Вижте колко бърборани чакат ОКТОМВРИ за да станат мами

• 13 808
  • 311
  •   1
Отговори
# 195
polly1234  абе за психиатър, незнам, че те само с лекарства могат да ти помогнат,
ама някой психотерапевт /който е с обективно мнение/  няма да е зле  Joy  Joy   
Казвам "с обективно мнение" , щот' мъжо е психолог,
ама май е по-объркан и от мене   hahaha  Joy Joy 
та като се разбушувам - няма братче кой да ми помогне
Иначе гейзера смърди "big time"  Crazy Crazy ooooh!

Ние ходихме до Етрополския манастир, много красиваа гора има наоколо, и зад него-водопад, който сега покрай дъждовете беше станал страховит!! Супер яко беше, слизахме до долу, под водопада, аз успях да походя боса в гората, любимо ми е !
Въобще щеше да е много гот да си ходим боси навсякъде..само да нямаше стъкла  Thinking

За морето - ние сме на Созопол от 30.06 до 10.07,
то ясно че няма да е такова диво море Drunk newsm44 newsm19 nuts
няма да има скачане от скалите и няма да се разпипориме  на "Градина"  fiuuuuuu
ама трябва да поплувам, няма как просто!
Предупредиха ме само да внимавам със студената вода - ако се влиза рязко може да предизвика контракции.
И за слънцето е излишно да казвам  Naughty

# 196
Hi, мами Simple Smile
Добре дошли на новите момичета  bouquet
Гледам - поукротили сме писането тези дни Peace
Надявам се всички да сте си починали добре и да има пораснали коремчета Simple Smile
Моят нещо се е закотвил на едно ниво и така както по едно време ми беше проличало - сега пак съм бременна инкогнито. Щтракнах се - ама като се гледам - нищо не личи - само една равна талия и позакръглено дупе - къде е това дете близо 500 гр. не знам newsm78 док. вика добре сте - вярвам му Peace
От вчера разглеждаме колички по - внимателно и по този повод да питам - при тези комбитата повечето модели са със столче за кола до 13 кг. - една продавачка ми изтърси, че вече такива не били актуални и столчето било добре да е отделно, защото така както пише до 13 кг. така ставали малки много бързо и 8 - 9 килограмово дете не се побирало вече в тях и ползата била 0 newsm78 на път е да ми смени цялата концепция за количка...друго ново 20 - гледаме модел със зимен и летен кош - пита тя за кой месец ще трябва - отговоряме от октомври нанатък живот и здраве - тя казва - спокойно може да се спести зимният кош и само летен да се вземе, който си става и за порт бебе - е - малко проветриво - ама като се облече детенцето - нямало нужда от зимен... Помощ  #Crazy

# 197
  • София
Marsa а на коя дата се чака бебо -кажи си термина

# 198
Здравейте и от мен за днес.)))
Много хубаво, че малко сте изписали и можах бързо да ви прочета.)))
Добре дошли на новите мами и леко бременеене с нас.)))
В Плевен вече започнаха големите жеги и не знам как ще се издържа при нас това лято, надявам се при останалите да е по-добре положението с времето.

# 199
Luz, и при мен седи проблема със зимен ли, без ли, що, ама засега съм го оставила на заден план, явно не му е дошло времето още Simple Smile

За раждането - аз засега мисля в Света София /Т.Киркова/ да раждам, ама сега разбрах, че възниква проблем.
  Понеже мъжа ми иска да е с мен, а щом ще е с мен аз се чувствам достатъчно спокойна,
  че ще имам близък човек до мен и нямам намерение да си плащам 5 стотака за избор на лекар.
Да ама не!
  То услугата "Присъствие на бащата" вървяло в пакет с услугата "Избор на лекар"  и нямало как да се вземело поотделно !!??!!            #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire   Само думата "услуга" забележете, баси, ква услуга е т'ва бе?!!
Уф, ядосах се.
  Ако някой от вас знае къде мога да закупя тази "услуга"  Twisted Evil отделно от "избор на лекар", моля ви, споделете радостта  Laughing                                                                 където и да сте хихи Hug   Joy 

# 200
Nigella , не само че не можеш да я 'закупиш отделно тази услуга', ами в другите болници ще ти излезне много по-скъпо от Т.Киркова (Св. София)  Sad

Добре дошли нови мамчета!   bouquet

meggyv , ти ходи ли в складовете на Чико да търсиш количката или само по магазаините?! Питам, защото и аз вече се колебая дали да не взема тази, която ти хареса - масичка за бебето не ми трябва, но много ми се иска дръжката да е цяла!

