Юнче мъничко се появява, на мама то деня огрява

• 14 113
  • 273
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Здрасти, тумбачета!

Честито на Рени! Да е жив и здрав малкият Светослав! Много радост да донесе в дома им и да има най-безгрижното детство.

Честит рожден ден на патерици на Чоко25! Да си жива и здрава и скоро да гушкаш малко сладко бебче.

Честито и на новоизлюпената госпожа! Гери, желая ти дълги години семеен живот изпълнен с любов и разбирателство.

Парлева, този Валентин ще разбие много женски сърца  Wink, пу-пу!

Аз днес бях на консултация и ми направиха последните изследвания. Казаха да не бързам да раждам. Да съм чакала поне 10 юни, ама то пита ли... А краката ми приличат на хамбурски салами. Ужас! Имам чувството, че ще се пръснат всеки момент.

Чао и дано ви олекне поне малко!

# 136
  • Варна
Честит мъничък Светослав на мама Рени! Да е здраво и кротко детето и много радост да носи  на мама и тате!

Светли, много красива количка сте харесали!

Ани, не знам, вече ми се свършиха сравненията по отношение на прасците и китките ми.  Simple Smile И сега, като ви чета, пак съм с топнати в леген студена вода крака, да видим ще има ли ефект. Поне знаем, че е временно. Като си помисля, че има хора, на които редовно краката са в такова състояние, без изгледи да се оправят и направо ми става много мъчно за тях. Ние поне си знаем името на лекарството - търпение до раждането.  Simple Smile

Днес ходих да си купувам сутиен за кърмачки от магазинчето на колхозния пазар. Били памучни, по 3.50 лв/бройката и вършели добра работа, ама пусти късмет - затворено...
Ако устискам до понеделник ще ида пак. Ако не - ще стартирам някого. В къщи сега ми дават акъл кога да раждам, че да го вместим между ангажиментите на децата - да не е в понеделник, за да запиша дъщерята за изпити и да не е на 2 юни, че синът бил канен на рожден ден. Ама ха! И изисквания ще ми поставят!!!  Mr. Green Ей сега ще ги изненадаме с бебчо!  Simple Smile

# 137
Рени, честит син!   bouquet  Да ви е жив и здрав, много щастлив и усмихнат!

Гери бейби, честито бракуване!  Mr. Green  Пожелавам ти да се обичате винаги така, както сега и да си бъдете опора в живота!

За 27 май и аз мога да се похваля, че ще празнуваме първата ни годишнина от сватбата  Party  Милото ми готви изненада, ще ме води някъде, ама не знам къде, много е потаен.  Grinning  Аз пък си викам, да не се ражда бебчето точно на 27.05, та да имаме повече празници за празнуване  Wink
Иначе при мен нищо ново, затова и не пиша много, но чета всеки ден. Лежа си, разхождам се, подреждам вкъщи, хич не ме свърта на едно място, всичко вече сме купили, другата седмица към края започва ремонта в новия ни апартамент, но аз вече съм се примирила, че засега ще бъдем в стария, докато новия не стане готов и това е.... Ако всичко върви по план, ремонтът трябва да приключи за 10 дена (майсторите са налице, редовно им се обаждаме да ги проверяваме  Mr. Green  Получили и са и списък със задачите, както и точен разпис кой ден какво да правят. Хм, да видим дали така ще получи, ако не, здраве да е  Wink ама искам ред да има, затова сме им дали разписание  Mr. Green Пък и като се появя с корема пред тях само го гледат втренчено и се съгласяват за всичко  Laughing  Доста са мили.)
... ох, нещо се разписах.... Ами добре, момичета, весел уикенд и ще се радвам на дорби новини от всички вас  Hug

# 138
Честито на Рени  Hug ти си наща гордост! Гледай как бързо стават работите до вчера 2 см. разкритие и хоп бебенцеееееее! Аз имам още работа и не съм се настройла психически да раждам! Количка имам да поръчвам в понеделник, и да пазаря легени и тем подобни! И на фирма за почистване трябва да се обадя! То не е едно! Босилече те тез майстори могат да ти гледат корема ама искам да ти кажа че хич не им дреме за твоя корем! Нали знаеш най-голямото кълнене "Майстор да ти влезе в къщата дано!" За 10 дена явно само освежаване имате да правите иначе не го виждам за толкова кратко време! Успех все пак! Wink  mama Ana не само твойте крачета са така, но мисля че е от жегите и предвид края на бременността  Wink а питаме ли ги мамитата дето раждат края на август началото на септември! Направо не им блазкам  ooooh! Ади лека аз отивам да си раня мъжът  Laughing

# 139
  • Варна
Още едно разбързало се юнче  Laughing Да е жив и здрав малкият Светослав и мама му!

Босилек, ние пък на 4 юни имаме годишнина от сватбата  Flutter Ама никакви планове не смеем да правим, току виж празнуваме на свиждане в болницата  Joy

