"Движение на българските майки"

• 85 890
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Кой ще ходи в Перник на 1ви? След малко ще запиша дискове за големите, и трябва да ги метна по някой.
Роси кога заминават децата? (че искам да си метна двд-то отново в сервиза... по-добре двд-та да им запиша)

# 1 096
  • sofia
Кой ще ходи в Перник на 1ви? След малко ще запиша дискове за големите, и трябва да ги метна по някой.
Роси кога заминават децата? (че искам да си метна двд-то отново в сервиза... по-добре двд-та да им запиша)

Мария,Мариета ще пътуват за Перник в сряда.

До всички,коита са писали тук и искат да помагат и се включат-Скоро вероятно ще има акция.Дайте ни няколко дни да го обмислим Praynig
  bouquet

# 1 097
Момичета,бяхте страхотни снощи     bouquet  От всички мами познах само АнМари  Blush
НЕЖНАТА ЛАВИНА - страхотно е името и наистина много ви подхожда  Hug

след БТВ репортерите снощи , чата на бг-мамма буквално се препълни от  майки и бащи, желаещи да се свържат с вас  Party

Желая ви успех и се надявам да мога скоро и аз да помогна  Heart Eyes

# 1 098

az Hug-shti zvunna do dove4era da se razberem  bouquet

# 1 099
Здравейте момичета!Доста отдавна знам за форума и се включвах активно,но децата се родиха,пораснаха и аз нямам никакво време.Но след снощи не се стърпях.Няма да ви хваля,защото всичко вече го знаете.Истината е,че имам близнаци на 1год.и 2 мес. и купища неща от тях-дрехи,обувки и много играчки.Включително и две двойни колички.Всичко е почти ново или още с етикетите за деца от 0 до 1 година.Питам само дали зимните им дрехи ще сваршат работа или не!

# 1 100
Момичета, вчера ви писах, че само вас съм търсила и задължително, всичко, което имам от дъщеря ми ще отиде за сирачетата...
Сега, да ви кажа какво имам - дрешки за 3-4 годишна възраст от момиченце + няколко чифта есенно-зимни обувчици (здрави, но носени) + известно количество играчки (но не са много, че голяма част заминаха в детската градина)...

Имам и идея да зарадваме децата, като им заведем хубави кучета да се порадват, ако това е възможно. Член на Киноложко Сдружение "София" съм (линка е в подписа ми) и имаме много голямо желание да отидем при децата - вярвам, че ще се радват ...
Ако това не е възможно - може да дойдат като публика на някоя от нашите киноложки изложби...
Не знам дали мястото на тази идея е тук, но съм много нова във форума и не съм запозната с устройството му още.

# 1 101
По съвет на Ан Мари, пиша и в този форум:
моята свекърва е архитект и иска да ви помогне, безвъзмезно, ако имате нужда от човек от тази сфера. Може да проектира, даде съвет и т.н. свържете се с мен, ако можем да ви бъдем полезни.

# 1 102
  • u doma
Здравейте момичета! Отново ви казвам колко се възхищавам от вас и от това което правите за децата! Аз преди време се бях свързала с Роси / поне така си мисля/ и поех ангажимента да се срещна с директора на дома за деца и юноши в Севлиево.Децата в дома са на възраст от 7 до 18 години. В дома има 73 деца. Имат нужда от всичко : дрехи , обувки , помагала за училище. Говорих и с няколко деца от дома. Те казват че всеки ден тръгват на училище гладни защото за закуска им дават само попара. Значи имат нужда и от хранителни продукти. Направи ми впечатлиние , че са с много скъсани маратонки. Аз мисля че мога да организирам акция , но още я обмислям. Много ви моля дайте идеи . Тези който са се занимавали до сега да помогнат със своя опит в организирането . Довечера ще пиша какво съм решила , авие пишете какво предлагате и въобще дайте ми съвет как да постъпя.

# 1 103
искам да благодаря на всички,които ни подкрепят Hugот името на момичетата-обмисляме една акция съвсем скоро-следете темата ни тук-изнасяме цялата информация и заповядайте! Hug  bouquet

# 1 104
  • София
Ще следим с интерес....

# 1 105
Здравейте Аз съм нова и се надявам да мога да се включа за в бъдеще във Вашата инизиатива.

# 1 106
Момичета, първо поздравления за всички!

Във връзка с енвентуална акция, инфо за:

ДМСГД-Дом за медико социални грижи на децата-Хасково.
Възрастта е от 0 до5г.
Брой на децата: ~80
Имат нужда от: обувки, дом. пантофи, дрехи, памперси, играчки.

Ще пиша допълнително за дома в гр. Златица.

Последна редакция: пн, 27 фев 2006, 15:16 от MamaZ

# 1 107
Момичета, първо поздравления за всички!

Във връзка с енвентуална акция, инфо за:

ДМСГД-Дом за медико социални грижи на децата-Хасково.
Възрастта е от 0 до5г.
Брой на децата: ~80
Имат нужда от: обувки, дом. пантофи, дрехи, памперси, играчки.

Ще пиша допълнително за домът в гр. Златица.

имаме ли телефони? newsm78

# 1 108
Здравейте. казвам се Таня Генова и съм нова във форума. Аз и съпругът ми - Иван също искаме да се включим в различните акции. Живеем в София,  нямаме дрехи за малки дечица, можем обаче да изпратим наши дрехи. По професия съм юрист, а съпругът ми е програмист, бихме се радвали ако можем да помогнем и с нашите професионални знания. Аз имам идея да дам роклите си от абитуриентския бал на деца от домовете, на които им предстои завършване на училище, съпругът ми също иска да подари своя костюм. Незнам до колко е уместно, но ако свършат работа на някого, ще се радваме. Сега събирам чаршафи и завивки ( нови) и бих искала да ги дам някъде, затова ще влизам във форума, за да видя къде имат нужда от тези неща. Засега не мога да идвам с вас на посещение при децата, защото съпругът ми Иван е в командировка, а аз не мога да шофирам. Но след като той се върне, ще се радвам да отделим и малко внимание на децата, което съм сигурна ще бъде приятно и за нас и за тях.

# 1 109
добре дошла Tanya Genova -точно от завивки и чаршафи ще има нужда сега-на 1.03 вечерта ще имаме списък с нещата ,които са най-належащи -търсете го тук  Hug

Общи условия

Активация на акаунт