И ние правим РЕМОНТ  Sad и сме потънали в прашоляк (добре, че не живеем още там), та нямам търпение да си го измажем и остъклим и да стане чистичко и приятно!  Wink
По този повод, ако искате може освен зодиите и докторите, всеки да си напише и в кой квартал живее, за да си разхождаме после бебоците заедно!
Аз от следващия месец съм в Младост4, при Бизнес парка  bowuu

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 15:45 от ushco

# 201
Някой знае ли колко струва услугата "избор на лекар" в отделните болници?

# 202
  • София
Привет и от мен Simple Smile

Вярно много малко сме изписали, явно повечето не са седели пред компютъра  Simple Smile
Добре дошли на новите мами  Hug

На мен, след активната почивка 4 дни, хич не ми се работи, а имам работаааа  Mr. Green Трябва да се стегна, че то се трупа...
Вече броя седмиците до морето, заминаваме на 9.07за Кушадъсъ. Остават 6 седмици. Надявам се всичко да е наред, тогава ще съм 29 седмица... Пътуването ще е само час и 15 минутки със самолет и после 40 км. с автобус или микробус, нищо страшно...

За раждането - мисля в Тина Киркова, при мойта си лекарка, засега  Simple Smile

Nigella, мисля, че присъствието на таткото навсякъде върви с избран лекар... Не съм убедена де, аз никога не съм искала таткото при мен да раждаме заедно, имам скрупули ... особено за нормално раждане. Все пак, можеш да разпиташ в Майчин дом.

Здравейте момичета! Извинявайте, че се намесвам в темичката ви.  Hug
Току що гледах по Нова ТВ за Светльо.  Аз отдавна знам за него и съм пускала СМС-и, но днес родителите му казаха, че до един месец трябва да му се направи процедурата, иначе шансовете му за живот ще бъдат нищожни. От СМС-и вече са събрали 100 хиляди лева, но са необходими още 200 хиляди.  Потресаващо е да има начин да се помогне на детето ти и да нямаш средствата за това. Cry 
Нека помогнем колкото можем! Пуснете СМС на 1365 за Светльо и нека се помолим за него и семейството му   Praynig! Никой не е застрахован.

Подкрепям и се моля за детето  Praynig
Аз лично вече преведох солидна сума още март месец, отделно с колегите събрахме 5000 лв. и му преведохме ...
Откакто подобен случай мина съвсем близо до мен, детенце, което познавам, и скоето мойто дете си е играло, установих, че никой от нищо не е застрахован  Cry
И видях какво значи живота на детето ти да зависи от пари ...  Sad А съберат ли се парите, шанс има, вижте линка в подписа ми  Praynig

# 203
Здравейте отново мами,
аз голямо чудене се чудя за количките. Харесах си една на Пег Перего, ето тази http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1019
но пък е с две отделни дръжки. Някой ако е ползвал моля да сподели мнение, защото не знам доколко ще ми е удобно.

# 204
  • София
Здравейте и от мен!
Вече може да ме оцветите в синьо. Поне така каза доктора сутринта. Малко се разочаровах и му го казах, че много искам момиче, а сега две момчета - не знам как ще се оправям. Като гледам едното е диво за пет, а с два броя не ми се мисли. Аз до момента си мислех за бебо като за ТЯ и така се бях настроила и нагласила и с име, и с всичко, а то какво стана? Все пак, каквото и да е  - това ми е късмета и започвам да свиквам. Най-хубавото е, че всичко е наред, развива се добре, има си всичко необходимо и скача ли, скача.
Поне знам със сигурност, че батко му ще е много щастлив, че ще има братче, защото спира да говори за това. А пък с него бяхме през тези дни на футболен турнир, три дена ритаха децата, биеха наред, накрая стигнаха до финала и загубиха. Добре, че им дадоха някаква купа за второ място, че много се омърлушиха децата.
Сега очаквам ФМ на 1.06 за повече подробности и тайничко се надявам, че д-р Марков ще ми каже друго. Още нищичко не съм купувала, но май вече е време. Сега в този случай ще използвам доста неща от първия път и не мисля да се унасям в покупки, но кой знае до къде ще ги докарам, като се знам каква съм.
Лека и успешна седмица на всички!

