Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
В кои болници планират да раждат майките от форума?
Какви са впечатленията от Токуда и какви са цените за раждане там?
Как да се справя с нисък хемоглобин и високо желязо по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
В кои болници планират да раждат майките от форума?
-
Какви са впечатленията от Токуда и какви са цените за раждане там?
Една майка споделя, че за раждане в Токуда с направление се изисква около 450 лв, без направление - 900 лв за нормално раждане. За цезарово сечение с направление цената е приблизително 700 лв, без - 1200 лв. Цезарово сечение по желание е около 1800 лв. Тези цени не включват престоя, който варира от 25 до 125 лв на ден, в зависимост от луксозността на стаята.
-
Как да се справя с нисък хемоглобин и високо желязо по време на бременност?
Ниският хемоглобин и високото желязо по време на бременност могат да бъдат предизвикателство. Въпреки че лекарят може да препоръча витамини, други майки споделят, че имат подобни проблеми и се консултират с двама лекари. Освен това е важно да наблюдавате наличието на бактерии в урината и да предприемате необходимите мерки за лечение.
-
Какви са разходите за раждане в различните болници?
-
Каква е общата тема на публикациите във форума?

И добре дошла в отбора на Близнаците. Пак сме най-много май. 
Нашият определено, ако се майтапи толкова с мен има да накуцва с единия крак поне 5 дена.
Шегувам се разбира се... И при нас нещата вървят така - винаги да ги обръщаме на шега, защото всичко минава по-леко и спокойно, но откакто съм
нещо чувството ми за хумор е потънало в дън земя и не се получава.

.. и си умира от удоволствие, като ям! Голям кеф!
, ама то насила хубост не става, та общо взето направо съм си на диета откъм секса. Имам чувството, че го е страх моя, да не направи нещо на бебка, да не я разврати от малка
). Аз бих направила амниото, но това е защотото не съм достатъчно силна да гледам болно детенце, но то си е различно за всяка мама. Каквото и да решиш обаче, съм вътрешно убедена, че твоето детенце ще е здравичко... въпроса е кога ще го разбереш - сега с амнио или после при раждането!!! Прегръщам те