"Движение на българските майки"

• 85 948
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 1 035
Ако се стигне до ходене само с едната кола,дай да ходим с моята,4е по-голяма,а и така,няма да ми одимите души4ката Laughing
Аз що си мислех ,4е има пове4е желаещи за Перник?

Ама то още ли има пушачи? ooooh! ooooh! ooooh!
Аз имам багаж за Доганово...но не мога да го домъкна сама, всъщност ако ще се срещаме на Борово, мога да помоля дядо ми да ме качи директно на автобуса и вие да ме пресрещнете там. Той спира точно в Борово, пред БИЛЛА-та.

# 1 036
  • sofia
Ако се стигне до ходене само с едната кола,дай да ходим с моята,4е по-голяма,а и така,няма да ми одимите души4ката Laughing
Аз що си мислех ,4е има пове4е желаещи за Перник?

Мариетке мила,дай да се уто4ним за 1ви и ходенето до Перник? До Доганово ще ходим ли или?

Заедно ли ще пътуваме,или поотделно?Днес срещнах Руми,психоложката от Доганово,и и казах,4е скоро ще се видим,а тя каза,4е на 1ви ще ни 4акат...
Има ли желаещи за Перник,за моята кола? За сега има само една мама,и тя не е сигурна,никога не е идвала преди,но има голямо желание.

ooo ти се появи тук най-накрая Hug-запътуването-аз,Весето сме сигурни-ако сме само 4 ако искаш да ходим само с моята кола-за Доганово обаче не знам дали ще успея-всичко зависи от това дали колежката се е върнала от едно обучение-иначе ще се наложи от обяд да бачкам-Весето обаче и за там е сигурна-тя нали е свободен електрон Wink

Marincheto e na linia za Penik dokolkoto pomnia,a Eva oshte ne e reshila kade i se hodi

az i Geri sme v Dren,a nikoilko devoiki sa v sofiiskite domove Simple Smile

# 1 037
  • sofia
забравих нещо Embarassed
Баксанова ми се обади,разбрала че събираме мартеници и казала в новините . ще го отразят в късните новини  Wink

Мариетче,кво стана днес newsm78

# 1 038
  • София
Аз ще дойда със сигурност на 1-ви с Дуци и АнМари.Мисля си дали е удачно да направя една торта  newsm78.Ще донеса и аз мартеници.
Само да ми пишете в колко часа, ей, моля ви  Praynig

# 1 039
  • Sofia
Ехо, аз съм за Перник! Нямам търпение вече. Ако трябва, мога да дойда с моята кола, има ли още желаещи? Във вторник ще мина да взема якета и други дрехи от Ефросина за Доганово...

# 1 040
Момичета,ще ме насочите ли към някоя Пловдивска активистка-отскоро съм при вас и искам да се включа в дейността ви,но все още не познавам много Пловдивски мами.а предполагам,че  тези които познавам,също ще се включат.

# 1 041
Здравейте, имам дрешки от 0 до 3 месеца и отдавна търся начин да ги подаря на някой нуждаещ се. Кажете ми как бих могла да ви ги предам. Поздрави!

# 1 042
  • София
искам още веднъж да ви поздравя за големите сърца, мили дами!

въпрос: някой има ли контакти при виртуалните ездачи (моторизираните дядо-коледовци, които зарадваха децата в доганово по коледа)? от вътрешен източник знам, че момчетата са много навити да помагат, но не искам да "прескачам" някой от веригата, ако вече има създаден контакт.

