Вижте колко бърборани чакат ОКТОМВРИ за да станат мами

• 13 809
  • 311
  •   1
Отговори
# 210
  • La casa de Mickey Mouse
относно реването аз пък съм на обратно все се хиля или ако ме ядосат се карам но някък си съм непукист не се вързвам много на хората например днес се установи 4е шефа ми така си е изпипал неЩата 4е договора ми да свърши на 31 август, т.е. никъкви шансове за май4ински, но мъжо веднага уреди неЩата неговата фирма Ще ми склу4и договор за един месец който аз Ще изкарам в болни4ни (тук не  като в бг работи се до последния ден преди раждането и после 4 месеца май4ински ) и така аз пък му спретнах номер от понеделник излизам в болни4ни и няма да предупредя да се спасяват няма да им е много лесно докато намерят 4овек и го обу4ат но това е
за коли4ките дайте сайт или пуснете снимка на ABC 4е аз не ги намирам неЩо
относно graco като ка4ество са добри и много сигурни, но не са толкова известна марка по комерсиална и достъпна като цена марка са, тук в испания ги предпо4итат освен това са много леки, коя марка си си харесала, не мога да им видя триколката на живо и не мога да се реша само по картинка, заЩото така се разо4аровах от high trek na bebeconfort изглеждаше страхотно намерих я в Бг поръ4ах я и в деня в който трябваше да направя бянковия превод я видях на живо въобЩе не ми допадна огромна като конструкция с много малко стол4е не ми хареса въобЩе и материята не ми допадна

# 211
относно реването аз пък съм на обратно все се хиля или ако ме ядосат се карам но някък си съм непукист не се вързвам много на хората например днес се установи 4е шефа ми така си е изпипал неЩата 4е договора ми да свърши на 31 август, т.е. никъкви шансове за май4ински, но мъжо веднага уреди неЩата неговата фирма Ще ми склу4и договор за един месец който аз Ще изкарам в болни4ни (тук не  като в бг работи се до последния ден преди раждането и после 4 месеца май4ински ) и така аз пък му спретнах номер от понеделник излизам в болни4ни и няма да предупредя да се спасяват няма да им е много лесно докато намерят 4овек и го обу4ат но това е
за коли4ките дайте сайт или пуснете снимка на ABC 4е аз не ги намирам неЩо
относно graco като ка4ество са добри и много сигурни, но не са толкова известна марка по комерсиална и достъпна като цена марка са, тук в испания ги предпо4итат освен това са много леки, коя марка си си харесала, не мога да им видя триколката на живо и не мога да се реша само по картинка, заЩото така се разо4аровах от high trek na bebeconfort изглеждаше страхотно намерих я в Бг поръ4ах я и в деня в който трябваше да направя бянковия превод я видях на живо въобЩе не ми допадна огромна като конструкция с много малко стол4е не ми хареса въобЩе и материята не ми допадна

Всъщност съвсем точно не съм сигурна дали мога да кажа коя е марката че я видях в една приятелка, но нещото което запамних като марка е $Graco-Quatro Tour LX,но винаги мога допълнително да питам,но не беше никак малко местото за бебо

# 212
  • София
Термина ми е определен за 30 октомври.
Аз, относно количките не съм се ориентирала още.Само се заглеждам по майките с колички за сега, но ще трябва скоро да се разходим с мъжа ми да разгледаме.

