Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
В кои болници планират да раждат майките от форума?
Какви са впечатленията от Токуда и какви са цените за раждане там?
Как да се справя с нисък хемоглобин и високо желязо по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
В кои болници планират да раждат майките от форума?
-
Какви са впечатленията от Токуда и какви са цените за раждане там?
Една майка споделя, че за раждане в Токуда с направление се изисква около 450 лв, без направление - 900 лв за нормално раждане. За цезарово сечение с направление цената е приблизително 700 лв, без - 1200 лв. Цезарово сечение по желание е около 1800 лв. Тези цени не включват престоя, който варира от 25 до 125 лв на ден, в зависимост от луксозността на стаята.
-
Как да се справя с нисък хемоглобин и високо желязо по време на бременност?
Ниският хемоглобин и високото желязо по време на бременност могат да бъдат предизвикателство. Въпреки че лекарят може да препоръча витамини, други майки споделят, че имат подобни проблеми и се консултират с двама лекари. Освен това е важно да наблюдавате наличието на бактерии в урината и да предприемате необходимите мерки за лечение.
-
Какви са разходите за раждане в различните болници?
-
Каква е общата тема на публикациите във форума?

А добра ден и от мен!не съм писала..само ви чета-щот при мен нищо ново
Уча за изпити..малко остана дет с е вика ...криво ми е че нашия татко ще заминава след има няма 2 седмици
ама като се върне живот и здраве ще сме се умножили
ще го чакаме с бебока
ех оставам си сама и бремена ужас кат се замисля..но няма как....моряшка жена да си
.
4е ни е много мъ4но без него и ми става все по трудно, а съм и сама тука няма на кого да раз4итам а и съм в нов град съвсем ужас 

така 4е ако не се прибере и без това виждане Ще си останем
, нали все пак холандията ни разделя, грубо казано
какво да се направи