"Движение на българските майки"

• 85 980
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 1 290
kattt -радвам се ,че имаш желание за такава организация-роси заминава днес-ще ти дам подробности за нашият базар на лична бележка малко по-късно Hug  bouquet

а, и още нещо, ако чуете за някой от Ц, който иска да се включи, ще ми кажете, нали,мерси.ето адрес: katinarumenova@yahoo.com

Последна редакция: пт, 03 мар 2006, 11:29 от Аурелия

# 1 291
Здрасти,Каттт.Засякох те най-накрая:)

---------------------------
Моля, пишете на кирилица!

Последна редакция: пт, 03 мар 2006, 11:30 от Аурелия

# 1 292
Имаме нужда от още съмишленици от Стара Загора.

Последна редакция: пт, 03 мар 2006, 11:31 от Аурелия

# 1 293
Imame nujda ot oshte samishlenici ot Stara Zagora.

аха,и аз постоянно това казвам.ти ще ми помогнеш ли в това за базара,ако искаш напиши ми някакъв номер да ти звънна от работа

Последна редакция: пт, 03 мар 2006, 11:32 от Аурелия

# 1 294
Нямам домашен тел. само GSM 0888662483

Последна редакция: пт, 03 мар 2006, 11:33 от Аурелия

# 1 295
Момичета, да питам и в Дргалевския манастир? Thinking
Много е хубаво там, а служителите винаги са много мили! Blush

Това не никак лоша идея. Аз се сещам също за един манастир около София- Св. Мина, намира се след квартал Бенковски, миля че може да се опита и там, другия манастир е Кремиковския, последния път когато ходих my правиха основен ремонт а монахинаята е страхотен човек! Peace

Последна редакция: пт, 03 мар 2006, 11:34 от Аурелия

# 1 296
zapo4vam tuk v stara zagora.Iska mi se da organiziram analogi4en bazar na va6iq Velikdenski i tuk,za da se polu4i ne6to kato ob6ta akciq.Moge li nqkoj da mi da dade pove4e podrobnosti po organizaciqta,za da znam otkade da se zahvana.Mersi,Katina Stara Zagora

Здравей и тук, Кате! Добре дошла Hug
Аз съм Гергана - контактувахме по мейла.

Относно базара, ако следиш внимателно темата, ще разбереш доста неща. Като начало, хубаво е да се свържеш с директорите на някои от домовете и да ги разпиташ от какво имат нужда и дали са съгласни да се включат в начинанието - изработване от дечицата на сувенири, картички и пр. художествени материали, които да бъдат продадени на въпросния Великденски базар и с паричките да се закупи необходимото им.
После правите акция за събиране на материали, от които ще се иработят сувенирите. После ги занасяте при децата и по възможност, им помагате в работата (това е най-забавната и приятна част Wink) Междувременно сте намерили място, на което да се проведе базара. Правите му предварителна реклама - местна преса, телевизия, радио. По възможност и плакати - на повечко места. Взимате готовите красоти и ги нареждате на мястото. Продавате, като акцентирате върху възмъжностите за добра отчетност. С парите купувате каквото трябва. Носите го при децата и изкарвате няколко прекрасни часа с тях Laughing

Общо взето - това е Laughing
Успех  bouquet

# 1 297
zapo4vam tuk v stara zagora.Iska mi se da organiziram analogi4en bazar na va6iq Velikdenski i tuk,za da se polu4i ne6to kato ob6ta akciq.Moge li nqkoj da mi da dade pove4e podrobnosti po organizaciqta,za da znam otkade da se zahvana.Mersi,Katina Stara Zagora

Здравей и тук, Кате! Добре дошла Hug
Аз съм Гергана - контактувахме по мейла.

Относно базара, ако следиш внимателно темата, ще разбереш доста неща. Като начало, хубаво е да се свържеш с директорите на някои от домовете и да ги разпиташ от какво имат нужда и дали са съгласни да се включат в начинанието - изработване от дечицата на сувенири, картички и пр. художествени материали, които да бъдат продадени на въпросния Великденски базар и с паричките да се закупи необходимото им.
После правите акция за събиране на материали, от които ще се иработят сувенирите. После ги занасяте при децата и по възможност, им помагате в работата (това е най-забавната и приятна част Wink) Междувременно сте намерили място, на което да се проведе базара. Правите му предварителна реклама - местна преса, телевизия, радио. По възможност и плакати - на повечко места. Взимате готовите красоти и ги нареждате на мястото. Продавате, като акцентирате върху възмъжностите за добра отчетност. С парите купувате каквото трябва. Носите го при децата и изкарвате няколко прекрасни часа с тях Laughing

Общо взето - това е Laughing
Успех  bouquet

Здрасти,много благодаря,още днес почвам и ще ви казвам как върви.Ако имам нужда от някаква информация и help мога да ви питам,нали.Това с медиите и рекламата ще го уредя лесно,предполагам де.Така че стискайте ми палци

Последна редакция: пт, 03 мар 2006, 11:35 от Аурелия

# 1 298
Ще следим новините с интерес Wink

Предполагам, че и Мариетка (МЕРЕЛИН) ще ти пусне още подробности на лични, които ще са ви от полза!

Дерзайте старозагорски момичета Peace

# 1 299
  • sofia
и нещо друго много важно

Казвате на директорите,че със събраните пари ще купите това от което имат нужда,а пари на ръка не даваме!!!!!!!!

# 1 300
и нещо друго много важно

Казвате на директорите,че със събраните пари ще купите това от което имат нужда,а пари на ръка не даваме!!!!!!!!

ОК,ще го имаме предвид. Момичета,много,ама мнооого се радвам на подкрепата ви.

ФЕЛИ,на теб ще ти звънна до час

Последна редакция: пт, 03 мар 2006, 11:36 от Аурелия

# 1 301
Каттт,уговорката за другата седмица остава.Ще те потърся още в понеделник за да се уговорим за среща.Мисля,че е най-добре да се видим:)

Последна редакция: пт, 03 мар 2006, 11:36 от Аурелия

# 1 302
МОМИЧЕТА, С НАЙ-ДОБРИ ЧУСТВА ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ КОГАТО СЕ УГОВАРЯТЕ ЗА НЕЩО ДА ГО ПРАВИТЕ НА ЛИЧНИ-ПОНЕЖЕ В МОМЕНТА МНОГО ХОРА ПИШАТ В ТЕМАТА СЕ ПОЛУЧАВА РАЗВОДНЯВАНЕ И СЕ ПРОПУСКАТ ВАЖНИ НЕЩА
БЛАГОДАРЯ ВИ! Hug Hug Hug

# 1 303
МОМИЧЕТА, С НАЙ-ДОБРИ ЧУСТВА ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ КОГАТО СЕ УГОВАРЯТЕ ЗА НЕЩО ДА ГО ПРАВИТЕ НА ЛИЧНИ-ПОНЕЖЕ В МОМЕНТА МНОГО ХОРА ПИШАТ В ТЕМАТА СЕ ПОЛУЧАВА РАЗВОДНЯВАНЕ И СЕ ПРОПУСКАТ ВАЖНИ НЕЩА
БЛАГОДАРЯ ВИ! Hug Hug Hug

А дали не е време вече за нова тема.  newsm78
Тази стана много тромава и трудно се борави с нея #Crazy

Естествено - непременно с линк към тази.

# 1 304
тва да го каже Роси Hug

Общи условия

Активация на акаунт