# 1 043
zdravejte mili mai4eta! Bih iskala da vi pozdravja za smelostta i da vi pozelaja mnogo uspehi i za v bude6te! Njama po hubavo ne6to ot tova da dari6 o6te edna detska usmivka. Silno vpe4atlena ostana6 ot filma, koito gledah po BTV za sdrujenieto na bulgarskite maiki. Do sega njamah smelost da vi pisha, az su6to imam dete na 4 godini, shte se radvam da pomogna s kakvoto moga. Ot vse surce vi pozelavam mnogo uspehi, dano pove4e hora otvorjat o4ite, du6ite i surcata si za blagotvoritelnost!  Laughing  bouquet

# 1 044
Здравейте мили дами-всички вие сте доста по големи сигурно от мен .Аз все още не съм майка ,но останах силно впечатлена също от филма който гледах по БТВ.Казвам се Венелина Славчева и съм от гр.Пловдив-на 23г.Бих искала да помогна с каквото мога-на първо време искам да изпратя мартенички но това трябва да стане още утре за да ги получите Кажете ми къде мога да ги изпратя ?Бих се радвала ,ако знам че и ние в Пловдив можем да се организираме заедно с Вас да направим нещо полезно за всички тези деца  bouquet

# 1 045
Здравейте, всички!
Гледах предаването по бтв....няма да повярвате - от 4 години търся начин да помагам с дрешки, обувки, играчки и изобщо, с каквото имам на сираците...
Но хората казват - "По-добре късно, отколкото никога" и съм изключително щастлива, че ви намерих!
Възхищавам се от дейността ви и бих искала да се включа според силите си.
Нека се представя накратко - Казвам се Ели, от София съм, на 33 години, омъжена, с едно момиченце на 4 години и половина.
Зимния сезон е към края си и имам зимни дрешки, които са запазени, както и обувчици и играчки, които искам да ви дам, да занесете на децата.
Имам и други идеи, за които ще ви разкажа в бъдеще...дано са подходящи за децата.
От днес започвам да следя форума и на следващото акция за събиране на неща за децата, ще дойда и ще донеса всичко, което имам Grinning

# 1 046
Здравейте скъпи мами,
силно съм впечатлена от това, което видях във филма на bTV репортерите. Това което правите е достойно за уважение и е страхотен пример за всички  ни. Аз съм майка на момченце на година и половина, работя на висок и отговорен пост и за съжаление нямах много време да се полюбувам на майчинството, но това не е толкова важно. Важното е че с най - голямо удоволствие ще помогна с каквото мога. Аз съм от Варна, разбрах че тук има вече мами, които са се организирали. Ще се радвам, ако някоя ми пише на е-mail: r_maneva.vn@abv.bg или на ICQ 220-176-761.Искам да се включа в местните инициативи. Също така искам да попитам, ако желая да изпратя дарение за някой от домовете, които са описани във вашият сайт как трябва да постъпя - да се обадя на вас и да го изпратя в София на ваш адрес или мога да го изпратя директно на дома? Очаквам с нетърпение отговора ви:)  
С почитание Роси

# 1 047
искам още веднъж да ви поздравя за големите сърца, мили дами!

въпрос: някой има ли контакти при виртуалните ездачи (моторизираните дядо-коледовци, които зарадваха децата в доганово по коледа)? от вътрешен източник знам, че момчетата са много навити да помагат, но не искам да "прескачам" някой от веригата, ако вече има създаден контакт.

аз контактувам чрез форума им с тях-до колкото знам имат идея за нова акция ,но чак за 1 юни newsm78

# 1 048
Дамаянти, мисля, че не е добра идея да правиш торта, освен ако не искаш ние да си я изядем, но аз и така съм навита Laughing
Сега сериозно: по детски заведения не дават да се носят правени храни без сертификат(така е по детските градини, знам го от една позната, която носи торта по случай РД на детето й). Не ни пречи да попитаме в дома, де Wink

# 1 049
  • София
да, за деня на детето обмислят своя акция, но при нужда бихме могли да потърсим адекватно включване и в акциите на майките - струва ми се, че момчетата биха помогнали с идеи/материали/труд за ремонтите на домовете за деца, а също и на апартамента в роман.

пък и съвсем скоро, като се затопли, ще станат много по-мобилни Wink

ти да не си някоя моторджийка под прикритие?

Общи условия

Активация на акаунт