# 205
Здравейте мамчета Hug
Много съм щастлива днес ходих при доц. Балев и можете да ме оцветите в розово. Ще си имам момиченце. И каката е много щастлива. Баткото още е разочарован, но ще свикне Grinning. Като знам, че и двамата си играят с коли няма да се чудя и това какво ще прави Laughing
Само се надявам всичко да е наред. Целувки на всички и привет на новите мами  bouquet

# 206
  • София
ushco ходих до складовете, има само сини, но си ми харесва моделът и сигурно ще си взема синя, но по принцип на всеки два месеца имало тир от италия, та ще изчакам още една две доставки и ако не дойдат червени ще се примиря с синя. Другите който ми харесаха са ABC дизайн - немски и сега са намалени.
Аз съм в Младост 3 та ще правим заедно отслабващи обиколки  Mr. Green

Mirama и на мен ми хареса тази но нещо хич не можахме да я сгънем с мъжо и се борихме в магазина, та се отказах, а  и това че е с две дръжки също не ми хареса, но  не е чак толкова важно.

Neve Честита девойка   bouquet
last name Честит юнак   bouquet

rally ще си изкарате супер в Турция. Само кофти че няма да можеш да се пускаш по пързалките в увеселителните паркове  Mr. Green

Luz и аз съм в голяма чуденка за това дали ми трябва зимен кош. Първо зимните кошове са тежки, второ за кратко се използват и са доста скъпички моделите на Чико и на АВС със зимни кошове, а аз ще си купя една от двете марки. Едно  е да дадеш 550лв, друго е 830лв., та за сега Чикото е на първо място.

polly1234   Joy  Joy  Joy  Joy да вземе мъжо на Nigella  да ни направи групова терапия, то и аз ту рева, ту се хиля, абе циркът е пълен.

# 207
Здравейте, мамчета!Така е много по-лесно за изчитане.Исках да се включа с информацийка по въпроса за венците.Моите венци също кървят от няколко месеца.Не зная какво може да се направи за да спрат,но е хубаво по време на бременноста да приемате"Флуорин"-българско е, струва 1.20лв. и абсолютно безвредно за бебчетата.Взима се по 4 хапченца дневно,те се доста сладки и аз лично ги смуча.Ако искате допитайте се и вие до стоматолозите си,така ще обменим инфо.искам и да споделя нещо с вас моята приятелка днес роди момченце АЛЕКСАНДЪР  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
last name честит ти мъж!
Neve честита ти девойка!
По въпроса с количките, да ви кажа видях количка на Graco , която не  внасят обаче в България,много ми хареса да ви кажа честно, но имам някакви спомени, че вие преди време коментирахте нещо за тази марка.Не успявам да намеря къде беше ако може кажете ми моля какви бяха притесненията за тази марка.

# 208
Здравейте и добре дошли на новите мамчета Laughing Laughing Laughing. Аз си мислех, че само аз съм ревла ма май има доста като мен. Това с психолога много ми хареса като идея, че мене само ме плашат, че щяло да ми бъде ревливо бебето щом така плача сега. Ма какво да направя то от само себе си така става Sad. А за зъбките нали знаете рецептата на баба с жабуркане с лайка на мен доста ми помага пък и аз доста си вярвам на билките, все пак благодарение на тях сега имам 15 см човече Laughing.

# 209
Тук съм момичета wavey
Правя нещичко за хапване на гладните душички и по-къдно ще мина да ви видя!  love001

Общи условия

Активация на акаунт