Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение?
Какво представлява епидуралната анестезия?
Какво представлява спиналната анестезия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение?
Разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение включват усещането за болка преди, по време и след раждането при нормално раждане, докато при цезарово сечение болката обикновено се усеща само след раждането. Освен това, цезаровото сечение е хирургична процедура с потенциални рискове и ограничения за бъдещи бременности, докато нормалното раждане е естествен процес.
-
Какво представлява епидуралната анестезия?
-
Какво представлява спиналната анестезия?
-
Какви са основните разлики между епидуралната и спиналната анестезия?
-
Какво е разкритието по време на бременност?
, пу-пу!
И сега, като ви чета, пак съм с топнати в леген студена вода крака, да видим ще има ли ефект. Поне знаем, че е временно. Като си помисля, че има хора, на които редовно краката са в такова състояние, без изгледи да се оправят и направо ми става много мъчно за тях. Ние поне си знаем името на лекарството - търпение до раждането.
Да ви е жив и здрав, много щастлив и усмихнат!
Милото ми готви изненада, ще ме води някъде, ама не знам къде, много е потаен.
Аз пък си викам, да не се ражда бебчето точно на 27.05, та да имаме повече празници за празнуване
Ади лека аз отивам да си раня мъжът
Ама никакви планове не смеем да правим, току виж празнуваме на свиждане в болницата
А за другата седмица стискам всички видове палци, и бебето в корема ми стиска даже, че толкова сте се запътили към родилното, чак се чудя остана ли някой. Хепиуомън, ти си отличникът сред нас. Така ми се иска и аз да се изненадам по тоя начин – без болки и с 5см разкритие. Ама то и в тая работа си има талантливи. 

Да сте живи и здрави всички!