# 213
Дойде понеделник и се раздвижихте, нали!  Joy
Добре дошла и на другата ни нова мама от днес -  Marsanewsm51
Ох, момичета и при мен положението с настроенията и по-точно с лошото, е много зле.  ooooh! Станала съм още по-голяма ревла и по-често съм нацупена отколкото весела. Ето това съм аз Rage  cry То си ми е малко и от зодията да не кажа много  Whistling Даже имаше моменти, в които си мислех, че няма да ми мине и ще съм вечно такава сърдита и депресирана. Да не ви описвам какво му се налага на мъжото да понася, ама нека и той нещо за разбере... Няма само на мен да ми е гадно в такива моменти. И да ме пита човек защо се оставям на настроенията, ама като не мога да си го наложа... Голяма гадост.  smile3516
Neve, честита ти буболина!  babydust7  newsm51 А на last name да й е честит малкият голям мъж!  smile3525
gal4eto, да й е живо и здраво момченцето на твоята приятелка.  Party Събирайте отбора, че после разходки ви чакат. family
Аз като разбрах, че съм с бебка около мен нямаше нито една приятелка, която да чака бебе, а сега са вече цели две.  newsm19 Много им се радвам и съм доволна, че с малката ще има с кого да си правим компания като поотрасне. Даже с едната мама вече планираме да ни осигури кавалер  newsm62 на което техният татко хич няма да се разсърди.
Много готино се получи - за 5 октомври сме осем мами и ще си имаме 4 момченца и 4 момиченца.  newsm68
Днес положението и с краката не е толкова зле, но аз отивам да си почивам, че леглото ме зове. Лека нощ и да си сънувате шушулките!  smile3524       

# 214
хора, започнах нещо да се разколебавам за аминото дали да си го правя. днес бях при д-р Марков , бебето изглежда добре и е момче.
лека вечер ви желая

# 215
  • София
Marsa вече те записах на първата страничка  Hug
След сряда , ако ти кажат дали е с пишле или принцеса ще те оцветя или в розово или синьо - всички знаят как умирам от кеф да оцветявам мамите.
Внимавай като ходиш с таткото за колички, моя направо го побърках, обиколихме над 15 магазина, а то навсякъде едни и същи, сега съм набелязала още един магазин около централния затвор, ама не мога да го накарам да мръдне от вкъщи  Joy  Joy  Joy, та може и сама да ходя до там.

mamma mia то реването при мен идва от тактичните забележки на мъжо. Вчера се обажда брат му и пита "расте ли бебето?" , а моя хубостник моля ти се му отговаря "Меги дебелее" Щях да го убия на място  #Cussing out  #Cussing out

gal4eto честито бебоче на приятелката ти   bouquet

svetla19 честито момченце   bouquet   bouquet Последвай инстинктите си , но се вслушай в думите на докторите. Каквото и да решиш ще бъде правилно.

joly24 какво е това жабуркане с лайка, как се прави - вари се 10-15мин, прецездаш, изтива и жабуркаш ли? нещо друго слага ли се, като сода  newsm78 И аз вярвам на билките, помагали са ми доста пъти.

ANETT http://www.abc-design.de/display.php?flash=on&
това е немският сайт, ако пуснеш търсачката на форума в "на пазар" и Бъдещи майки, излизат доста коментари за тези колички.

# 216
Ей мамчета ето ни и нас
Ходихме на лекар лекаря ми е много педантичен и много коректен. Каза ми относно моята шарка, че вероятноста да има усложнения е малка но просто той 100% не може да каже нищо със сигурност за детето дали като се роди няма да му има нещо. Прегледа го на видеозон там мишлето ми изглеждаше добре отговаря си точно на седмичката, и сега ще го следим винаги като го гледаме да си расте точно на седмицчката и да е добре. И ще се молим само да е добре и да се роди живичко и здравичко. Май ще бъда свекърва моя мишморок е май с пишленце ама пак се криеше пусти крачета така ги крастосва, чак се чудя как така застава. Но най важното, че за момента е добре и си расте добре.
Това е сега си лягаме, че ни се спи утре пак ще ви пиша има много неща да казвам още ама таткото ни чака да си лягаме, а аз чета ли чета и дрема тук из форума  Embarassed

# 217
за рецептата с лайка Laughing който реши да опитва де. Ами кипва само водата, после се изключва котлона и 10-15 мин киснат. После се прецежда и жабуркаш. Аз си правя 500 мл и ми стига за около 3 дни. Задължително се държи в хладилника, че иначе билките се развалят. Ами това е. Все пак и да глътнете малко, то това си е чайче Laughing

# 218
Rally, благородно завиждам за Кушадасъ  Hug  Ние бяхме там на меден месец..седмица де, и имам страхотни спомени  Sunglasses Особено ме впечатли топлата вода в моренцето и бирата на корем в хотела / бяхме "all inclusive"/

Относно присъствието на таткото-разбирам твоите притеснения, най-важното е жената да се чувства спокойна и сигурна, нали? За мен, мъжа ми може да ми осигури и двете, като се има предвид, че по-скоро ме е страх от лекарите и болницата, отколкото от раждането. Ако можех да извикам екипа в къщи, барабар с апаратурите им - щеше да е идеалния вариант, ама много сложно става  Mr. Green  Ако не се лъжа и все още в Бг не е законно.

