Вижте колко бърборани чакат ОКТОМВРИ за да станат мами

• 13 809
  • 311
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро и от мен, мами!  wavey
Днес пак е понеделник и аз пак съм на работа.  atwork newsm11 Май вече усещам, че почивката започва да не ми стига и ще се ориентирам към варианта с малко билнични.  newsm78 Макар, че на моменти ме избиват съвсем други настроения /това все пак е типично за близнаците  Whistling/ и понеже си обичам работата не ми се иска да си стоя още вкъщи...  Rolling Eyes Но като се знам каква съм, определено мисълта за бебка и това да сме добре ще надделее.  preggo
С венците и аз усещам, че се раздразват, но това е само докато ги измия. След това всичко си е нормално, но без зъболекар няма да мина.
Пожелавам ви хубав и слънчев ден на всички. На работещите мами да им мине леко понеделника, а на почиващите си - да си помързелуват и за мен!  Hug

# 181
Здравейте момичета! Извинявайте, че се намесвам в темичката ви.  Hug
Току що гледах по Нова ТВ за Светльо.  Аз отдавна знам за него и съм пускала СМС-и, но днес родителите му казаха, че до един месец трябва да му се направи процедурата, иначе шансовете му за живот ще бъдат нищожни. От СМС-и вече са събрали 100 хиляди лева, но са необходими още 200 хиляди.  Потресаващо е да има начин да се помогне на детето ти и да нямаш средствата за това. Cry 
Нека помогнем колкото можем! Пуснете СМС на 1365 за Светльо и нека се помолим за него и семейството му   Praynig! Никой не е застрахован.

# 182
Добро утро на всички, желая ви лека и усмихната седмичка. newsm62
Немога да смогна да изчета всичко, за есна сутрин - ще наваксвам днес  Hug
А иначе през почивните дни се отдадохме на пазаруване за новия апартамент, купихме си плочки и латекс - останаха още малко нещица  Wink
С бебо сме добре, растем с пълна сила  preggo

# 183
Здравейте,момичета!Казвам се Мариета,на 26 г. съм, от София.Терминът ми е на 5.10 и според доц.Томова ще си имаме момиченце JoyАз много се радвам,мисля,че и таткото се радва GrinningНа 24 май станах госпожа и обещавам, като станат снимките, да кача малко и вие да погледате.Сватбата беше много хубава,но аз много се притеснявах и бях супер напрегната и много,много се надявам това да не се е отразило много на беба.Даже си мисля дали да не отида на още една фетална,че да я огледат пак или...и аз не знам ThinkingАз съм болнични от много време насам,но ми изтича скоро и ми се ще да ми го удължат отново,че е много приятно да си почиваш вкъщи,отколкото да тичаш на работа и да се ядосваш там.
Това е засега от мен,че днес съм на сватба на най-добрата ми приятелка и трябва да се стягам LaughingПриятен ден на всички!!!

# 184
Добре дошла в отбора на октомврийките, miman4e! Пожелавам ти на есен да се срещнеш с най-прекрасната малка принцеса!  Peace Иначе и аз съм с термин на 5 октомври и също чакам с нетърпение моето момиченце. Честито и за сватбата, а за снимките - пускай по-скоро да гледаме. Аз си мисля, че колкото и да ти е било притеснено около сватбата, това са били хубави емоции и няма смисъл да ходиш пак на ФМ, щом резултатите ти са били добри. Чак към 32 г.с. можеш да си направиш контрола, както ми каза на мен доки. Приятно четене с нас!  Hug 

# 185
Добро утро мами бърборани  Hug
Добре дошла на новата мама леко бременеене с нас и хубаво бебоче на есен   bouquet
Да ви кажа относно венците аз още в 3 месец моята гинеколожка ме прати при зъболекаря ми на профилактичен преглед. Прегледа ме и каза, че всичко е наред и ми написа на един лист колко пломби и тем подобни имам. Така след 5 дена си хапвам аз на обяд и си счупих едната пломба с половината зъб и веднага отидох на зъболекар и  ми го направи, и той ми каза че е нормално да кървят венците ама аз вече като си мия зъбите съм толкова внимателна,че няма накъде.
Айде да се пазите да ви е весел деня и довечера ще ви проверя какво сте правили аз ставам, че да ходя на работа се пак  Blushдовечера се надявам да мина и на лекар така че може и довечера да се хваля я с юнак я с мома  Grinning целувки  Hug

# 186
Здравейте на всички и от мен и добре дошла на miman4e, почивните дни минаха за съжаление и пак на работа. Не знам вие как сте, но на мен хич не ми се работи доста съм разсеяна, а в момента в службата започва една офанзива и ще трябва доста да се концентрирам. Колкото до почивка очертава се чак началото на юли на планина в Родопите. А с бебо сме добре доста яко посритва вече, какво ли ще е след два месеца.
Лек и успешен ден  love001

# 187
Мами сладурани, какви писателки ви оставих, какви мързеливки заварих - само 4 странички за 4 дни!!!  Naughty Нищо де, поне не съм пропуснала важни вести.
Аз се включвам за мъничко, че (ПАК) събирам багаж и утре, други ден като си оправя бакиите из къщи, ще се разпиша по-подробно, че барем темичката се размърда.  Mr. Green

Слънчев ден на всички. Поздрави за новите ни мамчета!

