да ходим само с моята кола-за Доганово обаче не знам дали ще успея-всичко зависи от това дали колежката се е върнала от едно обучение-иначе ще се наложи от обяд да бачкам-Весето обаче и за там е сигурна-тя нали е свободен електрон Wink

# 1 032
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ако се стигне до ходене само с едната кола,дай да ходим с моята,4е по-голяма,а и така,няма да ми одимите души4ката Laughing
Аз що си мислех ,4е има пове4е желаещи за Перник?

ooo ти се появи тук най-накрая Hug-запътуването-аз,Весето сме сигурни-ако сме само 4 ако искаш да ходим само с моята кола-за Доганово обаче не знам дали ще успея-всичко зависи от това дали колежката се е върнала от едно обучение-иначе ще се наложи от обяд да бачкам-Весето обаче и за там е сигурна-тя нали е свободен електрон Wink

# 1 033

Да бе да...свободен електон! ooooh! Знайш ли какви отсъствия ще направя в този ден...доц. Чулджиан едва ли ще ми прости отсъствието от лекцията му! Naughty Mr. Green
Наистина съм сигурна и за двете места...за Доганово даже съм накупила разни вафли и бисквити! Peace
Утре ще се срещна с г-н Дунчев и ще му дам мартениците! А за останалите домове пак утре ще ги пусна...опаковала съм ги прилежно в големи пликове, нямаше начин да побера всичко в по-малки. Ще ги пусна препоръчани, за да е по-сигурно! Peace

Довечера ще пусна имената на всички, които съдействаха и съответно ще напиша бройката (дано не объркам някоя цифра Praynig)!

Айди...отивам да гледам "Нежната лавина"! Grinning

# 1 034
ша мъ извиниш-аз вече не пуша Party
и аз мислех ,че има още-ама нямам сега вреем да ровя по-назад-ако искаш погледни
ще ти звънна утре като разбера как ще работя да се разберем Hug

Общи условия

Активация на акаунт