Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
В кои болници планират да раждат майките от форума?
Какви са впечатленията от Токуда и какви са цените за раждане там?
Как да се справя с нисък хемоглобин и високо желязо по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
В кои болници планират да раждат майките от форума?
-
Какви са впечатленията от Токуда и какви са цените за раждане там?
Една майка споделя, че за раждане в Токуда с направление се изисква около 450 лв, без направление - 900 лв за нормално раждане. За цезарово сечение с направление цената е приблизително 700 лв, без - 1200 лв. Цезарово сечение по желание е около 1800 лв. Тези цени не включват престоя, който варира от 25 до 125 лв на ден, в зависимост от луксозността на стаята.
-
Как да се справя с нисък хемоглобин и високо желязо по време на бременност?
Ниският хемоглобин и високото желязо по време на бременност могат да бъдат предизвикателство. Въпреки че лекарят може да препоръча витамини, други майки споделят, че имат подобни проблеми и се консултират с двама лекари. Освен това е важно да наблюдавате наличието на бактерии в урината и да предприемате необходимите мерки за лечение.
-
Какви са разходите за раждане в различните болници?
-
Каква е общата тема на публикациите във форума?
Май вече усещам, че почивката започва да не ми стига и ще се ориентирам към варианта с малко билнични.
Макар, че на моменти ме избиват съвсем други настроения /това все пак е типично за близнаците
/ и понеже си обичам работата не ми се иска да си стоя още вкъщи...
Но като се знам каква съм, определено мисълта за бебка и това да сме добре ще надделее. 

! Никой не е застрахован.
Аз много се радвам,мисля,че и таткото се радва
На 24 май станах госпожа и обещавам, като станат снимките, да кача малко и вие да погледате.Сватбата беше много хубава,но аз много се притеснявах и бях супер напрегната и много,много се надявам това да не се е отразило много на беба.Даже си мисля дали да не отида на още една фетална,че да я огледат пак или...и аз не знам
Аз съм болнични от много време насам,но ми изтича скоро и ми се ще да ми го удължат отново,че е много приятно да си почиваш вкъщи,отколкото да тичаш на работа и да се ядосваш там.
Иначе и аз съм с термин на 5 октомври и също чакам с нетърпение моето момиченце. Честито и за сватбата, а за снимките - пускай по-скоро да гледаме. Аз си мисля, че колкото и да ти е било притеснено около сватбата, това са били хубави емоции и няма смисъл да ходиш пак на ФМ, щом резултатите ти са били добри. Чак към 32 г.с. можеш да си направиш контрола, както ми каза на мен доки. Приятно четене с нас! 
довечера се надявам да мина и на лекар така че може и довечера да се хваля я с юнак я с мома
Нищо де, поне не съм пропуснала важни вести.
Не че си давам много зор ...
.Аз съм 17 седмица, първа бременност,в сряда съм на фетална и се надявам тогава да разбера пола на бебето.

. Нали знаете , че се шегувам! 
. ДА де, ама мойте хормони като се разбунтуваха и като реших, че ще се сърдя и ще рева за всяко нещо, а той милия като ми се връзва постоянно, та можете да си представите как изкарахме. И освен тва въпросния гейзер се оказа прост фонтан в средата на града, дето смърди на развалени яйца..
. После се върнахме в софия, аз се поцупих още малко (
добре де, не беше много малко, ама аз не съм виновна
) Между другото не знам какво е вашето мнение, но според мен, трябва да отпускат на бременните психиатър, по клинична пътека. Аз лично установих, че мога в рамките на 5 минути да рева (често без особенна причина) и в същите тия 5 минути да се смея. Ми на мен лично тва поведение не ми е присъщо, ма ей го на, практикувам го упорито
..... Незнам само Кирил (мъжо) как ме издържа, понякога чак го съжалявам милия..... И така после се управих, наплющях се с бая торти от неделя, за по високо самочувствие и се прибрахме.
, оф бе , да не бях такъв мързел, щях да съм мноого щаслива, ама уви!!!
, целувки от мене