# 188
Mira_V, аз съм съгласна с теб и честно казано не ми се рискува да пътувам до морето.
Мисля, че тази година ще пропуснем морето. Но пък ще отидем някъде в планината - минерални басейни, палатка, за риба.
Моите венци се опитват да кървят само като си мия зъбите, но пък има моменти, когато ме болят всички зъби от сладко, студено и горещо. Мия ги с Лакалут и  временно ми олеква. А, за заболекаря, моя доктор ме накара да отида във 2 и 6 месец. Във втори даже се наложи да ми направи 3 малки пломби - но по-добре, че ги направи тогава, защото сега не ми се помисля какво щеше да стане.
Моя най-голям проблем за сега (като оставим настрана киселините) са краката ми . Почти през нощ ми се схваща ту единия, ту другия крак. А как боли - ужасно е. А уж се движа.
Днес тук не се очертава слънчево, но дано поне е весело. Laughing

# 189
Меги, за протокола - съм зодия Рак.

# 190
Да!  newsm78 Стигам до извода, че като сте писали по-малко, ще работя повече  ooooh! Не че си давам много зор ...  Embarassed

# 191
  • София
Здравейте, момичета.
Присъединявам се към октомврийската група.От известно време ви чета и вече знам, че ще ми е приятно с вас Simple Smile.Аз съм 17 седмица, първа бременност,в сряда съм на фетална и се надявам тогава да разбера пола на бебето.

# 192
  • София
miman4e добре дошла и ЧЕСТИТО ГОСПОЖО   bouquet   bouquet   bouquet Радвам се, че отборът на тъщите се увеличава.  Mr. Green За емоциите от сватбата - хич не се притеснявай не вярвам да са навредили по какъвто и да е начин на малката госпожица. Чакаме снимкиииии и да се включваш често.  Hug

Надееееее да си пуснеш нета !!!!!

MDimitrova това за схващането - някъде четох из форума, че е сигнал за недостатъчност в организма на нещо си, чакай ето ти тема по въпроса, ето още една
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=186170.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=104019.msg1845122#msg1845122

Аз пък страдам от киселини през целия ден, а нощно време чак до драйфане стигам  Tired

silverarrow стягай го по-бързо тоз багаж и разказвайййй.

BettyV честити ти плочки и латекс, като го свършите новия апартамент да ни пуснеш снимки да му се кефим и ние.

mamma mia аз нали си мързелувам от началото, та верно е страшно гот, ама писва, а  и кг. повече май се качват, но като цъфна във Варна ще се кефа и ти вече да мързелуваш, та ще обикаляме кафета и бебешки магазини, еххххх мечти.

viodidi Ще се опитаме да сме по-бърбориви, та да не се преумориш от работа  Mr. Green

Trilby не го мисли раждането, бебо няма да остане в теб, а и толкова мами са раждали, та и втори и трети път, та няма да е толкова страшно. Аз явно съм голям дебил, хич не го мисля, поне още. Ще ти пусна линк към страшно готина темичка, дано като четеш те отпусне, на мен ми е една от любимите, а толкова се смях първият път, като я прочетох.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122253.0

Irenn стискаме палци за прегледа, то аз съм убедена че бебо е добре.

pipi_bg моята бебка пък само леки шутчета раздава, явно ще е финна и нежна мома, ако се е метнала на майка си - голяма разбойничка ще бъде.

Докато си пиша ферманите и хоп нова мама Marsa добре дошла  Hug   Hug - на първа страничка на темата имаме списък, та дай повече информация за теб за да те включа. Имаме и линк към албумче и там може виртуално да се запознаеш с нас, а тъй като сме любопитки пусни ни и твой снимки.

# 193
Здравейте мацки,
еее ма няма угодия за вас, като мамите са активни що пишат толкова, нямало изчитане, като се отдават на мързел , що не пишат smile3534 . Нали знаете , че се шегувам! tooth
 Пък ние вчера с мъжо бяхме на екскурзийка до Самоков и от там до Сапарева БАня да видим гейзера  travel  photo . ДА де, ама мойте хормони като се разбунтуваха и като реших, че ще се сърдя и ще рева за всяко нещо, а той милия като ми се връзва постоянно, та можете да си представите как изкарахме. И освен тва въпросния гейзер се оказа прост фонтан в средата на града, дето смърди на развалени яйца..  apchih . После се върнахме в софия, аз се поцупих още малко ( newsm56 добре де, не беше много малко, ама аз не съм виновна  33uu ) Между другото не знам какво е вашето мнение, но според мен, трябва да отпускат на бременните психиатър, по клинична пътека. Аз лично установих, че мога в рамките на 5 минути да рева (често без особенна причина) и в същите тия 5 минути да се смея. Ми на мен лично тва поведение не ми е присъщо, ма ей го на, практикувам го упорито  yahoo_49   Kissing Heart  tongue ..... Незнам само Кирил (мъжо) как ме издържа, понякога чак го съжалявам милия..... И така после се управих, наплющях се с бая торти от неделя, за по високо самочувствие и се прибрахме. Hands Clap
А днес съм на доктор и после ще ви осветля как е минало и наред ли е всичко... а трябва и да уча  newsm12 , оф бе , да не бях такъв мързел, щях да съм мноого щаслива, ама  уви!!!
 Ми айде момичета, после пак ще се видим и чуем и пишем  smile3525 , целувки от мене

# 194
  • София
Веднага ще докладвам Wink.
Аз съм от София, на 28 години, зодия Водолей.Имах проблеми със забременяването Praynig.До преди месец още не можех да повярвам, че се е случило.За сега не мога да се включа в албумчето, защото нямам възможност, но виртуално се запознавам с вас.
Имаме си и коте-голяма сладурана е.

Общи условия

Активация на акаунт