Имам кофа бял латекс, 5л най-вероятно (малко поползван), няколко мечета, и дръжки (че да стигаме нависочко), четки, и оцветители - зелен, цълт и лилав. Таз кофа я подритваме бая време ... нещо ни мързи да почваме да мажем у нас

-ама нали съм боса в тия работи

.Ama da ne sajaliavate posle

Мамма са ходили вчера.
Тя извика Веско.
Намерили се и играеха в двора.
Дунчев слиза, захилва се "добре дошли. Ти нещо си с нова коса"
Каза нещо в стил, че било много младежко. После накара да дойдат по-големите деца и да му помогнат. И ние се включихме ... Връчва ми Дунчев една касетка и казва "Това са чаши", Веско добавя "Глей да не се спънеш" 
Дияна и Гина гонеха топката, играха на вратички
(макар, че Дияна ми беше заявила "Аз с момчетата неща да играя")
По едно време хлапетата ме бяха наобиколили ала пиян морков. Джони предложи да я изиграем играта, ама с футболната топка дет я купихме, аз естествено възроптах "с таз топка ако ме пернат по главата ..."
може и гадинки да са я нападнали. Дунчев и се смееше "Петенце ама пръстчето излязло", тя си поглежда крачето и казва "ами то се скъса". Повечето деца бяха по джапанки на двора. Поиграха на дама. И по едно време възпитателката ги привика. Ние с Джони решихме да си търсим кафе, намерихме и после се качихме при г-н Дунчев. Поговорихме малко, за много неща. Дияна го снима. Той каза, че утре ще празнува юболей 50г и ще го прави в дома. Дияна му каза "ама ти си много млад"
Каза, че няма календар. Обещах му следващият път да му занеса, +ЦДта и тестово ДВД, да видим дали ще стане на тяхното. Смята и курсове по англисйки да урежда. Очаква Офис 1 да се появят и да си сглобят мебелите. Компютърните курсове са платени и всеки момент се очаква да започнат. "Искам децата да се учат, за да могат поне част от тях да се измъкнат от сивата средна класа" ... за което напълно го подкрепям. Работи и по въпроса за пускането на интернет.
Г-н Дунчев ни качи в бус-а и ни остави в Елин Пелин, а сите хлапета ни изпратиха