Някой питаше за Graco, а аз случайно мернах една тук:  http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=1622

mamma mia, и аз понякога имам чувството, че няма да се върне предишното ми весело и непукистично аз, ами ще си остана няк'ва лигла, впрягаща се от дреболии, и киселяк, и к'во ли не  newsm78  Crazy   Ами къде са тези хормони на щастието, които се появявали втория триместър?? Питам аз! Някой?

Лека нощ, мами smile3524 приятни сънища

# 219
Момичета искам да ви попитам , всички ли сте си правили БХС, има ли ниакой който не си е правил това изследване, или някои с резултат около 1 : 330 или около това число.

# 220
Добро утро! Светле имам познати с близки резултати и всичко беше на ред при тях!Не се панирай излишно ако ще ти подейства успокояващо си направи амниото!Ето виждаш че Ивон след толкова стрес който изживя каза че съвсем не е страшно!Това не означава че е приятно естественно.....но заради каузата си заслужава! Вече друг е въпроса какво си решила по принцип.Имаше майки които казаха че каквото и да е бебчето ще го родят и отказаха амнио ако и ти така си решила не прави изследването и не се тормози! Но според мен всичко ще е на ред! Hug
Ставайте поспалани!!!
Аз отивам на работа а довечера се надявам да се включа със хубави новини!!!Стискайте ми палци! newsm17
Добре дошли на новите ни мами! И мамата която има снимчица в албумчето пък не е писала коя е бързо да се разкрие от нелегалност!
Чао и лек ден ви желая!  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 221
мами колебая се за аминото защото попаднах на крьстопьт , риска от генет. заболявания е 1:224 според БХС, а риска от аборт при аминото е 1:200 в моя случай - така ми обясниха защото имам разширена шийка от опеация.

# 222
Rally,
Някой питаше за Graco, а аз случайно мернах една тук:  http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=1622

Всъщност и аз се заинтригувах от тази рамка, но по БГ сайтовете нищо повече няма като информация.

# 223
Добро утро на всички тумбаци! wavey
Ох, svetla19, какво друго мога да те посъветвам, освен както Меги ти е писала да послушаш сърцето и интуицията си, за което мисля, че е много права. А и щом на бебчо всичко му е наред... И да ти е честит малкият мъжsmile3525 Дано това да са последните ви проблемни дни заедно.   Praynig
Irenn, въпреки че не ви е много сигурен доктора, да ти честитя мъжлето и на теб!  smile3525 Горките ни моми с толкова много свекърви...  newsm62 И не се притеснявай за шарката. Бебчо ще си е зрав и всичко ще му е наред, ще видиш!  Peace
meggyv, той в началото и моят хубостник ми правеше разни коментари, ама като видя каква реакция се отприщва отсреща и спря да се прави на остроумен.  smile3513 От тогава е по-тих и от водата...  newsm62 Ама ще ме изтърпи още малко. Само ме притеснява това да не влияе зле на бебка, че с моите тъпи емоции, само това не искам сега - да се чувствам и виновна.  newsm12
Момичета, аз колкото повече колички разглеждам толкова повече се навивам за тези на АВС дезайн. Дано само да ми харесат и на живо, и да са добри като маневреност и сгъваемост. Хубавото е че има много сладки цветови комбинации.
Аз ви оставям за сега, че ме зове работният фронт, но както всеки ден на работа ще надничам с едното око при вас!  newsm47

# 224
meggyv много благодаря за линка към темичката, които ми даде.
Посмях се от сърце.

А относно психиатър за бременни съм с двете ръце"ЗА". При мен е същото, настроенията ми се променят мигновенно. Не знам таткото как ме изтърпява все още.

Общи условия

Активация на акаунт