"Движение на българските майки"

• 85 917
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 1 050
Здравейте, имам дрешки от 0 до 3 месеца и отдавна търся начин да ги подаря на някой нуждаещ се. Кажете ми как бих могла да ви ги предам. Поздрави!

В кой квартал си? Бих могла да мина да ги взема! Peace Или пък да се видим някъде...

Поздрави!  bouquet

# 1 051
  • sofia
момичета,но всички ще отговорим с Мария малко по-късно.Аз ще изчакам да легнат децата Wink

# 1 052
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Весинце, обади ми се на Идка фризъорката,слер репортажа,иска да дари мартеници.Ще се видя с нея,евентуално във вторник,и понеже ти си отговорник 1ви март,мисли къде можем да ги пратим,да ре4ем в някой дале4ен дом,а?

Здравейте, имам дрешки от 0 до 3 месеца и отдавна търся начин да ги подаря на някой нуждаещ се. Кажете ми как бих могла да ви ги предам. Поздрави!

В кой квартал си? Бих могла да мина да ги взема! Peace Или пък да се видим някъде...

Поздрави!  bouquet

# 1 053
Ох, забравих да кажа, че репортажът беше страхотен Heart Eyes

# 1 054
Весинце, обади ми се на Идка фризъорката,слер репортажа,иска да дари мартеници.Ще се видя с нея,евентуално във вторник,и понеже ти си отговорник 1ви март,мисли къде можем да ги пратим,да ре4ем в някой дале4ен дом,а?

Поздрави!  bouquet

Мери има ли време за кога да ги пускаме?
Защото аз съм подготвила една огромна торба с пакети, които мисля утре да пусна!

Иначе и аз имам един колега, който беше взел 40 мартеници и сигурно утре ще ми ги донесе, ама какво да ги правим?! Thinking
Няма ли някой дом между Перник-София-Доганово? newsm78

Пращам във всички домове... че и най-далечните Широка Лъка, Медвен и т.н. Crazy

# 1 055
  • sofia
на новоприсъединилите се  bouquetДобре дошли..........

аз съм Роси и ще помоля и останалите момичета от нашата банда Crazyда се представят за да е по-лесно на всички Praynig

набързо сега ще се опитам да отговоря на тези,на които другите момичета не са отговорили Simple Smile

за Пловдив още нямаме групичка,която да работи там.Познаваме няколко мами,но те работят и нямат време.Ако някоя от вас изяви желание да стартира в Пловдивско е  bouquet
Веднага пускаме координати Wink

Ros Iv,съветвам те(надявам се и другите да се съгласят с мен)да се обадиш в домът в с.Медвен.Знам,че е далече и контролът е труден там,но наистина се нуждаят от много неща.Тел. и името на директорката са на сайта ни.

Училището за незрящи тук в София също си имат техните нужди.Не е нужно да се дава на нас нещо,достатъчно е да се чуете и разберете с тях.Но непременно дръжте тук връзка с нас ,за да знаем къде какво се прави .
Каквото ви интересува-питайте,винаге ще получите точните отговори.

Дуцка,дръж връзка с 4арлин,с нея съгласувайте ходенето на 1 март,тя познава директорките и ще уговори ходенята.
а,Толева се обади,има 4-5 кашона бебешко при тях.Може ли някой да ги вземе newsm78В предвид на това ,че ще липсвам известно време не искам да го взимам,за да може ако  ве потрябва да ви е под ръка Rolling Eyes

# 1 056
Абе, никога не е късно да зарадваме някое дете...Грехота е да ги връщаме хората,като искат да помогнат,така 4е,ще намерим някой дом,който има нужда от мартени4ки,и ще ги изпратим. Дори и да закъснеем с ден-два,не е фатално

Поздрави!  bouquet

Мери има ли време за кога да ги пускаме?
Защото аз съм подготвила една огромна торба с пакети, които мисля утре да пусна!

Иначе и аз имам един колега, който беше взел 40 мартеници и сигурно утре ще ми ги донесе, ама какво да ги правим?! Thinking
Няма ли някой дом между Перник-София-Доганово? newsm78

Пращам във всички домове... че и най-далечните Широка Лъка, Медвен и т.н. Crazy

# 1 057
  • sofia
Весе,помощното училище в Перник.Бебешкият дом в Златица също ще е добре Wink

# 1 058
Утре ще излизаме с АнМАри, ще минем да приберем кашоните. Обаче дали ще има място в моята кола за тях, че мястото ми е ограничено #Silly

# 1 059
Весе,помощното училище в Перник.Бебешкият дом в Златица също ще е добре Wink

ОК...само дайте бройка, за да се организирам. И точните адреси в последствие! Peace
През две улици от нас...в някакво мазе под наем живеят едно семейство...или нещо от сорта, но забелязвам, че има някакъв пианица и няколко хлапета, които все са разсмърцафърцания - та бях решила и на тях да вържа мартеница в сряда сутринта! Но те не са много...3-4 най-много! Thinking

# 1 060
  • sofia
Весе,утре сутринта ,сега newsm78само ще гъдаем за бройката.
Дуци,колкото можете......... PraynigНо първо се чуй с Толева,за да е там Wink

# 1 061
Ехо, аз съм за Перник! Нямам търпение вече. Ако трябва, мога да дойда с моята кола, има ли още желаещи? Във вторник ще мина да взема якета и други дрехи от Ефросина за Доганово...
няма нужда и от твоята кола-споко Wink-само че трябва да тръгнем рано-тържеството е от 10 май newsm78
звънни ми моля те във вторник да се разберем-0898613161

а за филма-беше страхотен-много хора са ни гледали и ми звъняха Hug-
Роси,днес за стрещата-само на кратко-утре като имам време ще пусна подробно инфо-Видяхме се в Марина от "Благодеятел " и с Томи(tender)-мислихме за някаква концепция главно за самият ден -Благовещение-тогава да се стартира-да се вдигне шум и след това да се търсят средства за по-мащабни и дълготрайни действия-другата седмица ще се видим отново-поемам ангажимента изцяло
за тези,които не са чели другата тема-става въпрос за кампания за информиране на хората за ползата от фолиевата киселина

# 1 062
Здравейте момичета!Казвам се Мария и съм на 37 г.от София.Гледах репортажа за вас по БТВ.Страхотни сте.Кажете къде мога д а получавам инфомация за дарителските акции?Имам доста играчки от моя син,а и мога да помагам със сапуни ,пасти за зъби и други дребни неща.

# 1 063
  • sofia
да, от 10.00 ч е Simple Smile

мисля си по повод на не малкото деца с малформации не само в домовете,че тази първа инициатива е отлична за да се организира по мащабно меропрятие и избщо Певенцията да е на първо място!!!!!!!
Но доколко сме готови newsm78и кой ще ни помага освен Благодеятел и Томи Тодоров newsm78

# 1 064
Здравей Мария, аз съм Мария:-)
Информация за вси4ките ни акции можеш да 4етеш тук,във форума, и когато можеш да се вклю4иш.

Здравейте момичета!Казвам се Мария и съм на 37 г.от София.Гледах репортажа за вас по БТВ.Страхотни сте.Кажете къде мога д а получавам инфомация за дарителските акции?Имам доста играчки от моя син,а и мога да помагам със сапуни ,пасти за зъби и други дребни неща.

Общи условия

Активация на акаунт