# 140
Честитооооо на Мама!Да ти е здрав юнака и да те радва мнооооого.

# 141
Привет! Как сте? Как се чувствате на финала? Пикола, завиждам ти за ваната. Да разказваш после, ей... Кетка, стискаш още нали? Щом на доктор си обещала да изкараш празниците, няма начин, пък било то и с близнак в коремчето. И да ти кажа, че колкото и да разглеждам колички, като твоята няма, бре...  bowuu А за другата седмица стискам всички видове палци, и бебето в корема ми стиска даже, че толкова сте се запътили към родилното, чак се чудя остана ли някой. Хепиуомън, ти си отличникът сред нас. Така ми се иска и аз да се изненадам по тоя начин – без болки и с 5см разкритие. Ама то и в тая работа си има талантливи.  Hug Лусия още вторник да намериш начин и да се похвалиш  с най-хубавото бебе! То като видях Вальо, ще е страшна конкуренцията...  Laughing Много сладък тоз мъник. Чоко25, честити най-сладки годинки! Безброй щастливи мигове с най-прекрасното бебе! Госпожо Касабова-Иванова, честит брак! Да си най-обичаната жена и майка! А пропо, остана ли парче от тортата...
Цитат
За датата 27май аз много я харесвам също защото имаме с брат ми рожден ден. /без да сме близнаци ,а с осем години разлика /.Давидим какъв подарък ще получа???
Леле, Танита77, ама имаш всички шансове да повториш събитието на същата дата. Ако това е твоето желание – и аз ти го желая в аванс за утрешния ти рожден ден.   bouquet
Цитат
Иначе почти всичко сме купили, само за името не съм много убедена
!
И аз така...  Embarassed
Честита мъжка рожбичка на Рени! Жив и здрав и много радости да носи на своите родители! Браво на Рени за геройството, бързо възстановяване и скорошно завръщане.
Цитат
Да ти призная и аз чакам с нетърпение бебка,ма като си легна да си помечтая как се ражда и все заспивам.Не знам колко дни вече ставам само по команда на ребротрошачката,за да ядем,да видим коя дата е и да проверим форума и после пак заспиваме...
И така трескаво се готвим за предстоящото събитие и двете 

Ама тъкво това разправях днес на майка ми по телефона.  Thinking
Босилече, хубавка изненада ти желая утре! И много, ама много щастлив брак! Да сте винаги влюбени, да се разбирате и да си помагате! И бързичко да приключвате с ремонта на новото жилище разбира се.  Hug

# 142
Честит син на мама РЕНИ! Да им е жив и здрав,и по-скоро да се приберат в къщи  Hug

# 143
Честито на мама Рени за прекрасния син.Да е жив и здрав и много да я радва.Бързо възтановяване на Рени,и я чакаме да разказва. Grinning

# 144
ЧЕСТИТО НА МАМА РЕНИ.  bouquetДА Е ЖИВ ЗДРАВ МАЛКИЯ СВЕТОСЛАВ. newsm30

# 145
Айдееееее, it's raining babies!!!! newsm44
ЧЕСТИТИ БЛИЗНАЧЕТА НА ДИДИ!!! ЧЕСТИТИ СИНОВЕ НА ЕЛЗ И РЕНКАТА!!!
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЕНЦАТА, ДА ВИ НАПРАВЯТ НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ МАЙКИ!!!
Много се радвам за вас, момичета, и май, както Лъвичката каза, последните ще станат първи и обратно...
Искам да честитя и останалите поводи, които пропуснах - рождения ден на Емо на Кики, р.д. на Чоко, сватбата на Гери и каквото още съм пропуснала... Blush Да сте живи и здрави всички!  bouquet
Момичета, при мен е страшна жега.... Заклевам се повече да не раждам лятно време Mr. Green, убийствено е просто!! Наддала съм само 11 кг и от известно време май свалям кг заради тъпите жеги. Жадувам за дъжд и за София, ама няма.... Затова и пиша рядко - пред компа съвсем баялдисвам. На всичкото отгоре и кръвното ми е страшно ниско и едва седя на крака...
Утре съм на преглед при доктора, при когото съм решила да раждам и ще разказвам какво е положението. Честно да си призная, тайничко се надявам да ми каже, че радостното събитие ще се състои до 2 седмици, но божа работа. Засега и аз нямам никакви признаци на раждане, може пък и да се потя до термин. Каквото и да е, само бебо да се чувства добре.
Хайде оставям ви засега и ще чакам нови новини за майски юнчета Mr. Green (то както е тръгнало, през юни май ще се попълваме с юлчета...)
А, да ви питам, кога ще се пуска тема в "Родени през 2007"? Когато влезем в м. юни ли? Айде чао и прохладни дни от мен! Heart Eyes newsm51

# 146
  • София
Честито на мама Рени, да й е жив и здрав малкия Светослав.

Чакам с нетърпение да разказва.

# 147
Айде още едно майско юнче Grinning
Да е жив и здрав малкият Светослав и да радва мама Рени и татко си  bouquet

Леле, почна се сериозно, момичета, а??? Crazy
Другата седмица предричам дъжд от бебоци, хехехе.

Честито и на всички празнуващи по какви ли не поводи - на Чоко25, на Босилек и на всички останали, които пропускам  bouquet

# 148
Де се изгубиха Алгара и МКТ и Silvadge, някой знае ли нещо по въпроса?

# 149
ЧЕСТИТОО НА МАМА РЕНИ  bouquetДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ БЕБЧО СВЕТОСЛАВ И МНОГО РАДОСТ ДА ВИ ДОНЕСЕ  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт