Приказки,смях и веселба-ЯНУАРСКАТА дружинка е това !!!

• 9 709
  • 278
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Качих снимките от днес Party
Мно'о са убави!  Flutter Бравос!  Flutter Забележете интригата Мая-Дани! Thinking

СтилИяноу, Митьо виде ли керка му как си прекарва следобедите???? ooooh! Чакай първо да заминем утре и после показвай - да не грабне пушката.... ooooh!

# 46
СтилИяноу, Митьо виде ли керка му как си прекарва следобедите???? ooooh! Чакай първо да заминем утре и после показвай - да не грабне пушката.... ooooh!

rotfImao rotfImao rotfImao
Керка му?  Добре си прекара. Не бой се, ако ще стреля някой,  то това ще съм аз Crazy

# 47
  • София
Аз утре не мога.  Sad Ще ходя на гинеколог, татито ще ме отмени, после ще джиткаме по задачи. Ама много ми липсвате, така да знаете.  Confused

# 48
  • София
Тази снимка е уникат! Суууууууупер готини са!  Heart Eyes Само не разбирам защо надписът под снимката гласи "Бившите годеници"?  newsm78 Не са ли вече? И защо Шош показва среден пръст? Май вече се е научил, че не трябва да бъде документиран с жени.  Laughing Laughing Laughing

Тия двамата също са готини! Като ги гледа човек, ще рече, че бистрят някаква особено сериозна тема, нещо от материята на големите мислители, има ли Бог, живот след смъртта, прераждане и т.н.... Или може би за футбол нещо, м?!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пу-пу-пу, да ги насерат кокошките!  Joy

# 49
Тази снимка е уникат! Суууууууупер готини са!  Heart Eyes Само не разбирам защо надписът под снимката гласи "Бившите годеници"? 

Аз, като добра майка, реших , че не мога да причиня това на дъщеря ми - да и набутам Ивонска за свекърва  smile3534

# 50

Жалко, че Ним и Цвета не дойдоха...

само те ли Crossing Arms
вече не се харесваме ли...

# 51
  • София; Дружбето
Я кажи кака на колко ракийски си тука http://www.snimka.bg/album.php?album_id=132919&photo=79
 newsm78
ПП. Да уточня че питам Стилияна Mr. Green

# 52
нас все не ни каните newsm45

# 53
Я кажи кака на колко ракийски си тука http://www.snimka.bg/album.php?album_id=132919&photo=79
 newsm78
ПП. Да уточня че питам Стилияна Mr. Green

nnnuu

# 54
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=132919&photo=77
Вижте петното панталонките на Шош....Майка му го "наплю" с вино Crossing Arms Добре че не изпръхна (присъстващите в Южния парка знаят за какво иде реч tooth)

# 55
Много сладурски снимки.

# 56
Тази снимка е уникат! Суууууууупер готини са!  Heart Eyes Само не разбирам защо надписът под снимката гласи "Бившите годеници"? 

Аз, като добра майка, реших , че не мога да причиня това на дъщеря ми - да и набутам Ивонска за свекърва  smile3534
Това значи ли, че можеме да се "прикажеме" за Ая  Mr. Green

# 57
Аз дръннах еднаааа ракийка и ся може да приласкавам мъжо за креватно джудо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 58
Momicheta tolkova ste gotini Simple Smile A bebkite i bebovcite sa porasnali mnogoooo i sa neveroiatno sladki pu-pu pu Simple Smile Da sa vi jivi i zdravi! Ima li nakakuv opredelen den v koito se vijdate ili se ugovariate predvaritelno! Mnogo shte se radvam da se prisuedinia kum niakoia vasha sreshta i da vi zapoznaia s bebe David Simple Smile   bouquet

p.s. Zapochnahte li da zahranvate beocite! Nashto pedi ni napuva da davam sokove i posle piureta no az oshte se kolebaia Simple Smile Inache David e 7.200 kg i e 67 sm visok! Kurmim se oshte  newsm03

# 59
Ето ме и мен.Най после се появих.Доста темички сте изписали.  #Crazy Срещичката днес беше готина,ама нещо сега не мога да кача снимките,не знам к'во става.Утре Ще пробвам пак.За протокола в петък с Крис бяхме на консултация 6.400 кг. и 64 см.- дали не е слабичък??? newsm78 има ли някои друг с нашите мерки???

Общи условия

Активация на акаунт